dziunka24
Mama J&J
o sobie nie bede pisac bo nic ciekawego
spimy do 8 chodzimy spac w sumie nie wiem bo tata kladzie
codziennie to samo dom pozniej od 17-22 praca z mezem sie mijamy widzimy sie jedynie po pare godzin wiecej w weekend... no coz jak tzreba to tzreba starania wychodza srednio 3 miesiac i nic ... ostatnio mielismy remont pozatym nic ciekawego![]()
Dawaj tu foty młodego jakieś i pisz, pisz, pisz :-)
Ula nie wymagaj od dwulatka zacięcia malarskiego
właśnie o to w tym wszystkim chodzi, żeby dziecko miało frajdę i nawet jak wyciąga pół kubeczka farby to ma sens. Za 15-tym razem namaluje już co będziesz chciała;-) musi się nauczyć panować nad pędzlem, a zeby się nauczyć to potrzeba praktyki.Ja zachowuję te wszystkie cuda moich córek, nawet jak to jest kleks na środku kartki - dla mnie to arcydzieło
Mama udanego wyjazdu:-)
Pola no tak, dogodzić ciężarnej to nie lada sztuka, ale masz zachcianki, a może jednak niezachciankii
dobrze że między wami ok
Aniu buziak dla Kubusia w paluszki :*
Asia śpi i po cichutku powiem Wam, że w nocy już nie było gorączki, a teraz też nie czuję by była rozpalona jupiiii!!!
Julia dostarczona pod klasę przez kuzynkę;-)
Mam dzisiaj masę rzeczy do zrobienia, nie wiem na ile pozwoli mi Asia, a tu jeszcze musimy iść na pocztę i do lekarza. Najwyżej dam młodej ciastolinę i niech cuduje, a ja poogarniam w domu to co mam...