reklama

Listopad 2009

Hihihi, dobre:-D Mój także pojedzony i wszystko w miarę ogarniete u nas:-D;-)
Choć faktem jest, że teraz przy dwójce nie mam tyle czasu na siedzenie przy kompie co dawniej;-)

reklama
maxwell poczekaj az małe trochę podrosną i będą się same sobą zajmować to będziesz się najwięcej udzielać na forum

Witam, zastosowałam się do wszystkiuch rad po trochu :-) i już mi lepiej, rum wypiłam z herbatką ;-), smaruje się Amolem i mam jakąś nowość do psikania w gardełko, ogólnie dzisiaj już mnie nie "pali" :szok::szok::szok::szok:

Cle podziwiam za Twój zapał do pracy :szok:

Dziunka co to jest 400zł ile wytrzymasz z Aśką w domu???? Kobieto szukaj pracy nie siedź w domu bo zwariujesz

Martolinka ale Antek ma apetyt :szok:. Kiedy ruszacie w Bory??? Jak na basenie?

Mnie na forum baaaardzo dużo jak widać, a rodzina i dom zadbane;-) życie towarzyskie w miarę też. A jeszcze pracuję;-)
BB po prostu włączone i od czasu do czasu zaglądam na 5 min, nadganiam te kilka postów. Najwięcej czasu - jakąś godzinę, zajmuje mi rano, ale wtedy siedzę w pracy;-)

Dziunka co to jest 400zł ile wytrzymasz z Aśką w domu???? Kobieto szukaj pracy nie siedź w domu bo zwariujesz

Tylko mi ją znajdź;-) już porozsyłałam setki cv, dzwonię i nic:-(

My po kolędzie, nie daliśmy koperty a i ksiądz nawet jej wzrokiem nie szukał;-)

wedlug mnie to kwestia organizacji.
ja na bb siedze non stop, chociaz rzadko pisze, mam ugotowane i posprzatane.

ula czesto pisze,ze albo jest w lozku( w dzien) albo sie zdrzemnela, ja mialam pare drzemek zaraz po porodzie a potem koiec laby :-D:-D zeby zaraz nie bylo awantury - wcale nie twierdze,ze ula jest niezorganizowana. po prostu kazdy ma inne priorytety.ja np nie robie godzinnych spacerow, bo mi sie nie chce :-p

o rajusku widzę ze moim postem uraziłam wrażliwe osoby :) NO PRZEPRASZAM! BARDZO ;-)
"marnowanie czasu" napisalam specjalnie w cudzysłowiu bo juz sie przyzwyczaiłam ze zaraz moze byc jakies ale, ale jak widac i tak znowu źle :zawstydzona/y::-D

jakby co u mnie tez mąz ma ok 100 kg wagi wiec :-D

Wrocilismy z kulek i zamiast isc pod prysznic zaglądam co u Was :-D no przyzwyczajenie jak się masz i "marnowanie czasu" :-D

ej dziewczyny zeby nie było :) lubię oczywiscie to moje marnowanie czasu, posprzątane tez mam bo robię to codziennie i ugotowane ale np. coraz mniej czytam książki, gazety bo wchodzę na BB, moim zdaniem czasami moglabym cos zrobic bardziej pozytecznego bo przeciez dzien trwa tylko 24h niż podczytywanie BB.
Oczywiscie BB dało mi duzo ale to pozeracz czasu MOIM ZDANIEM i tyle!
A juz gdybym miala pracownika i wiedziala ze On siedzi na forum toooooo........... :-D

Rozgrzeszona czy nie? Przeciez celowo nie chcialam nikogo urazic i nie interesuje mnie czy pani x ma posprzatane w domu czy ma brudno bo czas zajmuje jej BB.
Słowa mojego męza np. co Ci daje to BB, nie lepiej porozmawiac teraz ze mną, spędzic ze mną czas. I oczywiscie zaraz sie posypią posty ze czas z mezem tez wszystkie spędzacie no ja of course tez ale np. teraz zamiast klepac moglabym z nim do niego sie przytulic a nie klepac hehehe itd itp!

no dosc! Bo mam duzo do roboty w domu i juz tłumaczyc sie nie będę :tak:
zmykam DOBRANOC dziewczynki!

Ale widzisz, miałam ludzkiego szefa dla którego ważne było aby praca była wykonana solidnie i dokładnie, a co robię w wolnym czasie np. podczas porannej kawy czy śniadania to już moja sprawa. Nigdy nie było problemu np. z robieniem zakupów w czasie pracy czy przyprowadzaniem z sobą dzieci. Szefowa to kontynuuje. Co prawda biuro teraz kiepsko ciągnie, ale po śmierci szefa zabrakło doradcy podatkowego a zostały kredyty i to jest główny powód.
Pracownikami jesteśmy bardzo dobrymi:tak: czyli jednak bb nie odmóżdża:-D

Aha, codziennie w domu mam czas na prasę, jestem wielką fanką Angory, a książki czytam jak dzieci i A pójdą spać. Na wszystko jest czas, grunt to dobra organizacja dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry