Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz ja nie pracuję więc mam chyba za dużo czasu :-)
oj mam pietra, brzuch mi skamienieje na fotelu
, no a jak jej lekarz da zwolnienie to w przyszłym tygodniu też więc jakaś kasa wpadnie ,fajnie bo na chrzciny sobie odkładam ;-)
, ale w miarę na bieżąco jestem bo mój D to skarbnica wiedzy 
no i strasznie marudny był ,więc szybko mu dałam p/gorączce syropu i po chwili było już lepiej ,ale obawiam się że ciężka noc przede mną :-(Jak bym się w lustrze przeglądał:-). Prasa zwłaszcza ta która się sama określa jako "opiniotwórcza" (głównie wyborcza) stawia sobie właśnie narzucanie własnej opinii i przekonań a wolę sobie sam wyrobić zdanie na politykę. Polecam Ci i mężowi salon24.pl będący w gruncie rzeczy punktem spotkań różnych opcji.o widzicie ja prasy nie czytam, nie lubię - wp lub onet to moje źródlo informacji i fakt, ze głownie te rzeczy które mi mąz podesle. Ksiązki czytam nalogowo, minimum 1 tygodniowo. Z męzem czasu nie spędzam ostatnio prawie wcale, bo on ciągle pracujeteraz ja nie pracuję więc mam chyba za dużo czasu :-)
Fakt, ze dzisiaj pół dnia przelezlam, bo brzucho co chwilę twarde i to leżenie mnie rozbija totalnie, za duzo oj za dużo
A jutro mam wizytę u dentysty na wyrwanie zębaoj mam pietra, brzuch mi skamienieje na fotelu