reklama

Listopad 2009

dziunka doczytalam u cleo o twojej sytuacji,bo gdzies mi twoj dlugi post umknal.bardzo wspolczuje:-(:-(:-(mam nadzieje,ze cos znajdziecie

martolinka,zjadlabym takie zapiekanki, nie jadlam z 10 lat. rozkoszuj sie wolnym czasem. i ty pola rowniez:tak:

kilolku,gratuluje udanych zakupow

reklama
Cleo z jakiej pracy? ;-)

Paranoją jest to że dla rodzin nie ma żadnej pomocy od strony miasta. My nie pijemy, nie jesteśmy żadną patologią, dzieci mają wszystko co powinny mieć a nawet i więcej ale to nikogo nie obchodzi. Pamietam jak rodzina której urodzily się trojaczki zostala wywalona na bruk to nikt im nie pomógł. Koczowali pod urzedem miasta. Wiecie kto im pomógł? Burmistrz innego miasta!!!
Błędem jest najwidoczniej to że chcemy dla dzieci jak najlepiej i nie szlajają się brudne po osiedlu :eek:gdyby coś takiego mialo miejsce to wtedy od razu pomoc by się znalazła:wściekła/y:

ehhh wspolczuje dziunka, ciezka sytuacja. :-(
gdyby "szlajaly sie brudne" to ta pomoc i tak by pewnie polegala na zabraniu dzieci do jakiegos osrodka albo cos.... w naszym pieknym kraju pomaga sie tylko najwiekszym patologiom. u nas ostatnio byl wypadek, mlody chlopak potracil idaca srodkiem drogi pijana babe. no oczywiscie na picie miala z mops-u. noz sie czasami w kieszeni otwiera...

Cleo z jakiej pracy? ;-)

Paranoją jest to że dla rodzin nie ma żadnej pomocy od strony miasta. My nie pijemy, nie jesteśmy żadną patologią, dzieci mają wszystko co powinny mieć a nawet i więcej ale to nikogo nie obchodzi. Pamietam jak rodzina której urodzily się trojaczki zostala wywalona na bruk to nikt im nie pomógł. Koczowali pod urzedem miasta. Wiecie kto im pomógł? Burmistrz innego miasta!!!
Błędem jest najwidoczniej to że chcemy dla dzieci jak najlepiej i nie szlajają się brudne po osiedlu :eek:gdyby coś takiego mialo miejsce to wtedy od razu pomoc by się znalazła:wściekła/y:

dokładnie zgadzam się !!!! jakbym czytała siebie i widziała swoją sytuację!!!! dla żuli zawsze się znajdzie kasa która i tak przepija,albo maja flaki wyżarte i sa na rencie .ZGROZA!!!!!!!!! a ciagle krzycza żeby dzieci miec jak Gronkiwicz Waltz która tak sie chwaliła że w stolicy porodówki wyremontowano i co z tego na porodówce jestem 24 h a dziecko musze utrzymać przez wiele lat...

Dziunka to Ty juz nie pracujesz?? bo ja się pogubiłam zdeka

Dziunka masz rację normalni ludzie jak np. tracą dochody to nie wiedzą co ze sobą zrobić a męty zawsze wypłyną. Ostatnio był filmik o gościu co 3-latkowi dawał papierosy do palenia, kręcił komórką i na Youtube wrzucał.
Oboje rodzice bez pracy, ale nie dziadowali i mieszkać mieli gdzie. Na Internet i telefony kasę mieli.
Oczywiście mamuśka z ryjem do dziennikarzy, że nie ich sprawa, opieka społeczna też nie zorientowana.
Bardzo Ci współczuję.

Jacku ogladałam ten reportaż o tym dziecku nawet chyba wrzucałam na forum wtedy...

ten co chce pracowac to pracuje i ma albo gorsze albo lepsze pieniadze.ale ten co może a nie chce to kombinuje i na łasce państwa.chyba dziś nie wytrzymam normalnie z nerwów.

Dziunka przytulam Cie mocno.Ja Cię rozumiem doskonale:-(a jak Julka znosi takie ciągłe przeprowadzki?

Nie miec pieniędzy na zycie podstawowe to najgorzej jak może być nie licząc zdrowia bo wtedy to już dramat na całego.

wiad od maxweel - jesteśmy z Martusią w szpitalu. Mała ma duszności i podejrzenie zapalenia płuc. trzymajcie kciuki!!

jak bede wiedziec cos wiecej od maxweel dam znac

reklama
hej
dziunka jak by to bliżej było to bym z teściową pogadała i na moje lokum byś się wprowadziła bo my i tak cały czas tutaj , a dużo wam trzeba na tą kaucję ??
maxwell trzymajcie się dzielnie z Martusią i dużo zdrówka dla niej
moje dzieci śpią a ja delektuje się ciszą , Kuba mi rano zwymiotował zanim wogóle z łóżka wyszedł więc miałam co prać , nie wiem co mu było ale potem już się dobrze czuł ,
muszę chyba dzisiaj jechać dokupić suszarkę na ubrania bo nie mam gdzie tego wieszać , chciałam żeby mi mój przy oknie zrobił sznurki no ale przecież śniegu napadało to i tak bym nie wywiesiła :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry