C
Cleo1981
Gość
byłam dzis z Igim na spacerze ,placu 3h!!!!!!!!! wróciłam zryta jak kon ale nie o tym...
idziemy sobie,Igi zajada sie pączkiem i idą dziadkwie ..babcia pcha wózek z blizniakami na ok 1,5 roku..dziadek do Igorka"ale masz dużego pączka" a babka do tego dziadka" zaraz się pobrudzi ! " no to jej odpowiedziałam "mamy w domu wodę to się umyje"..babka jak ruszyła z kopyta z wózkiem to dziadzina ledwo ją dogonił

najgorsze to prowadzenie wnuczków za rączke na silę..jak ono chce biegac i szaleć bo jest wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!
kilolku nt Twojej mamy sie nie wypowiem
a do ogrodu niech brata zagoni
idziemy sobie,Igi zajada sie pączkiem i idą dziadkwie ..babcia pcha wózek z blizniakami na ok 1,5 roku..dziadek do Igorka"ale masz dużego pączka" a babka do tego dziadka" zaraz się pobrudzi ! " no to jej odpowiedziałam "mamy w domu wodę to się umyje"..babka jak ruszyła z kopyta z wózkiem to dziadzina ledwo ją dogonił

najgorsze to prowadzenie wnuczków za rączke na silę..jak ono chce biegac i szaleć bo jest wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!kilolku nt Twojej mamy sie nie wypowiem
a do ogrodu niech brata zagoni
rozpisal leki po nowemu, no zobaczymy. Greneralnie bardzo dobra to lekarz tylko co to za leczenie jak on cos zaleca a wiadomo raz zadziala a raz nie a kolejna wizyta za pol roku, bo takie sa terminy a ja nie wiem co robic w tym czasie

Kubie cos spadlo na ziemie, zanim podnioslam to nie wiem ile czasu minelo
oj, brzuch juz przeszkadza:-(