Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
No czemu miałabym nie dac pomarzyc, ja wam powiem, że ja jeszcze też marzę...
W tym roku musimy wydac kupe kasy, a moze uda nam sie zalac fundamenty, no a potem wszystko bedzie zalezec od naszej zdolnosci kredydowej :-(. Ale i tak teraz ta kasa gdzies ucieka, w dom tesciow tez duzo kasy wkladamy, dzialke dostalismy, wiec postanowilismy zaryzykowac i powalczyc o wlasne cztery katy. Trzymajcie kciuki
.
Oto moje miejsce na ziemi (oczywiscie bedzie kilka zmian w projekcie, podwojny garaz, likwidacja wykusza na rzecz balkonikuitp.):
![]()
Fajny, ja marzyłem o takim:Zobacz załącznik 448934 a nasz jest taki:
Zobacz załącznik 448935 Tamten by się nie zmieścił na działce.
Kurcze już 8,5 roku go buduję a że robimy we dwoje to ciężko idzie. Dwa lata zeszło na ciążę i niemowlęctwo ale i tak ważne, że już mieszkamy na swoim. Warunki spartańskie co pewnie było na zdjęciach widać.
Dziś nam przywieźli gont bitumiczny 3,6 tony. Musiałem to sam rozładować i przewieź taczką na górę bo gość zjechał z drogi i się zapadł. Z wyciąganiem to były przygody. Jestem skonany. Brakuje 2paczek gontów, jak zawsze.
Od soboty ruszam z tym gontem bo się leje już przez papę.
etna-pozwól sobie doradzić :
1.olej balkon po to masz dom żeby spędzać czas w ogrodzie, balkon jest dla bokowców i tylko podnosi koszty.
2. Postawcie garaż na zewnątrz (albo wiatę jak my- mniejszy podatek.), a z tego zróbcie pokój. Zawsze się przyda.Mój brat tak zrobił i wyszło bardzo fajnie.
Z czego ściany?
Agrafka tylko się nie przejmuj tym szmerem u dzieci to częste i szybko z tego wyrastają. Będzie dobrze.
Maxwell no martwice mnie, wracać do zdrowia i to szybko.
Cleo fajne te przysrywanki z dziadkami
Edit:
Wczoraj znów wielki pożar stepu, straż z całej okolicy (a jest jej tu wyjątkowo dużo) 6 godzin walczyła. Ale z tego co widziałem to z wiatrem nie dali rady tylko po bokach mogli ograniczać.
, ja wam powiem, że ja jeszcze też marzę...
, no a potem wszystko bedzie zalezec od naszej zdolnosci kredydowej :-(. Ale i tak teraz ta kasa gdzies ucieka, w dom tesciow tez duzo kasy wkladamy, dzialke dostalismy, wiec postanowilismy zaryzykowac i powalczyc o wlasne cztery katy. Trzymajcie kciuki
.
, podwojny garaz, likwidacja wykusza na rzecz balkonikuitp.):