reklama

Listopad 2009

reklama
etna to teraz przed wami ambitne zadanie zapelnic te pokoje dziatwą :-)

agrafka a moze wyparz pozadnie nocnik (najpierw mydlem, potem gazikami na spirytusie i na koniec pare razy wrzatkiem) niech nasika w nocnik potem przelejesz. Ja tak zawsze robie.

kilolek, lotka, ja nie ogarniam tych waszych matek, jeszcze ktos obcy,albo nawet ojciec,ale wlasna matka????
jacku,oba domy mi sie podobaja, pomarzyc zawsze mozna....

u nas kolejna noc nie przespana, po poludniu do lekarza

wiesz kilolku chodzi mi o to ze skoro twoja mama każe Tobie krabić lisćie z ogrodu to może by synusiowi kazała,albo Ty sama byś mu powiedziała by to zrobił,a nie Tobie ciężarnej .... jak to zwyzywa Cię?
a Twój mąż nie moze w weekend pograbić liści?
przecież to nierealne żebyś ty w ciąży to robiła

Sawi spokojnie, ja tego robic nie bede. Pewnie A. to zrobi ale on i tak pracuje na etacie a apotem firme w domu sam ciagnie. Pracuje od 7 rano do 1-2 w nocy (codziennie) a jeszcze musi mi troche w domu pomoc. Dla ciebie czy dla mnie jest logiczne ze gowniaz powinien igly zgrabic ale nie dla mojej mamy, a tym bardzej nie dla smarkacza. Ja z nim nie rozmawiam wogole, bo kazda wymiana zdan koncy sie awantura juz po minucie i ublizaniem mi na cala okolice. Generalnie nikt z nim nie rozmawia, bo sie nie da. Z reszta szkoda slow, egzemplarz jedyny w swoim rodzaju. Dlugo by opowiadac. Lepiej ignorowac i omijac z daleka

hej
domki super , tylko ten co się Jackowi podoba to ja bym nie chciała przez ta ilość okien ;-) ,ale jakby dawali to biorę wszystko jak leci :-D
byłam z Kubą u lekarza bo mi od poniedziałku wymiotuje , no i osłuchowo czysto czyli jakiś wirus , mam go nie zmuszać do jedzenia , dawać wode mineralną do picia (podał mi konkretną nazwę że najlepsza) i trzymać w miarę możliwości jak najdalej od Lenki żeby się nie zaraziła
a nocka do bani , bo Kuba chciał spać tylko u mnie na kolanach na siedząco :baffled: , więc ja siedziałam a on spał , w końcu jak się ok 5 przebudził to dał się położyć na sofie w salonie i usneliśmy w końcu oboje , a po 6 mój mnie obudził jak wszedł do salonu żebym poszła Lenke nakarmić bo on się do pracy nie wyrobi ,no i kiwnełam głową że ok i zasnełam a on do mnie potem z pretensjami że sam ją musiał nakarmić , to mu mówię że mógł mnie obudzić bo pół nocy nie śpię :wściekła/y: ,ech pożaliłam się to mi trochę ulżyło
agrafka bratanicy mojego D też wyszły szmery ale lekarz powiedział że jeśli dziecko jest żywe , biega i się specjalnie tym nie męczy to taki jego urok i pewnie to nic poważnego

Jadąc po małego wjechałam do sklepu po jabłka- wróciła mi faza z poczatku ciąży;-) i jem je kilogramami;-) a tam ogłoszenie , że zgodnie z rozporządzeniem władz Sopotu wprowadzono w dzień wagarowicza zakaz sprzedazy alkoholu do 14 dla wszystkich. Chyba nieco naiwni są, bo dzieciarnia w tej kwestii jest bardzo zaradna

Jadąc po małego wjechałam do sklepu po jabłka- wróciła mi faza z poczatku ciąży;-) i jem je kilogramami;-) a tam ogłoszenie , że zgodnie z rozporządzeniem władz Sopotu wprowadzono w dzień wagarowicza zakaz sprzedazy alkoholu do 14 dla wszystkich. Chyba nieco naiwni są, bo dzieciarnia w tej kwestii jest bardzo zaradna
moim zdaniem to dobry pomysł jak na początek :tak:
w Norwegii piwo w sklepie jest tylko do 4,5% i tylko do 20-tej można kupić w tygodniu a w soboty do 18,albo 19-tej , na stacji benzynowej alkoholu brak :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry