martolinka
Mama i nie tylko :-)
jako jednorazowa akcja to raczej się nie uda , bo widziałam po drodze gromadki piwkujące- zdążyli się wcześniej zaopatrzyć;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dobrze...bo myslałam że będziesz robićSawi spokojnie, ja tego robic nie bede. Pewnie A. to zrobi ale on i tak pracuje na etacie a apotem firme w domu sam ciagnie. Pracuje od 7 rano do 1-2 w nocy (codziennie) a jeszcze musi mi troche w domu pomoc. Dla ciebie czy dla mnie jest logiczne ze gowniaz powinien igly zgrabic ale nie dla mojej mamy, a tym bardzej nie dla smarkacza. Ja z nim nie rozmawiam wogole, bo kazda wymiana zdan koncy sie awantura juz po minucie i ublizaniem mi na cala okolice. Generalnie nikt z nim nie rozmawia, bo sie nie da. Z reszta szkoda slow, egzemplarz jedyny w swoim rodzaju. Dlugo by opowiadac. Lepiej ignorowac i omijac z daleka

ja z moja tez nie mam super kontaktow i tez jak jestem w Polsce zawsze sie popstrykamy o cos ale jesli moja by mi powiedziala, ze moglabym juz urodzic bo grubo wygladam to uwierz ale wnuka by nie zobaczyla.
a brat to kawal ciula jakich mało. 
coraz ciezej ale nie ma tragedii, jakos musi być

jak dla mnie troszkę ma za krotkie wloski ale spokoj na dluzej
ma firme pozycjonerska (tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych) pracuje w domu jak juz z etatu wrocito dobrze...bo myslałam że będziesz robić
a czym sie zajmuje Twój mąż po pracy (jesli mozna wiedzieć) w domku to robi czy ejst poza domem?

Trzymaj się i nie daj się zwariować.;-)

Przecież już możesz;-)
Ale co tam nie jest źle...nie zacząć... powinnas drinkowac cala ciaze i nie przerywac... wtedy bylby stres dla dzidzi "z odstawienia" ;-)czyli idąc tym tokiem myślenia powinnam zacząć drinkować , bo już mi się teskni za piwem, czy winkiem;-)przeciez nie mogę się stresować...
makabra