reklama

Listopad 2009

Martolinka - ja w ogole się dziwię iż jeszcze nie poszłaś piechotą do szpitala.:-D:-D:-D Przecież już możesz;-).
czekam do końca 37 tc i wtedy zaczynamy z M "wypłaszać" małą;-) liście malin , 10 pięter pod nosem do przejścia , jakieś przytulanki;-)
chciałabym urodzić 5 kwietnia:-ptak sobie policzyłam i z wielu względów mi to pasuje- Etna mnie dziś wyśmiała jak to usłyszała i chyba miała rację;-)

Lotka kurcze, ze też o tym nie wiedziałam.. teraz urodze zestresowane dziecko...;-)

reklama
czekam do końca 37 tc i wtedy zaczynamy z M "wypłaszać" małą;-) liście malin , 10 pięter pod nosem do przejścia , jakieś przytulanki;-)
chciałabym urodzić 5 kwietnia:-ptak sobie policzyłam i z wielu względów mi to pasuje- Etna mnie dziś wyśmiała jak to usłyszała i chyba miała rację;-)

Lotka kurcze, ze też o tym nie wiedziałam.. teraz urodze zestresowane dziecko...;-)
no to zawaliłas ;-)

:-) jakie my zle matki jestesmy

agrafka moj tez ma takie, a mnie szlak trafia, cale szczescie teraz coraz rzadziej

Martolinka ja mam pln 14 maja zaczac "wyplaszanie". 38 tygodni wystarczy ;-) jak znam zycie to ze 4 tygodnie z tym wyplaszaniem sie zejdzie :-)

Bawcie się grzecznie;-) złe mamy;-); ja będę jeszcze gorsza, bo właśnie zadbam o siebie i położę się spać, bo oczy same mi lecą w dół... nie wiem jak "fajna" będzie noc, więc...
A tak na serio zdrowia, fajnych marzeń;-) na dzisiejszy wieczór i noc.:-D

Jutro też mam szkolenie, a potem znów standard - odbiór Gosiaka, odbiór Hanki i wieczór z nimi...:baffled: Trzymajcie się.

oj dziewczyny, Alutka okupowała mój brzuch 8 dni i wcale nie zamierzała wychodzic, nie mialam ani jednego skurczu przepowiadajacego :)

znowu się drze... już mi sie plakac chce przez te jej napady.

Witam towarzystwo:-)
Zaczęła się wiosna , a ja ledwo żyję:-( taka jestem umęczona że brak słów, a wszystko przez to że całe dnie na dworzu siedzimy i już mam dość pilnowania mojej szarańczy:baffled:.

LOTKA czytając szybko co naskrobane, zrozumiałam że będziesz miała dziewczynkę:-D a chodziło o to że Tomuś wyczuł nosem babkę-babcię. Doczytałam dopiero za chwilę:tak::-D Ale życzę ci dziewczynki oczywiście.

MARTOLINKA I KILOLEK oj wyjdą wyjdą te wasze dziołchy i jeszcze będziecie chciały by choć na chwilę wróciły do brzuszków.;-):-)

Powiem wam że mój Igorek niema takich ataków szału i złości, ale od jakiegoś czasu do wszystkich często mówi ; głupi jesteś, osrany, stary dziadku, stara babko, spadaj na drzewo:baffled: itp a ja już nie wiem czy nie reagować czy tłumaczyć czy co.....wiem tylko że to szkoła Juli, bo ona cwaniara też ma takie odchyły szczególnie po przedszkolu:tak: a wczoraj byłyśmy u mojej mamy na blokach i że Julka umie już czytać to przeczytała napis sprejowy na bloku '' je..ć k..wy'', a Igor od razu powtarzanie na całego- mówię wam masakra-całą drogę w samochodzie nie wiedziałam czy się śmiać czy ich powiesić.:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry