reklama

Listopad 2009

Hey! My dziś pierwszy raz bez rannego Ibumu-u więc jestem dobrej mysli. Ma tak gdzieś koło 37,2 ale śmiga bez problemu :))

Anawawka super, że wszystko dobrze i tak ma juz pozostać :)))

Gosiulek gratki dla siostru...

Martolinka czekamy na wieści...

Sawi powodzenia z przedszkolem. U mnie rekrutacja tylko internetowa i od 7 maja wrrr...

Mamajuli obietnicę dotrzymałaś? hehe...

reklama
BanAna z zatokami to jest kanał. Idziesz do laryngologa i on zagląda Ci do nosa jak będą przy nosowe zajęte to ok i dostajesz antybiotyk. Jak nie a boli na czole to zaczynają sie jaja. Ja dostaję serię antyalergików lub antybiotyków lub skierowanie na rtg. Jak to nic nie dało to neurolog a on wysłucha cierpliwie i mówi że to np. bóle napięciowe.
Ja przeszedłem tą drogę parę razy i raz faktycznie to ostatnie było.

Gratulacje dla mamy na ręce cioci

ale mam dziś lenia...od rana siedze przed kompem i tyłka nie chce mi się ruszyć,a mam prasowania od groma

od dziś zaczęłam wprowadzać do codziennego żywienia kilka zasad,bo już patrzeć na siebie nie mogę (tzn, na brzuch)
wyglądam jakbym była w 6msc ciąży:szok:
i jak narazie idzie mi dobrze,trzymam sie tego co postanowiłam
wieczorem planuję ćwiczyć (brzuszki i rowerek)

BanAna z zatokami nie ma zartow. Antybiotyk niekoniecznie (choc czasem trzeba) ale do lekarza to ja bym ci radzila isc, bo to trzeba naprawde dobrze wyleczyc
Ja zatoki mialam badane tomografem, nikt mi tm nie grzebal

Sawi a czemu na start powiedzieli ze nie macie szans? Ty nie masz nigdzie zatrudnienia? Trzeba bylo podanie napisac ze chcesz od lata do pracy isc
U nas wyniki 16.04

dzis myslalm ze padle, odbieram telefon ze szkoly a sekretrka mowi ze ma przed soba do wyslnia pismo do mnie - wezwanie kuby do szkoly :szok::szok::szok::szok::szok: czy ma wysylac czy wiem ze ma obowizek szkolny :szok::szok: bo go jeszcze nie zglosilam :confused::confused::confused: wierzcie mi szok. Wychodzi tak, ze kuba moze isc juz do zerowki ale nie musi, wiec oczywiscie nie idzie ale ze musi jako 5latek gdzies chodzic do szkoly lub przedszkola to musze w rejonowej szkole zglosic ze gdzies go zapisalam :eek: ciekawe czy "rejonowe" przedszkole tez nas bedzie scigac. Dobrze ze rejon mamy w mojej szkole i zadzwonili bo jakbym tak polecony z wezwaniem odebrala to bym chyba na miejscu urodzila :-)

Banana ja miałam zapalenie zatok czołowych.Głowa mnie ciągle bolała włąściwie codziennie niemiłosiernie.Robiony miałam rtg.4 serie antybiotyków pomogły.Niestety bardzo muszę uważać bo zatoki nie znoszą wiatru.

BanAna z zatokami nie ma zartow. Antybiotyk niekoniecznie (choc czasem trzeba) ale do lekarza to ja bym ci radzila isc, bo to trzeba naprawde dobrze wyleczyc
Ja zatoki mialam badane tomografem, nikt mi tm nie grzebal

Sawi a czemu na start powiedzieli ze nie macie szans? Ty nie masz nigdzie zatrudnienia? Trzeba bylo podanie napisac ze chcesz od lata do pracy isc
U nas wyniki 16.04

dzis myslalm ze padle, odbieram telefon ze szkoly a sekretrka mowi ze ma przed soba do wyslnia pismo do mnie - wezwanie kuby do szkoly :szok::szok::szok::szok::szok: czy ma wysylac czy wiem ze ma obowizek szkolny :szok::szok: bo go jeszcze nie zglosilam :confused::confused::confused: wierzcie mi szok. Wychodzi tak, ze kuba moze isc juz do zerowki ale nie musi, wiec oczywiscie nie idzie ale ze musi jako 5latek gdzies chodzic do szkoly lub przedszkola to musze w rejonowej szkole zglosic ze gdzies go zapisalam :eek: ciekawe czy "rejonowe" przedszkole tez nas bedzie scigac. Dobrze ze rejon mamy w mojej szkole i zadzwonili bo jakbym tak polecony z wezwaniem odebrala to bym chyba na miejscu urodzila :-)
no nie mam zatrudnienia (po narodzinach Emi złożyłam wypowiedzenie,jestem bezrobotna)

co do szkoły to oni mają jakąś baze ze wiedzieli ze on moż ejuz isć do szkoły czy ty zgłaszałaś
kilolku wejdź na gg

musza miec jakas baze. Kiedys to wysylali do 7 latkow, jak normalnie czas na 1 klase byl, dlatego w szoku jestem, bo Kuba jeszcze 5 nie ma a tu wezwanie do szkoly

reklama
hej
Gosiu Gratulacje dla siostry :tak:
banana zdrówka, aza dla Konradka również ;-)
kilolek no ja bym chyba też nieźle zeschyzowała jakbym cos takiego usłyszała :tak:

ja dzisiaj z rana zaliczyłam z Lenką kontrole u fizjoterapeuty bo tutaj jest obowiązkowa w 4 miesiącu ,a przy okazji zważyłam małą no i mamy już prawie 7200g :szok: ,rośnie jak na drożdżach ta moja pyzunia :-)

edit
ana zapomniałam o tobie :zawstydzona/y: , strasznie się cieszę że z Gonią wszystko dobrze :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry