reklama

Listopad 2009

Witam,

piękną pogodę dzisiaj mamy.
Kuba zaliczył do południa spacerek z tatą a ja sobie pospałam dość długo:zawstydzona/y:

anawawka super ze z Gonią wszystko w porządku:tak:

gosiulek gratulacje dla siostry:-)

kurcze a ja niepotrzebnie weszlam dzisiaj na wagę bo tylko sie zdołowałam:zawstydzona/y: kurcze ciezko mi już strasznie, męcze sie jak nie wiem, mam dość momentami:zawstydzona/y:

reklama
Agrafka podobno 14 - rodzina liczyła, ja wolę nie wiedzieć;-)

Sawi
gratulacje dla mlodej :-)

Kilolek
Julia też dostała polecony:tak:

DLA CHOROWITKÓW ZDRÓWKA!

Wiecie co, nie dla mnie rola "rozmemłanej" matki;-) nie ma co tu robić, tyle co spacer z dzieckiem i nakarmienie go. I nudzę się jak mops;-)

Ale, ale, szefowa A załatwiła mi pracę w biurze rachunkowym za pokaźną wypłatę :-) tzn załatwiła to za dużo powiedziane, czekam na wezwanie na rozmowę i tu już wszystko ode mnie zależy ;-) Praca w SOPOCIE - także Martolinka bój się:-D

W przedszkolu super, widać że paniom też zależy by Asia pozostała z nimi dalej, mam napisać pismo o wydłużenie terminu płatności i w czwartek dowiem się ile będzie nas kosztować 2 dni w tygodniu.

Mam ciąg dalszej smutnej historii o tej koleżance z ciążą bliźniaczą, ale ze względu na ciężarne wolę nie pisać. Coś strasznego, sceny jak z horroru. No chyba ze wyrazicie zgodę.

Ostatnia edycja:
Agrafka podobno 14 - rodzina liczyła, ja wolę nie wiedzieć;-)

Sawi
gratulacje dla mlodej :-)

Kilolek
Julia też dostała polecony:tak:

DLA CHOROWITKÓW ZDRÓWKA!

Wiecie co, nie dla mnie rola "rozmemłanej" matki;-) nie ma co tu robić, tyle co spacer z dzieckiem i nakarmienie go. I nudzę się jak mops;-)

Ale, ale, szefowa A załatwiła mi pracę w biurze rachunkowym za pokaźną wypłatę :-) tzn załatwiła to za dużo powiedziane, czekam na wezwanie na rozmowę i tu już wszystko ode mnie zależy ;-) Praca w SOPOCIE - także Martolinka bój się:-D

W przedszkolu super, widać że paniom też zależy by Asia pozostała z nimi dalej, mam napisać pismo o wydłużenie terminu płatności i w czwartek dowiem się ile będzie nas kosztować 2 dni w tygodniu.

Mam ciąg dalszej smutnej historii o tej koleżance z ciążą bliźniaczą, ale ze względu na ciężarne wolę nie pisać. Coś strasznego, sceny jak z horroru. No chyba ze wyrazicie zgodę.
super z ta praca, oby sie rozmowa udala :-)

jak dla mnie to mozesz pisac... :-(

Hejo, doczytałam, ale co komu to amba czasami...
a więc najpierw zdrowia dla chorobitków dużych ( maxwell, BanAna;-) ) i małych.
Kikolek - super, że weekend udany choć pracowy.
Dziunka - cudo z pracą i przedszkolem;-), ja tylko wzdycham z podziękowaniem do Najwyższego, że ciąże były w sumie bezproblemowe , a moje są takie jakie są... Czekałam długo, ale w końcu się udało.
Polaa - cudo, że Twoi takie rzeczy przywieźli co Ci się też podobają, a wagą się nie przejmuj, niedługo zgubisz.;-)
Trochę muszę posprzątać po przyjeździe, bo wczoraj zjechaliśmy po 22.

dziunka a Ty ksiegowa??
w grodzisku teraz znalazłam oferte pracy "główna ksiegowa" z wykształceniem średnie zawodowe i pensja 4000-5000zł brutto ,niezłe zarobki ale dziwi mnie to ż ena takie stanowisko z srednim wykształceniem...i dodam ze to Państwowy zakład

No poczytałam, pomyślałam i ........zapomniałam:cool:

MARTOLINKA co obiecałam...? oj chyba nie chciałabyś wiedzieć, same brzydkie rzeczy- choć przyjemne;-)

SAWI ale masz śliczne dziewczyneczki:tak: ta starsza chyba łobuziak, a ta młodsza ma spojrzenie aniołka:tak:

DZIUNKA czekamy na super wieść że dostałaś tę pracę.:-)

GOSIULEK gratki dla siostry i dla malutkiej:tak: Mówisz że będzie kolejna Julia- łobuz, rozrabiaka i ancymon.;-);-)

Dziunka, ciesze sie, ze po woli sie uklada.
Cleo, dowiedzialas sie cos o tej szpegujacej osobie?
Anawawka, super, ze serduszko ok. Masz jakas metode na monitoring internetu?
Agrafka, wlasnie chce sie wybrac do teatru malego widza. Zadowoleni wyszliscie?

Moj Fifi zaczal od dzis biegac z pchaczem :) Olafek przed nim smieciara jechal a ten go ganial tym pchaczem. Komedia! Coraz bardziej jestem zadowolona z tego ze mam dzieci z tak mala roznica wieku i tej samej plci. Ale to zabrzmialo :)

reklama
Moje śpią, ja też zaraz idę spać.. znów pobudka o 5. Ehh
AZA - przynajmniej na L4 odpoczniesz;-);-);-), tja ... zapewne będziesz nadrabiać zaległości domowe.;-)Mam nadzieję, że temp. już nie będzie Wam doskwierać.
Dziubasek - nie mam obejść monitorowania, jedynie można to ominąć mając własny mobilny internet;-), dopóki mam dostęp do bb jest ok:-D:-D, śmieję się, ale .. ode mnie to nie zależy inni administrują tym, góra daje nakazy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry