reklama

Listopad 2009

reklama
Witam,

co do tego sprzątania każda robi jak uważa;-)

sawi ja tez nie mam zadnych zwierząt, nie chodze w butach po domu itp. ale taka juz jestem, ze wieczorem odkurzam sobie domek i czuje sie z tym lepiej:tak: Moze to nienormalne ale nie zajmuje mi to duzo czasu. Ja juz nieraz wspominalam, ze mam fiola na tym punkcie ale nie chodze ze szmata cały dzien, sa dni, ze nie mam sily i ochoty na to wiec normalne, ze odpuszczam:tak:
Tak i wrzucilam juz troche na luz:-D
maż też pomaga:tak:

Moj maz wlasnie pracuje te 12 godzin przewaznie (nocki), w dzien odsypia wiec nie spedzam z Kuba calych dni ale uwazam Go za prawdziwego tatę:-D kiedy tylko może bierze Mlodego na spacery, bawi sie z Nim (czasami ma chyba wieksza radoche z tego:-D), mi juz naprawde coraz ciezej ale sama sie niekiedy Jemu dziwię skad On ma na to wszystko siły bo wraca czasami niezle zmeczony z pracy. Nie moge narzekac pod tym wzgledem bo by mnie chyba Bog skarał.

A ja od wczoraj nie czuje kregosłupa, ale mnie boli:-(
ledwo się poruszam:zawstydzona/y:

Aza super, ze imprezka udana:tak: Imprezowa dziewczyno;-)

kilolek wspolczuje Kochana tej nocki:-(

a gdzie Martolinka?

Witajcie,

jestem , jestem :tak:
nastawiam sie , ze jeszcze ten tydzień się pokulam i pójdę do szpitala. Z Antkiem było tak samo , a wolę się miło zaskoczyć niż ....
nieważne ;-)

Grill udany;-)kiłebaska musiała być obowiązkowo!!! szkoda tylko , że piwka nie było , ale jeszcze się doczekam.

uwierzcie mi , ze jak 100 razy bardziej niz Wy wszystkie razem wziete chcę już być po ;-);-)

wierzę i dopiero dzieki tobie doceniam jak mi ten poród łatwo przyszedł, szybko sie rozkrecił i po 6 godz od pierszego skurczu tydzien przed terminem było po wszystkim.

My byliśmy w black red white zamowic Pawełkowi tapczanik :tak:, zaliczka zaplacona czas oczekiwania od 3 do 6 tyg.

Niestety Pawłowi się kaszel rozkręcił :-( ręce opadaja, dałam mu tylko Prospan bo jutro ma te testy skorne i nie chce zeby byl pod wplywem lekow, wiec musi do jutra wytrzymac:-(. No i w koncu bede mogla zyrtec podac, caly jest wysypany :wściekła/y: nawet usta:wściekła/y:

uwierzcie mi , ze jak 100 razy bardziej niz Wy wszystkie razem wziete chcę już być po ;-);-)
hhehe nie wierze ;-)

byla dzis u mnie dobra kolezank, zaprosic na wesele, z 2 miesiace :sorry2: 15 czerwca ehhh jakby ta Zuzka sie w polowie maja urodziila to bylaby szansa chociaz na kawalek isc, a bardzo bym chciala ale jak sie urodzi na koniec maja albo nawet w czerwcu to nie mam co liczyc niestety

My mamy zaproszenie na 5 maja... mamy dla siebie pokój dla nowożeńców od pary młodej. Z Antkiem ma zostac babcia , ale jak sie mała sie nie pospieszy i ja nie dojde do siebie to lipa

reklama
Moje śpią .. a jak widzę to tematy weselno-ciążowe, coś te Wasze córki mają charakterki już niezłe...;-)
Etna - zdrowia, wytrwałości do badań,
Inwencja twórcza mi dziś zdycha, jakiegoś nerwa też mam , a jutro do pracy, ehh. Jeszcze muszę jeden papier sobie wydrukować. :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry