Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze to nienormalne ale nie zajmuje mi to duzo czasu. Ja juz nieraz wspominalam, ze mam fiola na tym punkcie ale nie chodze ze szmata cały dzien, sa dni, ze nie mam sily i ochoty na to wiec normalne, ze odpuszczam

kiedy tylko może bierze Mlodego na spacery, bawi sie z Nim (czasami ma chyba wieksza radoche z tego
), mi juz naprawde coraz ciezej ale sama sie niekiedy Jemu dziwię skad On ma na to wszystko siły bo wraca czasami niezle zmeczony z pracy. Nie moge narzekac pod tym wzgledem bo by mnie chyba Bog skarał.
Imprezowa dziewczyno;-)
uwierzcie mi , ze jak 100 razy bardziej niz Wy wszystkie razem wziete chcę już być po ;-);-)
, zaliczka zaplacona czas oczekiwania od 3 do 6 tyg.
nawet usta
hhehe nie wierze ;-)uwierzcie mi , ze jak 100 razy bardziej niz Wy wszystkie razem wziete chcę już być po ;-);-)
15 czerwca ehhh jakby ta Zuzka sie w polowie maja urodziila to bylaby szansa chociaz na kawalek isc, a bardzo bym chciala ale jak sie urodzi na koniec maja albo nawet w czerwcu to nie mam co liczyc niestety