martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
pogoda faktycznie nieciekawa , ale przynajmniej nie pada. Na koniec kwietnia zapowiadają po 25 stopni;-)
Kilolek mała pojedzie z nami. Bierzemy tez moja siostre i ona bedzie z mała w pokoju dla nowozeńców a ja dojde na karmienie itp. Jezeli nie bede chciała na noc szaleć i wrócić do domu moze Antka tez wezmiemy , bo tam będą jego ulubione ciocie i dużo dzieci więc nudzić się nie będzie;-)
Cleo bardzo bardzo sie ciesze , ze Igor tak swietnie sobie poradził!!!
pogoda faktycznie nieciekawa , ale przynajmniej nie pada. Na koniec kwietnia zapowiadają po 25 stopni;-)
Martolinka a zmierzsz zbarac mala ze soba?
Bo ja myslalam zeby nkarmic, zostawic z babcia potem przyjechac na karmienie i uspic a potem wrocic przed polnoc na kolejne karmienie i juz zostac. Wszytsko zlezy od tego jak u Zuzi bedzie z regularnoscia posilkow. Troche sie boje ja brac na wesele, bo jednak hałas, zmieszanie...
Kilolek mała pojedzie z nami. Bierzemy tez moja siostre i ona bedzie z mała w pokoju dla nowozeńców a ja dojde na karmienie itp. Jezeli nie bede chciała na noc szaleć i wrócić do domu moze Antka tez wezmiemy , bo tam będą jego ulubione ciocie i dużo dzieci więc nudzić się nie będzie;-)
Cleo bardzo bardzo sie ciesze , ze Igor tak swietnie sobie poradził!!!