reklama

Listopad 2009

reklama
polaa jutro sie okaza, oby nie szpital. aLe jak mus to mus :-( tylko j mam torbe do porodu spakowana a w niej "wyjsciowe" koszule, kosmetyki itd a teraz musialabym to rozgrzebac i narobic balaganu... :crazy:

moj tez juz wozkiem nie jezdzi ale fakt ze pokonujemy tylko krotkie dystanse. Czasem jak sie kiepsko czuje to biore wozek i ide jak z balkonikiem :zawstydzona/y: a Michal obok

no Emilka sie nie dostała :-(
i jak takie dalej wymogi będą to czeka nas prywatne albo dopiero jako 5 latek ją wezmą (bo podobno w tym wieku to już muszą dziecko przyjać)
zdenerwowałam się:wściekła/y: mimo że spodziewałam się tego

uffff marcelek w koncu zasnął. Czas na kawe i allegro. Wiecie co? Kompletnie nic w tym domu dzisiaj nie zrobiłam oprócz umycia naczyn po obiedzie :-D:zawstydzona/y:
no i bardzo dobrze. Rób tylko tyle ile niezbedne dla Ciebie i Marcelka

no Emilka sie nie dostała :-(
i jak takie dalej wymogi będą to czeka nas prywatne albo dopiero jako 5 latek ją wezmą (bo podobno w tym wieku to już muszą dziecko przyjać)
zdenerwowałam się:wściekła/y: mimo że spodziewałam się tego
nigdzie???? :szok: a na piaskowej? podobno w zeszlym roku przyjeli wszystkie 3 latki, bo wlasnie to na piaskowej zapelniali
napisz dwolani, czasem jeszcze miejsce sie zwalnia. Tylko napisz, z eczas do pracy a nie masz jak, bo brak przedszkola

Ja jutro mam wyniki w jednym przedszkolu a w drugim na koniec miesiaca. Licze na cud, ale pewnie na odwolaniu sie skonczy... w tym momencie mnie to ucieszy, bo Tom nie pojdzie od razu "w odstawke" po porodzie drugiego :-)

My właśnie wrócilismy ze spaceru po kałużach. Oczywiście Konrada musiałam przed drzwiami rozbierać bo pełno wody w kaloszach :))) Byliśmy króciutko co by się nie przeziębił.
Co do przedszkoli to teraz jest ciężko się dostać bo wszędzie mało miejsc. Ja jak Konrad się nie dostanie to zachodzę w ciąże :)))

Ostatnia edycja:
u nas odwołanie chyba nic nie da bo wpisać musze Helenkę więc nie ściemnie że chce do pracy....dziadek mi głowe truje że on pogada z kimś tam...a ja tak nie chce załatwiać :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry