reklama

Listopad 2009

reklama
Ehh znów latam i załatwiam, patrzę, piszę qrna jak ja to "kocham".:wściekła/y:Pogoda wisząca wrrr pogryzę kogoś :-D:-D
Nie mam czasu nawet zjeść porządnie, może przez to moje kg pójdą precz ;-):-D:-D
Życzę Wam byście nie miały takiego humorku jak ja:zawstydzona/y:

Hey! Mój małżon właśnie poszedł do pracy a ja sobie siedzę pod kocykiem i delektuje się spokojem póki mały śpi. Jak Konrad wstanie założymy kalosze i troszke poszalejemy razem w kałużach :))) Dziś załatwię sobie wolne na czwartek bo AniaSm do nas przyjeżdża jeeeee.... Cieszę się jak głupia...

Anawawka
mam nadzieję, że jeszcze humor się poprawi...

Etna czekamy na wieści jak po testach...

my tylko na jedną noc bo jedziemy na statek do Niemiec bo stamtąd płyniemy do Szwecji :tak:,ale i tak się cieszę że się znowu z Azą spotkam :-)
Gosiulek jakbym kupowała to pewnie szukałabym jakiegoś komisu ,bo to chyba najpewniejsze (tak myślę)

reklama
Witam,

no Martolinka jeszcze z nami;-) Sniło mi się dzisiaj, że etna napisała na bb, że urodziłaś:tak: ale...synka:-D

kilolek
kurcze co z tym ciśnieniem? Oby się poprawiło.

anawawka oj, życzę zdecydowanie poprawy humorku:tak:

gosiulek nie bój się kup ten telefon ale tak jak pisze AZA za pobraniem:tak:

U nas dzisiaj pogoda w miarę, trochę wieje ale nie ma tragedii.
Zaliczylam juz godzinny spacer z Kubą:tak: poszlismy na plac zabaw ale uparl sie ze che iść ogladac fafy (pociagi) wiec mu mowie, ze moze sie wrocimy po wozek bo nie dojdzie a mama Go nie może dzwigać. Powiedzial, ze nie wrecz krzyknal, ze na nozkach wiec zaryzykowałam i na szczescie dzielnie szedł. Mial moment, ze wystawil rączki do mnie ale po chwile sam sie zorientowal i powiedzial" nie, mama ma dzidzię":-D.
Teraz zasypia a ja odpoczywam, chyba bardzij sie od Niego zmeczyłam:zawstydzona/y: Mąz oczywiscie też spi, wrocil kolo 10 z pracy i na 19 jedzie z powrotem na 14 godzin:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry