reklama

Listopad 2009

u nas odwołanie chyba nic nie da bo wpisać musze Helenkę więc nie ściemnie że chce do pracy....dziadek mi głowe truje że on pogada z kimś tam...a ja tak nie chce załatwiać :angry:
Czasem niestety nie da rady inaczej :-( z tego co wiem (bo mam znajomą , która pracuje w przedszkolu) to bardzo dużo kobiet pisze, że jest samotną matką (a tak do końca to nie prawda, bo mieszkają z facetami tylko bez ślubu), ale wtedy dziecko ma większe szanse się dostać!
dla mnie to oszustwo, ale, przynajmniej w Łodzi, nikt tego nie sprawdza. nawet ta znajoma mi napisała, że sama mogłam w podaniu napisać, ze jestem samotna matka :szok:
my mamy wyniki 30.04. jak się Martysia nie dostanie, to będziemy szukać jakiegoś prywatnego, chociaż to ogromne koszta (jak dla nas :-( ) ale choć jakiś abonament godzinowy wykupimy, bo chciałabym , żeby poszła do dzieci

reklama
gawit ja tak nie potrafie,jestem mężatką i nie ściemnie,to wbrew moim zasadom....nie potrafie kłamać w takich sprawach...
też Nas nei stac na prywatne,i pewnie będzie siedzieć dalej ze mną (ewentualnie jakieś klubiki)

byłam dziś w lumpku i obkupiłam się na maxa,prawie całą garderobe sobie wymienie (za następną wolną gotówkę kupię kolejną ture)
i ten sklep co byłam ma bardzo dobre jakościowo ciuchy i już wiem gdzie będę sie ubierać:-D

Ostatnia edycja:
witam dzieki dziewczyny :)

testy byly probne cokolwiek to znaczy, nie wykazuja czy dziecko jest uczulone tylko czy reaguje na te testy :baffled::eek:

Mial zrobione na wew stronie raczek 6 kropek z alergenami a na drugiej 5 i to lekko naklute. Był bardzo dzielny, potem musielismy siedziec z tym 10 min a to juz byl meksyk :szok::szok:.
Po zwolnienie musialam jechac do mojej przychodni :wściekła/y: co za system :wściekła/y:
Pediatra na pawła kaszel kazała robic inhalacje 1/2 dawki i powinno pomoc, przerwalam testy do maja żeby malego troche podleczyc zyrteciem. Nastepne testy beda na czekolade potem po tygodniu na wziewne i ostatnie na koniec czerwca z wizyta u pulmologa nie wiem juz na co :zawstydzona/y:.

Mały nic mi dzisiaj nie spał w dzien i nawet nie chce isc spac :baffled: mial lekkie rozwolnienie chyba pierwszy raz od dluzszego czasu, moze to emocje nie wiem.

Jesli chodzi o łóżko to wstawialam Wam już linka kiedyś chyba. Zamówiliśmy (wzór Auta oczywiscie nie kwiatek) Meble Jast kolor wymyslilam sobie ciemny braz z niebieskim jasnym plus dodatkowa pianka zeby bylo bardziej miekko.

Co do samotnych matek to nie wiem jak u Was ale u nas od tego roku się zmieniło i samotna matka jest tylko ta, która przyniesie akt zgonu ojca lub wyrok sądowy, że siedzi albo pozbawiony jest praw rodzicielskim. Nie jest ważne czy ktoś ma ślub czy nie, ojciec jak jest to jest...

Etna dzielny Pawełek... A coś wyszło z tych próbnych czy reaguje czy nie?

Sawi - ja też nie umiem kłamać, mogę mieć o to pretensje do swoich rodziców, którzy mi to wpoili;-); na studiach ludzie potrafili pity podrobić by dostać akademik, ja nie... nawet do głowy by mi nie przyszło robić takie siupy.
Etna - współczuję takich testów,
AZA - pod Wwką gdzieś też takie kryteria zrobili, bo było dużo skarg na właśnie "podrabiane samotne matki"

Moje śpią, uffff.;-):-D:zawstydzona/y:

Moje motto brzmi: nigdy nie kłamię, czasem tylko nie do końca mówię prawdę :PPP A tak na serio to ja ani nigdy nie ściągałam ani nie jeździłam na gape bo tak mnie to stresowało, że nie warto było...

Anawawka moje już śpi od prawie godziny a ja niestety za pół godziny na nocke lecę... tak mi się nie chce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry