reklama

Listopad 2009

lez Wy prawdomowne, z mi wstyd przy Was :zawstydzona/y:
ja calusienkie liceum przejechalam na ściagach, nawet mature - przepisalam 20 stronicowy referat , na 6

Antek mówi dziś tak "Byliśmy z dziećmi na spacerze w lesie".. zapytałam go co robił w tym lesie . On odpowiedział: Szukałem mięsa:cool:
w razie czego z głodu nie umrzemy
hhehe :-D

moj Kuba w tym roku duzo moiwl o jednejj Kalince, ze ja bardzo lubi itd z pol roku to trwalo az pewnego dnia przychodzi z przedszkola ja standardowo z kim się bawil, a czy Kalinka byla na co on " tak, ale juz sie skonczyla ta milosc" :-) kilka dni później dziadek ponawia pytanie o Kalinke na co Kuba ten sam tekst, wiec dziadek dopytuje co sie stalo "a bo zaczela sie nowa milosc z ...' nie zapamietalam imienia, bo niestety zadna nie zabawila w jego sercu tyle co Kalinka :-)

reklama
hej dziewczynki, przejrzałam co tam napisałyście, ale już nie pamiętam co miałam odpisać...
już nawet nie pamiętam kiedy ostatanio pisałam.. chyba w sobote..

Co u Dziunki ? Brakuje jej tu...
Martolinka zazdroszczę racuchów, ja z powodu zgagi mogłabym najwyzej powąchać...
Sawi przykro mi z przedszkolem :/ Ja czekam na wyniki. Podobno w styczniu jest taki drugi nabór - przynajmniej w Warszawie, bo do tego czasu okazuje się, czy jakieś dzieci się nie wykruszyły.
Etna - kciuki za kolejne testy..
Ana - Ala też miała adoratora.. traktowała go jak parobka :)
kilolku stresujesz mnie - ja nadal nie spakowana, nawet torby nie mam jeszcze :/ i ubranka nie poprasowane...

no w każdym razie u nas niedziele i poniedziałek pozytywna jeśli chodzi o odpieluchowanie, ale to na innym wątku napiszę.
A poza tym nic ciekawego.. strasznie się meczę, zaczynam stresowac że nie zdaże z zakupami, przygotowaniem mieszkania itp.

Wrzucę zarak kilka wygolaszonych :tak: fot na Album Zamknięty.

przeleciałam Wasze posty:-D
myślałam ze Alicja MArtolinkowa juz się kokosi na wyjśie a tu cisza jak makie zasiał...:-D

no własie co z DZiunką???????????????????????

zjadłam cała puszke Brzoskwin w syropie...nie dla wszystkich bo z Biedronki:-D:-D:-D:-D

Agrafko widziałam zdjęcia Ali na zamkniętym CUDNĄ masz córeczkę!!!

Napisz mi proszę o tym Centrum Nauki Kopernik co to takiego? Oli bardzo intersuje się wszystkim bardzo chętnie wybierzemy sie tam z nim

Agrafka u nas s tez nabory na biezaco z listy rezerwowej jak ktos sie wykrusza. w piatek Kuba mowil, ze zegnali jednego chlopczyka, bo sie przeprowdza a dzis juz nowa dziewczynka byla, a koniec roku za pasem.

Ula jak tys sie uchowala niewiedzac o CNK?
poza tym, ze warto to tam przede wszystkim wypada bywac :-)
Strona główna

Agrafko widziałam zdjęcia Ali na zamkniętym CUDNĄ masz córeczkę!!!

Napisz mi proszę o tym Centrum Nauki Kopernik co to takiego? Oli bardzo intersuje się wszystkim bardzo chętnie wybierzemy sie tam z nim

dzięki Ula :)

To jest to "słynne" centrum nauki nad Wisłą, zaraz przy BUWie. Taki multimedialny obiekt: http://kopernik.org.pl

KUUUURCZE - CAŁY POST MI SIĘ SKASOWAŁ !!

No nioc, to napisze tylko, ze miejsce jest fajne, generalnie dla starszych dzieci ale maluchom też się podoba.
Fajnie jeśli masz możliwosć załatwienia wejsciówki (jacyś znajomi pracujący w samsungu? ) bo z wejściówką nie trzeba stać w kolejce.

Wadą tego miejsca jest włąśnie logistyka: kolejki po bilety - bo nie można kupić wczesniej i oodzielne wejsciówki do niektórcyh miesjc np. centrum BZZ dla maluchów, my o 12.00 chcieliśmy się zapisać w kasie, ale dopeiro były meisjca na 14.50.

Ostatnia edycja:
reklama
Cleo pytanie zadałam Agrafce...ale wiem wiem....jak tylko możesz się czepnąc nie przepuścisz okazji, prawda??? :confused2:

Wiem co to Centrum Nauki Kopernik!!! Dużo o tym czytałam i słyszałam. Moze źle zadałam pytanie do Agrafki, chodziło mi o to czy takie maluszki jak nasze mają tam co robić. Interesowałam się jakis czas temu tym msc ale wiem ze zajęcia są dla dzieci np. od 5 lat, potem od 12, wiem ze tam rozprawiają o chemi, fizyce, biologi. Zainteresowałam się i chciałam zapytać czy dla takich maluszków jak nasze mają coś przygotowanego. Ot co!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry