reklama

Listopad 2009

reklama
AZA - jak Ty te nocki wytrzymujesz? Ja nie wyobrażałam sobie pracować na 3 zmiany, moja mama twierdziła, że da się przyzwyczaić.. dla mojego organizmu to byłby koszmar.
Mama - moje wcześnie wstają, przedszkole, żłobek robi swoje.
Martolinka - racuchy... mniammm
Wyobraźcie sobie, że Hanka ma adoratora... śmiać mi się chce z jednej strony, z drugiej jestem przerażona..

Hej laseczki,
Wpadłam się przywitać wieczornie - cały dzień spędziłyśmy z dziewczynkami u moich rodziców, ja odetchnęłam, Marysia wybawiła, a Marta wyobracała na kocyku-obraca się już w obie strony, tzn. i na brzuszek i na plecki;-) Wieczorem obniżyliśmy poziom łóżeczka..
Naskrobałyście tych stron, że szok;-) Nadrobię jutro rano, bo dziś już nie mam sił..
Buziaki i miłej nocki;-)

ana to musisz uważać ;-) ,moja 6 letnia bratanica mi pokazywała ostatnio chłopaka co się jej podoba :-) a mój brat mówi że jest ich 3 laski co im ten chłopiec pasuje :tak:
martolinka to ty masz prawdziwego mężczyzne w domu :tak:

MARTOLINKA ale się uśmiałam z Antka, widać że prawdziwy facet:-D:-D

ANAWAWKA ty się lepiej przygotuj porządnie, bo czas szybko leci i ani się obejrzysz a HANIA I GONIA będą potrzebowały pomocy babci przy wnukach:rofl2:;-)

AZA też kiedyś przez chwilkę pracowałam na nocki i było ok bo w pracy tak ze 3-4 godzinki drzemałam więc nie było problemu, ale teraz mając dwoje dzieci nie wyobrażam sobie tego, choć myślę że to sprawa dobrej organizacji i przyzwyczajenia.:tak:

MAXWELL brawo dla Martusi, jeszcze chwila i będzie laleczka biegać:-)

Aza wyszlo że reaguje na testy bo na jednym (na tym ktorym mial wyjsc) wyszedl bombel to oznaczalo ze gdy bedzie na cos uczulony to wyjdzie mu wlasnie taki bombel.
Na pozostalych 10 alergenach nic nie wykazalo i to tez dobrze (zgroza ciekawe czy ktoras zrozumie to moje zawile tlumaczenie :zawstydzona/y:) bo gdyby cos wyszlo na tych minimalnych dawkach to znaczyloby ze moze byc bardzo mocno na cos uczulony i nie da rady na nim zrobic testow "normalnych" bo np moze spuchnac jesli uczulajacy go alergen bedzie podany w za duzych dawach. Jesliby byl uczulony na np. te 10 alergenow i na kazde by zareagowal jakos drastycznie to mogloby to zagrozic nawet jemu zyciu :szok: a pani ktora robila te testy moglaby za to wyladowac nawet w wiezieniu. Tak to wlasnie zostalo mi to przetlumaczone i ciesze sie ze dobrze wyszlismy na tych probnych testach. Teraz juz wiem co i jak. Dalej bedziemy testowac w maju.

No wreszcie można odpocząć, Mlody niedawno poszedł spać.
Kurcze jaki to maniak pociagow i samolotów:szok:
Musze chować laptopa bo by przeciez ciagle ogladał:zawstydzona/y:

AZA ja to samo, nie umialam ściagać. Tyle stresu mnie to kosztowalo jak raz sprobowalam na studiach, ze odpuscilam:tak: i dwa razy jechalam tramwajem na gapę, masakra jak sie zdenerwowalam a to przez to ze nie mialam doslownie czasu kupic biletu a na zajecia nie chcialam się spoznic.

Martolinka racuszki, mniam :) sama bym zjadla ale nie bede przeciez o tej porze robić:-D a tekst Antka powalający:-)

anawawka juz Hanka chce z gniazdka uciekac?;-)

Racja, czlowiek sie nie obejrzy a dzieci pojda w swiat...

etna dzielny Pawełek:tak:

Kurcze głodna jestem a nie wiem co zjeść. Na kanapki nie mam jakoś ochoty. Moze wytrzymam do rana o samym jabłku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry