reklama

Listopad 2009

Witajcie,

martolinka bardzo sie cieszę, że już jesteś w domku:tak:
A dzien na pewno sobie zoorganizujesz;-)
Jak bedziesz miala chwilkę to prosimy o zdjęcia Alusi:-)

kurcze tak piszecie o tej pogodzie i tez Wam zazdroszczę, u nas deszczowo, wieje jak nie wiem:wściekła/y: ale moze sie to zmieni i bedzie fajnie, mam nadzieje:tak: oczywiscie nie mega upaly bo w moim stanie nie wiem czy je przezyję:-D

reklama
hej dziewczyny, u nas dziś upał jak dla mnie nieziemski..
w desperacji uciekliśmy do Arkadii na lody, zrobili tam teraz na górze też taki placyk dla dzieci darmowy więc Ala się wyszalała jak dzika.
Ja dziś zmęczona się czuję straaaasznie, zaraz spać idę. Ala pokochała balkon i teraz tam wieczorami siedzimy, teraz jakoś samochodów mniej wiecda się wytrzymać.
Od wczoraj mam straszną migrenę,pół twarzy mnie boli :/

Marta - dokładnie jak dziewczyny,podziwiam, że miałaś czas zajrzeć :-).Mam nadzieję, ze do mojego porodu się zorganizujesz czasowo to będziesz cytować moje smsy,bo pewnie tylko na tyle będzie mnie stać przez pierwsze dni :))))
Powiem wam, ze co do porodu, to ja w zasadzie nie wiem co to normalny poród, bo mój był indukowany a znieczulenie dostałam przy 9 cm (tak- też się dziwie, ze mi dali, tylko raz poprosiłam) i w ogóle nie czułam drugiej fazy. Wcale mi dużo nie dali,bo druga faza trwała 25 minut i przy zszywaniu już coś tam czułam, ale samych partych wcale...

Także ciekawe jak to teraz będzie :szok::-)

Ja bardziej niż porodu bałam się znieczulenia. Nie wyobrazalam sobie go miec i nawet nie pomyslalam o nim. Moje bóle parte to 2h!!! Pamiętam jak IzaBK opisywała swoj porod i porownala się do jelenia z rykowiska czy jakoś tak zastanawialam się ocb. Teraz już wiem :szok: człowiek nie może powstrzymać ryku, jakby ktoś kij od środka wkładał i parło i parło :-D Mimo to wszystko wspominam cudownie!

Agrafko BĘDZIE DOBRZE!!!! MUSI BYĆ :-)

Agrafka a chciałabyś sn ???jak u Ciebie bedzie ,jakie plany???

ja wczoraj byłam na lodach i gofrach..Igi mnie wysterował niezle zabrał mi loda i wreczył gofra cwaniaczek :-) w koncu poszedl na kompromis i maczałm mu gofra w lodzie :-D

hej
martolinka powodzenia w docieraniu się ;-) , na pewno szybko wam pójdzie :tak:
agrafka dasz rade , a zajmowanie się maleństwem szybko się przypomina , ja miałam tak jak sawi napisała ,latwiej przy 2 niż z jednym ;-)
pola u ciebie w końcu też zaświeci słońce :tak: , u mnie też nie zaciekawie ale ja już przywykłam , no chyba że leje 3 tydzień z rzędu to się wtedy wkurzam :tak:
znalazłam u mojego w komórce takie super fotki , później wam coś wrzucę :tak:

Ania u nas chyba juz sie naświeciło w tym roku:-D
oby nie, tak jak pisalam, nie chcę upałów ale chcę, zeby było ttrochę cieplej to tak, czekamy na zdjęcia w takim razie :)

tak piszecie o porodach i ja juz sama nie wiem co lepsze, nastawiona jestem na cc, i najprawdopodobniej bedzie, w sumie to chce jak mam byc szczera. W cwartek sie dowiem na 100% co i jak.
Ja to mialam straszne skurcze zanim zdecydowali sie na cc wiec nie wyobrazam sobie jak wyglada druga faza porodu. No ale wiadomo, zeby dla Malego bylo jak najlepiej ale strasznie sie boje bo kolezanka mi opowiadala, ze jej siostra mialam pierwszą cesarkę, drugi porod naturalny i ledwo uszła z zyciem bo cos w trakcie z rana sie zaczela robic (pekac czy cos, nie wiem do konca) i byla nieprzytomna pozniej i rozne takie i dlatego wole znowu cc, a ze ja sie po pierwszej cesarce czulam supe wiec mam nadzieje, ze teraz tez tak bedze:tak: chociaz roznie to bywa

j juz chce urodzic! w d... mm ze z wczesnie. Tk popuchłm, z enie moge stanac, nie zginja mi sie nogi w kostce a n wierzchu stop robia mi sie pecherze :szok: skóra boli koszmarnie, jak nic mi popeka. Plce u rak praktycznie jakby mi zanikly. W sklepei musze prosic by sobie kase ekspedientki z portfela same braly i odkladaly, bo ja juz nie wyjme :-( musze jesczez jkos ten tydzien pzeczekac i pod koniec tygodnia biore maza w obroty. jak Zuzka sie nie zdecyduje szybko wyjsc po dobroci to ja sila wyciagne

Kilolku juz niedługo,wiem końcówka ciazy jest strasznie męcząca.Dzis znowu upał to siedz w cieniu nie wyłaz na słonce,niech dziadki albo A się zajmą chłopakami.a ekspedientki w sklepie zawsze Ci pomogą i nikt łaski nie zrobi dla kobiety z brzusiem ,także nieczym sie nie przejmuj ..JESTEŚ W CIĄŻY I MOZESZ POTRZEBOWAC POMOCY :-)
Już niedlugo bedziesz tulić Zuziulke,wytrzymaj i sie wylegiwaj ;-)

zmykam do pracy:sorry2:ale mi się nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Igi u dziadków szaleje na całego :-) chociaż on...bo w smiescie mozna że tak powiem pierd...ca dostać:no:

reklama
Kilolku, jeszcze troszke i utulisz Zuzie i wszystko minie :-) :*

Ja zaraz zmykam z Tomem do piasku, niech korzysta ile moze. Jeszcze z tydzien tutaj, potem do mojego brata na pare dni i do domku :-) niby wszedzie dobrze, ale juz mi sie teskni za "swoim" ;-)
Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry