wow
Etna zazdoszcze takiego akwarium, wrzucalas gdzies morze zdjecia ?
kilolku, trzymam kciuki za wyganianie Zuzi, ja natomiast zaciskam nogi bo chciałabym urodzi w urodzic w czerwcu jak bedzie moja mama... A mnie głowa też strasznie boli od piątku, to znaczy mam taki migrenowy piekący ból lewej strony glowy i twarzy
maxwell, ja z obserwacji znajomych i swojego doswiadczenia wiem, ze przy wyborze mieszkania nie warto ogladac zbyt wielu, bo tak mozna do śmierci

. My kupiliśmy chyba 4-te czy 5-te z obejrzanych mieszkan - ustalilismy sobie kryteria, ze ma byc w dobrej lokalizacji z dobrym rozkladem, moze byc do remontu i jak tylko weszlismy rozklad nam sie spodobal. Ja mieszkam w wiezowcu z 1991 rok, 3 pokoje, 68,5 m2 i uwaga, kosztowalo... 460 tys !! Takze w wawie są takie ceny :/
Mamy do tego miejsce parkingowe na takim zagrodzonym parkingu zarzadzanym przez mieszkancow i schowek na pietrze do wlasnej dyspozycji. Kazde dodatkowe pomieszczenie jest na wage zlota bo my mimo schowka i tego ze mnostwo rzeczy wywozimy do tesciom caly czas sie nie mozemy ze wszystkim zmiescic...
Ula, ja moge powiedziec tylko ze moim zdaniem w sensie samopoczucie druga ciaza jest duzo trudniejsza od pierwszej. Ja przytyłam niewiele, teraz moze ze 12 kg, brzuch mam mały a i tak jestem cala obolala, kregoslup boli mnie bardzo, jest mi slabo tak ze nawet przy muciu zebow musze przysiadac na krzesle. I do tego dochodzi stres, ze nie chce trafic do szpitala bo przeciez Ala i to, ze w razie jakiejs awarii np. zaslabniecia gdzies na placu zabaw nie mam tu w okolicy nikogo kto by mi pomogl.
Bylam dziś z Alicją na placyku, oczywiscie zero cienia, wiec myslalam ze nie wyrobie. Ala Alusia nie zrażona no i wypatruje juz dzieci do zabawy. Przyszla taka dziewczynka 2lata 9 miesiecy i bawily sie w piaskownicy. Siedze na ławce i nagle słysze glos Ali -nie moglam uwierzyc bo pierwszy raz slyszama ja jak rozmawia z innym dzieckiem w piachu i sie bawi. Rozmawialy sobie o robieniu babek, Ala mówi "nie koge tu postawic bo sie wysypie i co bedzie?"
moje kochane malenstwo jest juz takie duze !!

)))))
W domu za to ze zmmeczenia zrobila afere o to ze chce kiwi, mimo, ze zjadla jedno krzywiac sie bo niedojrzale. ja robilam obiad i slyszalam to biadolenie "chciem kiwi, chciemi kiwi", ale ze sie nie nasilalo to nie reagowalam. Nagle ucichlo - wchodze, a Aluś śpi na dywanie

)))))))))))))))