maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć z rana;-)
Upałów ciąg dalszy..:-) Mój pojechał z Marysią pozałatwiać różne sprawy, a ja z Martą zostałam w domu..
Kilolek, więc powodzenia z molestowaniem męża, herbatkami itp..spuchnięcia współczuję:-
-(
Etna, to fajnie spędziliście dzień..kurcze dziewczyny, tak w ogóle, to jak ja Wam zazdroszczę morza..
:-( Super, że zakupki się udały;-) No i proszę o fotkę akwarium
Aga - pszczyński park? Chodzi Ci o Pszczynę?
A co do mieszkanka - na dzień dobry byłyby trzy pokoje, ale oni mają tam pomieszczenie, które jest w czynszu i służy im za przechowalnię rowerów i wózków (mają bliźniaczki 3,5 letnie) - i szłoby przekuć się do tego pomieszczenia..ale jako schowek też nie pogardziłabym;-):-)
Agrafka - ile??
Ceny zabijają w W-wie!!! Kurcze, to jest straszne..A Alutka słodka..oj, rosną te nasze dzieciaki, rosną!!!
Ana, oby szybko Gonia poradziła sobie z tym wirusem!!!
Martolinka - jak docieranie się? Ciekawa jestem, jak Antoniusz do Alicji??
Upałów ciąg dalszy..:-) Mój pojechał z Marysią pozałatwiać różne sprawy, a ja z Martą zostałam w domu..
Kilolek, więc powodzenia z molestowaniem męża, herbatkami itp..spuchnięcia współczuję:-
Etna, to fajnie spędziliście dzień..kurcze dziewczyny, tak w ogóle, to jak ja Wam zazdroszczę morza..
:-( Super, że zakupki się udały;-) No i proszę o fotkę akwarium
Aga - pszczyński park? Chodzi Ci o Pszczynę?
A co do mieszkanka - na dzień dobry byłyby trzy pokoje, ale oni mają tam pomieszczenie, które jest w czynszu i służy im za przechowalnię rowerów i wózków (mają bliźniaczki 3,5 letnie) - i szłoby przekuć się do tego pomieszczenia..ale jako schowek też nie pogardziłabym;-):-)
Agrafka - ile??

Ceny zabijają w W-wie!!! Kurcze, to jest straszne..A Alutka słodka..oj, rosną te nasze dzieciaki, rosną!!!Ana, oby szybko Gonia poradziła sobie z tym wirusem!!!
Martolinka - jak docieranie się? Ciekawa jestem, jak Antoniusz do Alicji??

Zupełnie niezależnie od siebie zaczęłam wyć w dziwny nieokreślony sposób. Przyszła lekarka , położne i koło 10 studentów , którzy notabene w międzyczasie przychodzili mnie badać , pogadać itp.;-)
Straciłam dużo krwi co odczuwam do tej pory , ale po lekach jest lepiej