reklama

Listopad 2009

Pierwsza noc bez smoka. Bylo troche płaczu ale nie kładłam na drzemke wiec dosc szybko usnal ale na pewno bedzie sie w nocy budzil.

no zdziwlam sie tymi 10cm, bo tez jestemm przekonana ze wczesniej nie wolno. zwłaszcza, z eja mialam pate przy michale przy 7cm i musialm czekac az polozna wymasuje do 10.

Agrafka nie łaź po tym słońcu, oszczedzaj sie kobieto.

reklama
hej

jestem tak zmeczona że nie mam siły czytac i odpisywać...w robocie do 1 w nocy poszłam spać o 2...Igi juz na chodzie wczoraj usnął o 16 i spał tak do rana ,raz sie obudził na piciu...

nie wiem jak dam rade dziś,D w pracy i to najgorsze tak bym pospała:-(też mi święto :sorry2:

ojj cieżko mi nadrobić...
cały dzień siedze w ogrodzie
a wieczorem zajmujemy się kąpielą dzieci
a jak zasną to siadam i tworzę strone www....

ja się tez raczej wybijam ze spotkania bo znajomi sie zapowiadają...chyba poczekamy aż kilolek urodzi co??

hej
cleo współczuje , ale na pewno dasz rade :tak:
kilolek i jak nocka?? Michaś dał rade bez smoka??
u mnie słoneczko więc ogarnę troszke chatę i idziemy na jakis spacerek :tak:

Hej
Wbaczcie że ja tylko do Kilolka ale mam obrażalskiego pana w domu i już brak mi sił.Stary a głupi.
Kilolek czytałaś to:
migrena
Zobacz co piszą o magnezie.
Pytałam bo pamiętam jak mówiłaś że magnez wywołuje migrenę a miałaś brać.
Ponieważ ostatnio jestem ciągle na lekach przeciwbólowych ze względu na ból głowy więc zaczęłam drżyć temat.
Chyba trezba go jednak brak. Problem w tym że u Ciebie się nie wchłania.Bierzesz go po jedzeniu? Musze jeszcze o tym poczytać.

Miłego dnia Dziewczynki

Witajcie,

pełne rozwarcie to 10 cm= 5 męskich palców - wtedy można przeć a ja byłam pewna , że pełne rozwarcie osiągamy dopiero przy 10 palcach co równałoby się około 20 cm:cool2:

Bylismy dzis na pierwszym spacerku;-)

Hej babeczki :-)

Wpadłam zobaczyć CUDO Martolinki :-)

U nas ok, kupiliśmy młodej rowerek biegowy i owszem jeździ na nim ale ogólnie szału nie ma ;-) najchętniej to by od razu nogi brała w górę bez rozpędzania się i buuum gotowe hehe. Za to parę dni temu wskoczyła w trochę jeszcze za duże, stare wrotko-rolki Julki i oczom nie mogliśmy uwierzyć jak zasuwała po mieszkaniu:szok: ale na chodnik boję się jeszcze ją w nich puścić.

Dziś zrobiliśmy sobie ok. 10 km spacerek - tzn. Asia w większości w wózku, a Julia na rowerze, my na pieszo. A wczoraj wykopałam mój "panieński" rower z garażu dziadków i wsiadłam na niego pierwszy raz od 8 lat. Czułam się jak nastolatka:-D

Także weekend majowy spędzamy dość aktywnie, jutro albo w niedzielę zaliczymy w końcu zoo.

Co by tu jeszcze.... Asi ulubiona piosenka od wczoraj "Kulwa mać, kulwa mać, kulwa mać":eek::cool:

Hej dziewczyny:-)
A my dzisiaj zaliczyliśmy ZOO:-);-)
Było super, ale nogi, to wchodzą mi do d..:zawstydzona/y:
Kilolek, ja teraz przy Marcie miałam 7cm rozwarcia i już mnie parte wzięły, ale do 10cm migiem poszło..
Dziunka, jak postępy z netem u Ciebie? A Asieńka niezła, że już się za wrotko-rolki bierze:-D:-)
Gosiulek, olej obrażalskiego..może się odobrazi?..
Sawi - jaka stronkę tworzysz?

Asia ślepo papuguje za starszą siostrą, niestety nie za fajna sprawa w niektórych przypadkach:cool:

U nas postępów z netem na razie brak, A kolega mieszka kilka domów od nas i może uda się jakoś od niego ściągnąć tylko jakiś tam sprzęt musimy kupić. Ale i w to wątpię bo mój laptop nie znajduje wokół żadnych sieci. Nie wiem jak sąsiadki z małymi dziećmi mogą żyć bez neta i bb:-D

reklama
ooo, dziunka :-) sie pojawila
sorki,ze sie nie odzywam,ale nie mam nastroju do pisania ostatnio.wczoraj pojechalam nadzialke i po niedzieli masakra, moja dzialka podtopiona,miejscami woda siega za kostke, a kolezanki obok calkiem zalana, nawet kaczki plywaly jak po stawie :szok::confused2:

w pracy tez nieciekawie, bardzo dlugo, w niedz wyszlam po 12h , bo nie maja juz prawa cie zatrzymac, a inni pracowali jeszcze kolejna godz, najgorzej,ze wczoraj i dzis to samo,wiec juz sie boje, co mnie czeka w piatek.nie obchodzi ich,ze masz male dziecko,ze partner tez pracuje i nie masz nikogo do pomocy.
pogoda do d..., caly czas pada, wczoraj tylko nie padalo i na chwile wyszlo slonce. gdyby nie moja dzialka, to bym to olala,a tak sie caly czas stresuje, bo na razie to moge sobie chyba tylko ryz uprawiac:confused2:
to sobie pomarudzilam :sorry:

martolinka, sliczna masz Alutke
kilolku i agrafko, oszczedzajcie sie w tym upale (dalej wam zazdroszcze pogody :rofl2:)
cleo, wspolczuje dlugich godzin w pracy, wiem co to znaczy :confused2:
maxwell, super,ze wyprawa do zoo taka udana, zdjecia cudne, widzialam na fb,ze katrenki tez zoo zaliczyla
mamamarcela sie nie odzywa,czy przegapilam? czytam na biezaco, tylko nie mam weny do pisania
gosiulku,wspolczuje migreny
i jak zwykle reszt nie pamietam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry