anawawka
muśka 2 córek
Cze
sorka, że znikłam, ale babcia zagoniła mnie do porządków w szafie.. odwaliłyśmy kupę roboty, bo rzeczy Hankowe za małe dałyśmy do szafy Goni, rzeczy zimowe spakowałyśmy na górę szafy , rejwach całkowity przez kilka ładnych godzin, ale mam już porządek ufffffffffff.
Dziewczyny pospały w dzień i nocne usypianie zakończyło się ok. 24
, chałupa się nagrzała, wilgotność spadła, także koszmar.
M_M do mnie nie odpisała... czekam jeszcze trochę i wyślę znów smska;-)
Cleo - ale masz zapierdziel...
BanAna - ależ macie pogodę
, współczuję działki, wiem jak to człowieka trafia.. chce mieć swoje a pogoda rujnuje wszystko.
Agrafka, kikolek - obyście odpoczęły choć teraz przy tych upałach, bo ja schodzę a co dopiero Wy.
Dziunka - witaj, zaglądaj do nas, ojj papugowanie niestety u mnie odchodzi też i to w obie strony
Gosiulek - współczuję migren, mnie tylko atakują przed @ i to nie zawsze.
Ok, znikam, dziś będę częściej, bom w robocie, jak mi się coś miele na jednym kompie to mogę popisać na drugim.;-)
sorka, że znikłam, ale babcia zagoniła mnie do porządków w szafie.. odwaliłyśmy kupę roboty, bo rzeczy Hankowe za małe dałyśmy do szafy Goni, rzeczy zimowe spakowałyśmy na górę szafy , rejwach całkowity przez kilka ładnych godzin, ale mam już porządek ufffffffffff.
Dziewczyny pospały w dzień i nocne usypianie zakończyło się ok. 24

, chałupa się nagrzała, wilgotność spadła, także koszmar.M_M do mnie nie odpisała... czekam jeszcze trochę i wyślę znów smska;-)
Cleo - ale masz zapierdziel...
BanAna - ależ macie pogodę
, współczuję działki, wiem jak to człowieka trafia.. chce mieć swoje a pogoda rujnuje wszystko.Agrafka, kikolek - obyście odpoczęły choć teraz przy tych upałach, bo ja schodzę a co dopiero Wy.
Dziunka - witaj, zaglądaj do nas, ojj papugowanie niestety u mnie odchodzi też i to w obie strony

Gosiulek - współczuję migren, mnie tylko atakują przed @ i to nie zawsze.
Ok, znikam, dziś będę częściej, bom w robocie, jak mi się coś miele na jednym kompie to mogę popisać na drugim.;-)