Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak po kontroli??Anawawka ja tez ruszam dzisiaj na 18 na kontrole Pawlowego kaszla 2tygodniowego
Wrocilismy z nad morza :-), na obiad przywiezlismy rybke z kutra mniammmmmm, na kolacje troche wedzonej, Pawel wiekszosc drogi przespał, teraz szykuje sie na 2 godz silowni z kolezanka (zaraz po mnie przyjedzie) a potem lekarz i koniec dnia :-).
Co tu tak pusto co????????
meldowac sie po kolei według listy ;-)![]()

popatrz moja się urodziła wielka a twoja ją już przegoniła , tak samo było z Kubą urodził się duży a mimo wszystko wcale największy nie jest , nie ma reguły ;-)Etna, melduję się na rozkaz!!!;-):-)
U nas po kilku dniach słoneczka, dzisiaj od rana szaro i leje:-( Ale z drugiej strony i dobrze, bo już nie było czym oddychać. Kilolku i inne ciężaróweczki, współczuję Wam tych hyców..
A myśmy wczoraj byli u mojego młodszego brata na urodzinkowej kawce..No i poznaliśmy małego Jacusia..Takie malutkie bezbronne, kurcze, Marta przy nim babica, że hej;-) A w sumie waga urodzeniowa różniła się o pół kilo na korzyść Jacka.A on wcale nie wygląda na te ponad 4 kg..kości obciągnięte skórą..Oj, będzie wysoki chłopak..
oj nie ma to jak wrócić do własnych 4 kątówEtna, melduje sie i ja ;-)
wlasnie u nas nawałnica, deszcze leje, grzmi. no ale oddychac lepiej :-)
moment przed tym deszczem przyjechalam z apteki, brzuch mi sie dzis stawia dosc konkretnie, az oddychac ciezko, musialam po nospe jechac i teraz czekam az zadziała :-) jeszcze ok 1,5tyg i bede u siebie w domku, powoli wroci wszystko do normy :-)
kilolku, trzymam kciuki zeby wszystko sie uspokoilo i czekam na Zuzie :-)
milego dnia!

(teraz pytanie czy sie cieszyc
pomine fakt ze na swoja kolej czekalam 2 godziny do 20) kaszel jest dalej, sporadycznie katar gesty, ale osluchowo cichutko 
. Teraz troche przystopujemy juz z dawkami lekow alergicznych i na rano zamieniamy xyzal na aerius (jakos tak to sie pisze), koniec inhalacji, na wtorek z samego rana kolejna wizyta kontrolna
(oszalec mozna).
. To tyle o nas ...
ciekawe kiedy do nas dotrze lato