reklama

Listopad 2009

Witajcie,

trzymajcie kciuki , bo jutro wielki dzień;-)M wraca do pracy. CAłe szczescie w pon i srody mały bedzie cały dzień w przedszkolu;-)
Wczoraj sobie uświadomiłam , ze miedzy Antkiem a Alą jest taka róznica wieku jak miedzy mna a moja najmłodszą siostrą- a po drodze jeszcze urodziła sie "średnia "siostra. Nie wiem jak mama to ogarnęła:baffled:

reklama
Gosiulek ja tez mysle ze powinnas isc do lekarza jak nie bedzie poprawy :tak:

Martolinka na pewno świetnie sobie poradzisz i się zorganizujesz. Przynajmniej ogarniesz dzieciaki po swojemu

Teraz do kin wchodzi film na podstawie przezyc Agaty i jej rodziny, bardzo bym chciala go zobaczyc. Też wtedy bardzo przeżyłam jej śmierć, pamiętam jak ryczałam na sama mysl że musi zostawic to dziecko i odejsc - przeciez byla tego swiadoma :-( cos strasznego :-(.

edit CLEO trzymam kciuki (za ciebie w szczegolnosci ;-)) ogolnie to chyba dzieci lepiej sobie z tym radza niz my :zawstydzona/y:. Ja staram sie nie przeciagac rozlaki. Robie to szybko (na ile to mozliwe, jak tylko na chwile skupi sie na pani to wychodze, żegnamy sie przed wejsciem, albo w samochodzie - to taki nasz sposob

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta dasz rade:tak: glownie dlatego ze musisz ;-) Julka byla starsza od Antka jak Asia przyszla na swiat ale siedem swiatow tez mielismy, podobne z opisu do Antka atakow :-( z czasem to minie, mlody musi sie oswoic z tym ze juz nie jest pepkiem swiata ;-)

Etna swietny rowerek, u nas ich troszke jezdzi, kolory mi sie podobaja :tak:Asia na swoim od wczoraj zasuwa jak burza, w koncu :tak:

Kilolku trzymam za Ciebie i Zuzke kciuki!

Mialam jeszcze do kilku z Was cos napisac,ale pamiec mam krotka:wściekła/y:

U nas ok, teraz w koncu wyszlo sloneczko:tak: ale zimno jest strasznie, tylko 5 stopni na plusie, ale wlasnie grillujemy u brata:-D

hej
dzięki dziewczyny dzisiaj mi lepiej , staram się o tym na razie nie myśleć , a w środę się i tak wszystko wyjaśni jak to będzie z tą operacją
dzisiaj kupiłam Kubie rowerek (używany) trafiła się okazja więc z niej skorzystałam ;-) no i w tygodniu dokupimy mu kółeczka , na razie był zachwycony :-)
martolinka na pewno na początku będzie ciężko ale spokojnie dasz rade :tak:
ana zazdroszczę balkonu :tak: ,
Gosiulek lepiej może iść z tym do lekarza :tak:
etna ja już na samej reklamie tego filmu zaczynam szlochać więc raczej sobie daruje , żałuje tylko że na jej pogrzeb nie poszłam :-(
właśnie oglądam żużel w TV i chociaż wiem jaki wynik to a i tak się denerwuje jak oglądam :-D

Dziunka witaj :-)
co Aske zmotywowalo do rowerka??

AniaSim ja tez lubie zuzel :zawstydzona/y: jako nastolatka jezdzilam do Gdanska ogladac wyscigi na zywo, teraz jakos wypadlam z "opiegu":-p.

Martolinka to jutro Antek w przedszkolu a Ty sam na sam z Alą???

Marta trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dzisiaj mam takie powera jakbym zupelnie brzucha nie miała. Nawet po schodach wbiegłam :szok: a jak wracalismy od tesciow to tak zasowalam (zimno mi bylo diabelnie) ze chlopaki mnie dogonic nie mogli :-D
Zaczynam sie oswajac ze srodowm wyjazdem do SPA mam tylko nadzieje, ze A. uda sie zalatwic mi miejsce jednak blizej. Troche wpadlam w panike bo mi dr google naopowiadal, ze koniecznie cc musza mi zrobic :szok: moze sie jednak uda sn, w koncu to nie pierwszy raz rodze. Takze staram sie nabrac formy do srody, moze troche sie uda rozwarcie powiekszyc i za dlugo nie poleze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry