C
Cleo1981
Gość
Nie wiem jaki to chleb, muszę się rozejrzeć.
a u Was wypiekają?bo nie na każdej jest piec...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jaki to chleb, muszę się rozejrzeć.
Dziunka kojarzysz chleb alpejski z Biedronki? ja biorę mrożony i w domu wypiekamprzypadkowo tak wyszlo jak kiedys chleba zabrakło i wziełam ten zamrozony z chłodni.W piekrniku zrobiłam i ekstra jest :-)
prostokatny ciemny taki

jedynie co skutkuje kasacja w wózku, a druga jest wtedy przyczepiana do wózka rączką...;-)co za pytanie sąsiadka zadaje,jakaś dziwna jest...takie baby mnei rozwalają a w zime taka to pewnie z dzieckiem na spacer nie wyjdzie bo mróz za duży.....dziunka co fakt to fakt w domu sie tak nie ubabrze
jjak ostatnio martwilam siie czy mi wozek na czas przyjdzie (o ja glupia!) to sasiadka sie mnie pyta "ale po co ci wózek teraz? przeciez i tak pierwszy miesiac nie wyjdziesz z takim malym dzieckiem"
Cleo na 90% Pruszków chyba ze sie cos naglego, niepokojacego dzis okaze np z tym moim "cudem" na brzuchu ale nie sadze. ("Cudo" podchodzi woda niestety- znaczy obrzek jest duzy)
, a potem idzie odprowadzić wózek na miejsce i czeka na mnie przy wejściu na sklep bo tam jest bramka na fotokomórkę i on się cieszy jak mu się otwiera ,ale na sklep już nie wchodzi :-)