reklama

Listopad 2009

reklama
Witamy kolejny dzień pracy mężola pod domem i znowu 6.20 serwowałam kawe dla 7 chłopa. Wczoraj się smiałam do męża, że chyba będę musiała wstać ok. 4 żeby się podszykować, bo tak prosto z alkowy do tylu mężczyzn nie wypada, no ale mój plan spełz na niczym.

KIKOLKU ale z tej naszej Zuzanny ananasek !!!

ANIA jak tam Kubuś ?

BANANA boskie zdjęcie, uśmiałam się.

ANA jesteś fajterka z tymi kawami i w ogóle.

Witajcie,

może Ala w końcu zasnęła , bo coś od 7 się zbiera , ziewa i jakoś jej nie wychodzi;-)

U nas też bardzo zimno , ale miejmy nadzieję , ze to ostatni taki dzień:tak:

Pathanka jutro zapraszam do mnie rano z kawką;-)

witam przy kawce, ciesze sie,ze wam poprawilam humor zdjeciem, tez mi sie bardzo spodobalo :-)
u nas slonce,ale troche chlodno. jakos mam dzis dobry humor, jedno pranie juz wisi, chodniki lazienkowe jeszcze sie piora, to chyba slonce tak dobrze na mnie wplywa.
ale maly zonk z rana musial byc, wczoraj uzylam samoopalacza w sprayu, bo solarium unikam i jednak male plamy sa,ale dadza sie ukryc :-)
chce dzisiaj dziecku w koncu wyslac podanie o paszport (tu mozna wyslac poczta) , bo jakies wakacje by sie przydaly, i musimy zrobc zdjecie

Z tymi kawami to u mnie chyba organizm przywykł - będąc małą dziewczynką podpijałam kawę dziadkowi, w wieku 2,5 lat ściągnęłam sobie na klatę ją... więc organizm już wtedy "darł pyska", że bez kawy nie działa :-D:-D:-D Ja ogólnie mam ciśnienie ok, nawet mogę powiedzieć, że czasami niskie, więc kawa nawet zalecana
;-)
Kikolek - przekaż ode mnie pannie Zuzannie, by się raczyła była określić w kierunku wyjścia ;-), bo czas na nią....
Pathanka - mam nadzieję, że chłopy chociaż robotne ;-) i śmigają po kawach.:-D
Martolinka - może dni będą cieplejsze, za to noce mają być lodowate:szok: i tak do piątku bodajże.
BanAna - to u Was teraz słonko, a u nas deszcz ;)

Pathanka, nie wiem, może nie doczytałam..to co robicie przy domu?
Martolinka - i jak ogarniasz dwójeczkę?
BanAna - a gdzie planujesz wakacje?
Ana, niezła jesteś z tą kawką:tak: Marycha też, gdzie tylko się jej uda, to moczy gębkę w kawie..

A u nas wieje, że masakra..

Ana ja nocami ostatnio nie mam okazji przechadzać się po Sopocie więc te temperatury są mi obojętne;-)
Banana a gdzie chcecie pojechać;-)?
maxweel wyraźnie odczuwam , że mamy z M mniej czasu dla siebie i bardzo mi to doskwiera. Ogólnie nie jest źle;-)nie ukrywam , że czekam z utęsknieniem na bardziej świadomy etap życia naszej córki- pierwszy uśmiech , gaworzenie , świadomy kontakt wzrokowy itp

Co do karmienia piersią oglądałyscie program na TVN STYLE "Obsesja karmienia"?
Tam dopiero się działo. Wystąpiła m.in. matka 8 letniej dziewczynki , która była wciąż karmiona piersią. Mama była smutna , ze córce zanika odruch ssania.

Ostatnia edycja:
ana, ja tez uwielbiam kawe, najbardziej z ekspresu i bezcukrowym mlekiem z puszki ( w uk wersja odtluszczonama tylko 4 % tl ;-)) staram sie pic 2 dziennie, kubki 300ml, bo moglabym spokojnie ze 4 wypic, ale sie pilnuje, w wyjatkowych sytuacjach mam pod reka mielona bezkofeinowa, ale to juz nie ten smak

maxwell, na razie tylko plany, moze hiszpania, jeszcze nie wiemy. ja chce gdzies, gdzie cieplo. ulop mam na ostatnie 2 tyg lipca

w sklepach to juz strach cokolwiek kupowac i cokolwiek jesc... Tak wciskają nam fałszowane kurczaki - Media - WP.PL :eek:

Ja spijam za to kawę rozpuszczalną..z łyżeczką cukru i mlekiem...mmm..;-)
Martolinka - unormuje się, zobaczysz..patrze, jeszcze chwila i Alutka będzie mieć miesiąc. Czas niesamowicie szybko płynie!!!co do programu - widziałam..najlepsza była ta babcia, która dawała cyca wnuczce, żeby pomóc córce, która rodziła nowe dziecko..albo ten tatusiek, który czekał w kolejce na swoją kolej cycania:szok::eek::no:
BanAna - to akurat w czasie, co ja wracam do pracy;-) Życzę Ci w takim razie ciepełka na urlopie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry