reklama

Listopad 2009

reklama
Dzisiaj przyszła trampolina dla chłopaków. Moze jutro powinnam rozlozyc i poskakac? :-)
Yes yes yes:-D

BanAna, to był bodajże angielski program..ale kulturysty nie kojarzę..ale mogłam przegapić, bo oglądałam z doskoku z kuchni:-p

Kurcze, ale maruda dzisiaj z Marysi..ta pogoda mnie dobija, bo taki wiatr, że wolę nie ryzykować przed chrzcinami, żeby która się pochorowała:-(:-(

dziunka, chyba cie pomylilam z kims innym, moze martolinka? :-)
maxwell, kulturysta to u mnie w pracy taki jest, raczej go nie znasz :-D, a ten fimik to chyba ten sam co widzialam w zeszlym roku bodajze
kilolku, skacz, skacz, hahahaha

Cze i czołem..
Nie oglądałam obsesji ani teraz ani wcześniej, muszę jakoś dorwać powtórkę powtórki;-)
Kikolek - może Zuzi skakanie się spodoba i będzie chciała zobaczyć na własne oczy co to jest?;-)Także poskakać możesz.:-D:-D:-D
Polaa - Ty to tego męża masz super, sam z siebie chce sprzątać, mój jak byłam w ciąży zmywał naczynia, ake robił to tak, że ja patrząc na niego dostawałam drgawek... do sprzątania nie rwał się w ogóle.
Dziunka - ano pogoda jest nieodgadniona tego maja, sprawia zaskoki na każdym kroku....
Jestem ogólnie jakaś dziś lewa, zimno, ciepło, nerw mnie bierze, tak po prostu. Chciałabym normalności zaznać - w każdej dziedzinie, by wreszcie było nudnawo...:-D

reklama
Ja sie wyłamię i napisze ze nie lubie kawy, nie pije jej wcale. :-D:-D

Nie wiecie kiedy bedzie powtórka tego programu o karmieniu?? Z chęcią bym zobaczyła.

ilona ja też kawy nie piję już z 5 lat. Przestała mi smakowac i już, co do pobudzania przerzuciłam się na zieloną herbatę.

Dzisiaj przyszła trampolina dla chłopaków. Moze jutro powinnam rozlozyc i poskakac? :-)

kilolek a masz gdzieś fotkę tej trampoliny ? bo chcieliśmy zeby teśc dla Ali kupił do ogrodu...

Anwawka, jak czytam twoje teksty to czasem padam ze śmiechu a czasem zastanawiam się jak ty dziewczyno wyrabiasz na zakrętach.. Buziak :*

Jeśli chodzi o ciążę to u mnie spokój na razie, w każdym razie w głowie nie dopuszczam myśli , ze mogę zacząc rodzić, wiec może to psychika tak działa.
Jak pisałyście o tym karmieniu piersią facetów to aż mi się niedobrzez robiło :/ Daruję sobie ten program (i tak nie mam kablówki :-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry