reklama

Listopad 2009

"slicna matka" urocze :-)

alez mi narobilyscie smaka na lody! z czekolada i bita smietana oczywiscie :-)

Nocka dzisiaj dziwna, bo łaziłam, kreciłam sie, jecząłam, skurcze co chwile ale... nie chcialo mi sie otworzyc oczu by spojrzec na zegarek nawet :eek: A. mi spac nie dawał bo sie dopytywał jak mi pomoc i czy chce jechac a ja chciałam spac - na chodząco :eek: i naprawde jestem dzis wyspana, co m sie nie zdazylo juz od bardzo dawna. Nawet z rana mniejsze obrzeki miałam - jedna kostkę nawet było widac. Teraz juz po mału wszystko wraca do "normy". Musze dzisiaj chałupke posprzatac, obiadki na weekend pogotowac, zrobic zakupy i jeszcze z Kuba isc wieczorem do lekarza.

reklama
Cześć:-)
Witam się z rana..mała śpi, starsza mnie czesze - luzik:-D
S,. dziś w nocy pomylił pudełka z mlekiem dla dziewczyn i zaserwował Marcie bebilon"4", to nic, że mala na bebilonie pepti;-)..
Kilolek, słodki ten tekst Michasia..no i super, że Kubuś pomaga małemu..faktycznie Zuzia będzie miała jak w raju:tak::-) A Ty jesteś nie do zdarcia!!!;-)Zakupy, sprzątnie, obiadki i lekarz:szok::szok: Podziwiam!!!
Ana - Twoja Gonia tez jednorazowa, hihi..

hej

a ja sobie ponarzekam na pogodę bo jest okropna!!!!!!!!!!!!!!!! przez to D wczoraj nie był w pracy bo padało..nie każdy ma dobrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:grrrrrrrrrrrrrr;-)

Igi ma nadal ten cholerny katar w pracy musiałam poprzestawiać godziny pracy i jestem teraz do tyłu :wściekła/y:katar biłay jak budyń ( sorki że tak) i nic nie pomaga jak na razie.PO weeknedzie idziemy jak nie bedzie poprawy...pranie schnie tzn NIE SCHNIE !!!! no masakra po całości!!!!

żeby byo ciut optymistycznie wczoraj słuchajcie zrobiliśmy we 3 razem super oponki:-)Igi z D wałkował i wycinał a ja smazyłam.Normalnie tasmowa robota a wiecie jakie proste i smakują jak pączki.
JAkby ktoraś chciała...to przepis wrzucam

Oponki z serka homogenizowanego | Miasto Kobiet

Kilolku super z tym sikaniem Kuby z MIchasiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja już przeoczyłam znowu że Michaś pieknie robi i to na nakładkę:szok::-)BRAWO BRAWO BRAWO!! a te pytania Kuby z krwią :-Djaką miałaś odpowiedz??:-D

Ana jak tu się czasem złościc jak słyszysz "sliczna mama" kochane te szkraby NASZE WSZYSTKIE:-)

ja Wam moge polecić lody które kupuje oczywiscie nigdzie indziej jak w Biedronce ..takie małe za 2 zł cos tam ok 3 zł z toffi:-) a patyczkiem a z duzych lubie bakaliowe w fioletowym pudełku:-)i rożki i te na patyku ala magnum za 1,69 chyba:-Da w ogóle to zjem chyba każde:-D

mam filmy "listy do m" polecacie?

Cleo - kurcze, zdrówka dla Igiego!!
Listy do M polecam...ja przy nich trochę płakałam w kinie (ale miałam jakiś tydzień do porodu, hihi).
Lody biedronkowe - my kupujemy te mini magnumy - pycha!!!a jeszcze są takie w "wiadereczku" - czekoladowe...mmmm..

dzis o 19,25 na tvn style.
Kiedys juz to goladłam, dano, dawno. Ta rodzinka z tatusem najlepsza. A ostatnio widzialam dokument ez o karmieniu piersia w uk i mowili, ze w uk tylko 20% kobiet karmi piersia, bo to nie jest mile widziane

No to przegapiłam program.

Kilolek super że chłopcy sobie pomagają.

Poola,Agrafka witam w klubie nie lubiących kawy ;-) Myślałam ze jakas dziwna jestem :-D

U nas ciąg dalszy remonciku, wiec jestem na forum jeszcze rzadziej niz byłam. Dziś uda mi sie powiesić firanki, ogarnąć. Już sie doczekać nie mogę. Lubie remonty, a najbardziej jak już sie kończą ;-):-D
Cleo zdrowia dla syna. Ja też lubie te lody bakaliowe w filetowym opakowaniu. Pycha
Maxwell a kiedy macie chrzciny?? Pewnie pisałaś ale nie pamiętam:zawstydzona/y:

Kilolku gratulacje dla Michałka,
fajna a trampolina i duuuuża
jak urodzisz to sie wpraszam z dziewczynkami na skakanie :-D

no i zagladam w celu przeczytania "ŻE JUŻ RODZISZ" a tu nicccccc

Cleo, odpowiedzialam, ze nie moglibysmy chodzic, tylo pełzac :-)

sawi, jeszcze troche, oby jutro. Troche sie obawiam ale trudno.

Rany boskie jak zimno!!!!! :szok:

U nas cieplej, bedzie ok 17 stopni i sloneczko :-)
Jutro maja nam przyjsc dwa okna wymienic, zaczynam sie bac. wlasnie widze z balkonu jak wymieniaja u sasiada, no troche sprzatania bede miala po tym :/

reklama
hej
pola każda pora jest dobra na lody :tak: , nie przejmuj się
ana no widzisz takie teksty są nie do pobicia i od razu złość mija :tak:
ostatnio była u mnie koleżanka i rozmawiałyśmy o sandałkach i stopach i zrogowaciałym naskórku i ona mówiła że jej znajoma kupiła coś takiego Hit czy kit: skarpetki peelingujące Baby Foot - SNOBKA i że są rewelacyjne ,no i tak szperam na allegro i widzę że są BABY FOOT EASY PACK JAPOŃSKI PEELING DO STÓP (2353166957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chyba sobie sprawię takie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry