dziunka24
Mama J&J
Kilolku słodko jak tak się sobą zajmują
u nas jest podobnie, ale również bójek nie brakuje;-)
Ana "ślicna matka", kochana córeczka.:-)
Moja Julia to zawsze "przeklina": Matko święta!! A ja jej dziękuję za komplement
co ją denerwuje;-)
Cleo fajne te oponki, chyba się skuszę. Listy do M bardzo chcialabym obejrzeć ale nie mam skąd go wziąć
myślicie że w wypożyczalni już jest?
U nas wszystko ok, jestem u mamy to skorzystalam z internetu ;-) Asia szaleje z wujkiem, Julka w szkole.
Wczoraj na TLC leciał jakiś program i tam mówili o moczu i jego zabarwieniu. Jeśli cierpi się na mocne bóle głowy i zabarwiony mocz (im ciemniejszy tym gorzej) to świadczy o odwodnieniu i powinno się pić bardzo dużo wody, właśnie - wody a nie kawy, herbaty, soki, napoje czy alkohol. A odwodnienie prowadzi do chorób nerek lub infekcji układu moczowego bo szkodliwe substancje nie są wydalane z organizmu bo jest w nim za mało wody.
Coś w tym musi być
u nas jest podobnie, ale również bójek nie brakuje;-)Ana "ślicna matka", kochana córeczka.:-)
Moja Julia to zawsze "przeklina": Matko święta!! A ja jej dziękuję za komplement
co ją denerwuje;-)Cleo fajne te oponki, chyba się skuszę. Listy do M bardzo chcialabym obejrzeć ale nie mam skąd go wziąć
myślicie że w wypożyczalni już jest?U nas wszystko ok, jestem u mamy to skorzystalam z internetu ;-) Asia szaleje z wujkiem, Julka w szkole.
Wczoraj na TLC leciał jakiś program i tam mówili o moczu i jego zabarwieniu. Jeśli cierpi się na mocne bóle głowy i zabarwiony mocz (im ciemniejszy tym gorzej) to świadczy o odwodnieniu i powinno się pić bardzo dużo wody, właśnie - wody a nie kawy, herbaty, soki, napoje czy alkohol. A odwodnienie prowadzi do chorób nerek lub infekcji układu moczowego bo szkodliwe substancje nie są wydalane z organizmu bo jest w nim za mało wody.
Coś w tym musi być

no i dupa pan doktor sie rozmyslil, za dobre mam dzis cisnienie. Skierowania nie dostałam. Mam przyjechac do szpitala w poniedziałek, na ktg i zobaczymy