reklama

Listopad 2009

Kilolku słodko jak tak się sobą zajmują:tak: u nas jest podobnie, ale również bójek nie brakuje;-)

Ana "ślicna matka", kochana córeczka.:-)
Moja Julia to zawsze "przeklina": Matko święta!! A ja jej dziękuję za komplement:-D co ją denerwuje;-)

Cleo fajne te oponki, chyba się skuszę. Listy do M bardzo chcialabym obejrzeć ale nie mam skąd go wziąć:-D myślicie że w wypożyczalni już jest?

U nas wszystko ok, jestem u mamy to skorzystalam z internetu ;-) Asia szaleje z wujkiem, Julka w szkole.

Wczoraj na TLC leciał jakiś program i tam mówili o moczu i jego zabarwieniu. Jeśli cierpi się na mocne bóle głowy i zabarwiony mocz (im ciemniejszy tym gorzej) to świadczy o odwodnieniu i powinno się pić bardzo dużo wody, właśnie - wody a nie kawy, herbaty, soki, napoje czy alkohol. A odwodnienie prowadzi do chorób nerek lub infekcji układu moczowego bo szkodliwe substancje nie są wydalane z organizmu bo jest w nim za mało wody.
Coś w tym musi być:tak:

reklama
Witajcie,
dobrze , że M dziś do mnie zadzwonił , ze zimno jest , bo nic się nie zapowiadało. Trzeba było kurtki jak nic założyć.. po zimnej Zośce już miało być ciepło;-)

Ala dziś ma dzień wyjca. Antoni chyba przytłoczony jej skalą głosu jest dziś modelowym dzieckiem ;-)

Ania a to cudo działa tak jak pedicure? cena 80 zł to sporo tym bardziej , że zabieg kosztuje u nas koło 60 zł

Hej,

u nas dzisiaj pogoda w miarę:tak:
słonka nie ma ale nie jest zimno na szczęście:-)
Tylko chodzę zła jak nie wiem bo wiercą, przybijają, tłuką mi się za oknem no ale coż, trzeba przezyć. Kilka dni i domek bedzie jak nowy:-)
Nie moge sie doczekac az skonczą. Ale to chyba normalne, mam nadzieje ze Mały poczeka cierpliwie do czerwca:tak: chyba ze zrobi an zlość jak brat, ktory byl kilka dni po terminie a robilam wszystko, zeby był przed. To teraz moze byc na odwrot.

maxwell Marysia lubi Cie czesać? Moja najmlodsza siostra zawsze mnie czesala:tak: uwielbiala to a jakie ja mialam extra fryzury:-D

Cleo zdrowka dla Młodego:tak:

Ania hmm no moze i kazda pora na lody dobra ale moglabym sobie dac na wstrzymanie z tym jedzeniem kolo 23:zawstydzona/y:

Ja tylko na chwilkę.... skiepściłam sobie humor oglądając dokument o chłopcu chorym na raka.....co właziłam do Was, by napisać to praca wzywała i du....
Także nie ustosunkuję się do Was, trzymajcie się ciepło w ten , mam nadzieję, że tv nie kłamie, ostatni dzień zimnicy i do zobaczyska już z domu;-)

Witamy i my w końcu zasiadłam. Podczytuje od rana, ale jak zaczynałam pisać to ktoś mi przeszkadzał. Jutro z rana uderzam do fryzjera, bo już kiepsko wyglądam.

CLEO zdróka dla twojego panicza.

I nie pamiętam co komu hmmm lecytynka się kłania.

Ale u nas zimnicaaaa !!!!

:wściekła/y: no i dupa pan doktor sie rozmyslil, za dobre mam dzis cisnienie. Skierowania nie dostałam. Mam przyjechac do szpitala w poniedziałek, na ktg i zobaczymy :wściekła/y:

Kikolek - najwyraźniej w świecie Twój lekarz ma charakterek Zuzi;-)oboje Cię denerwują.:-DAle na serio cholewa... szkoda , bo byś miała z brzucha...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry