reklama

Listopad 2009

Marta tutaj jest ich strona to sobie poczytaj ECONOVA :: Peeling stóp Baby Foot :tak: , u mnie u kosmetyczki to niezłą kase kosztuje więc na pewno się skusze na coś takiego , jak coś to ci potem powiem jak to działa :tak:
pathanka a masz jakąś fryzure upatrzoną ?? ja miałam iść ale na razie zapuszczam włosy (dopóki mnie nie najdzie na ścięcie) :tak:
maxwell moja też już śpi , a Kuba właśnie został zaprowadzony do spania przez tate ;-)
kilolek coś ten twój lekarz chyba się umówił z Zuzią żebyś jeszcze nie rodziła , kurcze przecież wie że ci ciężko i tak cię goni na te wizyty :szok:

reklama
Kilolek, a tak z ciekawości - skasował Cię tradycyjnie?
Ania - mi też daj znać, bo moje pięty, to szkoda gadać..:zawstydzona/y:;-)

My w niedzielę robimy chrzciny. S. miał jechać w sobotę po dziadków i mieli oni spać u mojej teściówki. I co?..i kurcze wczoraj na wizycie kontrolnej zostawili teściówkę w szpitalu, a dzisiaj po jakimś tam konsylium lekarskim uradzili wyciągnąć jej te druty z nogi i wsadzili w gips. Na chwilę obecną teściówka w szpitalu i nie wiemy, jak z tymi dziadkami..wymyśliłam, że najwyżej S. pojedzie po nich w niedzielę z rana, a po chrzcinach weźmiemy ich na noc do nas i w poniedziałek S. ich zawiezie do domu - mamy do nich jakieś 150km..

no pewnie że dam znać , na wakacje pasuje coś zrobić z tymi stopami ;-)
oj z tą twoją teściową to macie , mam nadzieje że chrzciny się udadzą i Martusia dzielnie to zniesie :tak: , a gdzie robicie imprezkę (o ile robicie?) pochwal się jej wdziankiem :-)

Maxwell - macie przeboje z tą teściówką, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ania - też jestem ciekawa jak to działa..

Moje też niby śpią, ale ... Hanka ma znów fazę gorączkową... wirus jak nic ją brał. Także jeszcze korzystam, póki mogę z internetu bo nie wiem kiedy mi go kęsim, kęsim, by robić zmiany....;-)

hej dziewczyny,

ja na szybko tylko piszę, nie mam sił nadrobić dziś..
Grzeczność Ali dziś się skończyła, była dziś naprawde upiorna (!!). Histerie od samego rana o byle co...
A już apogeum było na szczepieniu: najpierw przeraziła ją miarka wzrostu - MEGA RYK. Potem nie chciała dac się zbadać, a nigdy wcześniej nie było z tym problemu.
Po badaniu było ok, ale jak okazało się, że idziemy jeszcze do pielęgeniarki no to już wyszła z siebie.. Wrzask, histeria, prawie wymioty, rzucanie się. Wyobraźcie sobie jak się z nią siłowałam z tym moim brzuchem, no koszmar jakiś - zaadać, wytłumaczyć nic się nie dało. Pół minuty po szczepieniu - cisza. A ja wykończona...

maxwell, wspolczuje tesciowej - jako caloksztalt :eek:
agrafka, tobie wspolczuje histerii alutki, oby po porodzie bylo lepiej. podobno to kiedys mija :happy: podobno, bo moja tez miewa, ale nie do tego stopnia
cleo, pytalas o cos na nk, wkleilam ci kilka pomyslow na off topic, bo nie wiedzialam gdzie. moze cos wymyslisz :-) a moze do urodzin igor sie rozmysli i wybierze cos innego :-D

kilolku współczuje, co z tym lekarzem kurcze?! z jednej strony super, że nie musisz iść do szpitala a z drugiej zwodzi Cie :-( jeszcze trochę;-)

maxwell ach te teściowe, zawsze coś sie musi wydarzyc. A nie moga dziadkowie spać u teściowej jak jej nie ma?
Dacie radę:tak: nie denerwuj się a chrzciny beda na pewno udane:tak:;-)

anawawka zdrowka dla Hanki:tak:

ale jestem zmęczona, idę się kąpac, spac mi sie nie chce ale moje nogi....no masakra i tak co wieczór:zawstydzona/y:

maxwell, nie nie skasował ale i ja podeszła do niego w recepcji i oznajmiłam, ze przyszłam mu tylko cisnienie pokazac. Pogadał chwiile i juz.
A co do dziadków nie moga u teściiowej nocowac jak jej nie ma?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry