maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej:-)
Ja tak na szybciorka..
Etna, zdrówka!!
Ana, co to za gorączki?:-
-( Zdrówka dla dziewczyn!!!
Cleo i dla Igiego także!!
Kilolek, ja właściwie weszłam, żeby zobaczyć, co u Ciebie, ale widzę, jeszcze cisza..
Myśmy z tymi dziadkami wymyślili tak, że S. ich jutro przywiezie do nas, a po chrzcinach weźmiemy ich na noc do nas i w poniedziałek S. ich odwiezie do domu..
Teściówka w szpitalu. Jak wyjęli jej te żelastwo z nogi, to jej podkrwawiło..więc na razie w szpitalu leży..gips miała od powyżej kolana, do połowy stopy - po tym krwawieniu jakoś go tak powycinali, że ma cały tył, a przód wycięty..
Ok, znikam, bo moje potworki strasznie dziś marudzą:-
-(
Ja tak na szybciorka..
Etna, zdrówka!!
Ana, co to za gorączki?:-
Cleo i dla Igiego także!!
Kilolek, ja właściwie weszłam, żeby zobaczyć, co u Ciebie, ale widzę, jeszcze cisza..
Myśmy z tymi dziadkami wymyślili tak, że S. ich jutro przywiezie do nas, a po chrzcinach weźmiemy ich na noc do nas i w poniedziałek S. ich odwiezie do domu..
Teściówka w szpitalu. Jak wyjęli jej te żelastwo z nogi, to jej podkrwawiło..więc na razie w szpitalu leży..gips miała od powyżej kolana, do połowy stopy - po tym krwawieniu jakoś go tak powycinali, że ma cały tył, a przód wycięty..
Ok, znikam, bo moje potworki strasznie dziś marudzą:-

..Tak, że musiałam sama okiełznać wieczornie dziewczyny - oj, było "głośno"..ale już obie w łóżeczkach, Marta śpi, a Marysia się zastanawia czy spać