reklama

Listopad 2009

Hej:-)
Ja tak na szybciorka..
Etna, zdrówka!!
Ana, co to za gorączki?:-(:-( Zdrówka dla dziewczyn!!!
Cleo i dla Igiego także!!
Kilolek, ja właściwie weszłam, żeby zobaczyć, co u Ciebie, ale widzę, jeszcze cisza..

Myśmy z tymi dziadkami wymyślili tak, że S. ich jutro przywiezie do nas, a po chrzcinach weźmiemy ich na noc do nas i w poniedziałek S. ich odwiezie do domu..
Teściówka w szpitalu. Jak wyjęli jej te żelastwo z nogi, to jej podkrwawiło..więc na razie w szpitalu leży..gips miała od powyżej kolana, do połowy stopy - po tym krwawieniu jakoś go tak powycinali, że ma cały tył, a przód wycięty..

Ok, znikam, bo moje potworki strasznie dziś marudzą:-(:-(

reklama
jakis dzisiaj parszywy dzien, musialam sobie humor poprawic :-D

1337202347_by_wojtek67_500.jpg

jakis dzisiaj parszywy dzien, musialam sobie humor poprawic :-D

1337202347_by_wojtek67_500.jpg

banana
aż się musiałam zalogować hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha prawie się posikałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kilolku olej wszystkich :tak:

etna zdrówka dla Ciebie

cleo zdrówka dla Igusia

ana dla Twoich panienek również zdróweczka

maxwell udanych chrzcin

pustki tu dzisiaj pewnie dlatego ze dziunia zniknęła ;-)

Witam,

kilolek nie przejmuj się mamą, bratem, ciotkami itp.
Zawsze mozesz powiedzieć, że się żle czujesz i nie iść na ten obiad;-)

etna zdrówka:tak:

anawawka wspolczuję tej gorączki:-(

banana wczoraj to czytalam, myslalam, że padnę ze smiechu:-D

Moi pojechali się przejechac autobusem:-D Kubie sie ubzdurało a tatuś spelnia jego zachcianki:tak:
Ja bylam do poludnia w mieście po kilka rzeczy, zeby sobie humor poprawic. Jestem zadowolona bo byli dzisiaj i konczyli z domem, jeszcze troche i bedzie mozna sprzątac na całego:tak:juz kilka rzeczy mąż zrobil wiec luzik, jakos specjalnie sie nie stresuję:confused:

BanAna -super!!!poprawiłaś mi humor:-D:-D Tak w ogóle, pewnie już Ci nie jedna osoba gadała - Twoje torty zawsze mi przychodzą na myśl, jak oglądam na TLC "Słodki biznes" - bardzo lubię ten program..;-)
Aga - to kiedy spotkanko?;-) Bo jeszcze chwila i do pracy będe musiała wracać;-)
Polaa, fajne ma zachcianki Kuba:-D:-D Remont już skończony?

Aaa, zapomniałam jeszcze wspomnieć, że mój szanowny poszedł dzisiaj na spotkanie klasowe..ciekawa jestem, o której wróci:baffled::sorry2:..Tak, że musiałam sama okiełznać wieczornie dziewczyny - oj, było "głośno"..ale już obie w łóżeczkach, Marta śpi, a Marysia się zastanawia czy spać:-D:-D

i wszystkim wesolo :-D faceci :-D

mi juz tez lepiej, wyskoczylam z domu na male zakupy i odebralam zakupiona na fejsbuku maszyne do cwiczenia nog: magic leg exerciser i mowie wam,ze niezly jest, cena tez byla super wiec humor momentalnie poprawiony

kilolku
, moze do jutra urodzisz :-) i zamkniesz tym wszystkie szanowne geby
etna, ana, cleo, zdrowka!
pola, dobrze,ze tobie tez humor dopisuje

reklama
Kilolku trzymam kciuki obyś na imieninach zaczęła :-D
przepraszam ze tak mnei mało ale chorzy jestesmy (wirusówka)
ucze sie do kolokwium
i pracuje nad stroną www. już w połowie zrobiona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry