reklama

Listopad 2009

A moje niestety żądzą.. próba położenia do łóżka zaowocowała snem taty:-D:-D:-D:-D, Hanka zasnęła na 5 min., więc towarzystwo jest właśnie domęczane, czyli tor przeszkód sobie zrobiły i latają..
Etna - super babcia ;-)
BanAna - wow, super
Maxwell - mam nadzieję, że małżon wróci o ludzkiej porze i stanie...
Kikolek - buhahahaha, wyobrażam sobie miny towarzystwa, jak zaczyna Ci przynudzasz, a Ty w pewnym momencie "sorka, ale właśnie mi odchodzą wody... ":-D:-D:-D
Sawi - zdrowia...

reklama
KIKOLEK już bo tych imieninach czy w trakcie. Jakbyś zaczęła to trzeba by było pokłony bić mamci i cioteczkom !

SAWI, ETNA, CLEO I ANA zdróka dla Was.

MAXWELL o kurka mężol ma wychodne hihi. No i jutro wielki dzień Martusi.

BANANA ty to potrafisz powalić na łopatki.

My wczoraj byliśmy na urodzinach mojej bratanicy. Dzieci było czworo w tym trójka to 3 - latki, fajnie się bawili. A mój brat i małżonek oj też się bawili na całego a dziś obaj chorzy. Ja za to byłam szoferem wszystkich, ale za to dziś czułam się wyśmienicie w przeciwieństwie do reszty.

hej
dziewczyny zdrowia dla dzieciaków bo coś się tu chorobowo zrobiło
kilolek nie daj się i olej wszystkie panie i brata ;-) a Zuza i tak wyjdzie jak jej się zachce ;-)
maxwell miejmy nadzieje że wróci w miarę wcześnie i dobrym stanie :tak: , niech za to jutro wstanie wcześniej i zajmie się dziewczynami a ty sobie poleżysz ;-)
banana niezły kawał :-D:-D:-D
myśmy dzisiaj zaliczyli rodzinnie zakupy a potem ja poszłam z Lenką na spacer wózkiem a mój z Kubą poszedł na rower z tym że dzisiaj jeździli na jednym ;-) , bo wczoraj próbowaliśmy go uczyć pedałować na jego sprzęcie ;-) , niedawno wyciągłam z piekarnika placka z truskawkami i czekam aż przestygnie bo mi zapach żyć nie daje :-)

hej laski :)

Etna, dzielną masz mamę :). jeśli chodzi o Alutkę, to ona jest już zdecydowanie grzeczniejsza - nie ma w ogóle porównania, tylko miewa gorsze dni.

banana - dobre :)
kilolek - jak tam Zuzka, nie chciała złożyć życzeń imieninowych ? :)))

my dziś spędziliśmy super dzień - najpierw przed południem pojechaliśmy na spacerek do centrum bo miał być festyn holenderski. Festyn nędzny, ale przynajmniej się przeszliśmy. Potem w domu szybki obiad i do znajomych na dzialkę pod Warszawę, działka w samym lesie, ptaszki świergolą - cudownie. Ala się tak ślicznie bawiła z Ninką (2 lata i 1 miesiąc) że aż miło patrzeć. Chodziły za rączkę, Ala wołała "Ninka chodź się bawić do piaskownicy", a potem pouczała ją "nie mów baba tylko babka, bab-ka! " :)))

Teraz czekam na koniec meczu bo chcę jeszcze obejrzeć "Czas Honoru" :)

Dobranocka :)

hej

sorki nie było mnie wczoraj ale mam weekend pracowity jak diabli:sorry2:dzis tez ide na 12..

Kilolku trzymam kciuki za Zusię niech wyjdzie kiedy chce;-)ale zajrzałam włąsnie zobaczyć czy już po może..;-)

u Igiego nie widze poprawy kaszle i katar jak nie wiem co ..jutro idę do lekarza ...jak sie zacznie to uż widzę po całości i dupa z przedszkola no szlag by to trafił ...

lece sie kąpac i zmykam do pracy

Witajcie,

u nas od kilku dni jak się okazało kolki.. wczoraj ataki po 10 minut chwila przerwy i znowu. Bylismy w Malborku w dino parku z Antkiem i zaczęło się w aucie. Po drodze zaliczyliśmy aptekę i za radą etny kupiłam Bobotic. Nie wiem , czy to przypadek , ale po 5 minutach poszły mega gazy i mała się uspokoiła. Dziś pierwszy raz przespała całe 6 godzin. O 4 rano obudziły mnie mega wielkie piersi , ale całe szczescie mała szybko je opróżniła;-)Zobaczymy jak będzie dziś . Jeżeli krople nie pomogą to poszukam tego Sab Simplex. Antek nie miał kolek więc to dla mnie zupełna nowość

Polecam dino park ;-)fajna atrakcja dla maluchów- Antek co prawda trochę się bał ,ale z czasem zrobił się odważniejszy

Banana WIĘCEJ PROSIMY:-D

Kilolek , Agrafka, Polaa trzymam kciuki za ciężarówki!!

Zdrówka dla chorych mam i dzieci

reklama
Hej hej:biggrin2:
Seba z Marysią pojechali po dziadków juz jakiś czas temu, a my się z Martą zabawiamy;-) Oj, maruda ta moja młodsza..coś mi się wydaje, że chyba i na nas przyjdzie czas z pierwszym ząbkiem:confused:;-)
Chrzciny na 16.30, a ja coś się denerwuję..ech..ciekawe, co znów wyskoczy:confused::-(
Cleo, duuuużo zdrówka dla Igiego, ale go rozłożyło:-(:-(
Martolinka - ucałuj ode mnie brzuszek Alutki - biedactwo..ja na szczęście nie wiem, co to kolki..
No i daj fotki z Dinoparku;-)
Kilolek, powodzenia na imieninach;-):-D (Zuzia - czekamy!!!!)

Miłego dnia dziewczyny!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry