reklama

Listopad 2009

reklama
niestety obaj maja bardzo wysokie podbicie, wiekszosc butów nie pasuje, musze mierzyc. Ale dzisiaj to nawte nie miałam im co meirzyc, bo wogole nie bylo butów w ich rozmiarze. Jest maj a w sklepach nie ma juz sandałow

Witam,

wreszcie moge spokojnie do Was zajrzeć:tak:
Właśnie wysprzątałam dom, mialam jutro do poludnia ale jakoś mnie naszło i mam z głowy. Mąż jutro zaczyna weekend i chcemy coś w ogrodzie porobić, mam nadzieje, ze się uda.

martolinka to super, że Antek zadowolony z wycieczki:tak: i ze Ale juz nie ma takich napadów kolek:-)

Kilolek masz zdrowie Kobieto, tyle km:-) podziwiam Cię naprawdę:tak: ja ledwo chodze teraz z Kubą, najwyzej co na plac niedaleko domu:zawstydzona/y:

Aza, Ania gratuluję postępów w nocnikowaniu:tak:

hej laseczki :)
u nas dziś dzień ok, odebrałam sobie wyniki najnowsze, wszystko cacy. Kupiłam tę herbatę z liści malin.. hmm.. jak dla mnie wygląda jak pajęczyna z popiołem , smakuje jak trawa, ale dam radę :) Wojtusia dziś nie wypędzamy bo M strasznie zarobiony w pracy, moze jutro się uda jak Alcia pójdzie do żłoba, mają mieć jakieś zabawy z okazji DD.

ja poszłam dziś z koleżanką do Bliklego, bo tam miałam wzglednie najbliżej i najlepszy dojazd i zayzykowałam zjedzenie sałatko, bo na słodycze nie miałam ochoty. Za 32 zł (!!!) jadłam najgorszą sałatkę z kurczakiem w życiu. Także jakby co - odradzam.

kilolku ja mam dla Ali tylko sandałki Sunny Befado.. Chciałam kupić jeszcze jakieś z zakrytymi palcami, bo mam takie półbutki z paskiem cocodrillo ale coś jej wnich nie pasi... Widziałam te w Lidlu, ale zostały same bez paluszków :/

u nas wczoraj w lidlu nawet pól sandalka nie było :eek: moi na razie w trampkach biegaja ale upały maja przyjsc. Musze tate namówic na wycieczke do CH w przyszlym tygodniu. Nie wiem jak to ogarne, bo moj tata to jak kolejne dziecko a jeszcze wózek mu sie do auta nie zmiesci ale wyjscia nie ma. Moze chociaz wrecze tacie Zuzke w foteliku to sie bedzie mial czym zajac, nie bedzie przeszkadzal :sorry:.

kilolek współczuję wycieczki do CH... :)
dla mnie to trauma nawet jak sama idę. Ostatanio przeszłam parę razy przez bazarek ubraniowy który sie rozkłada koło mnie we wtorki i czwartki i stwierdzam, ze tam są częśto dużo fajniejsze ubrania niż w sklepie, tylko nijak nie da się mierzyć. Ali kupiłam super cienkie dżinsiki pumpy, odkryłam gościa który ma ogromny stragan z czapkami dla dzieci...

a tak a propos, kiedy zaczynają się przeceny ? Ja jestem przerażona cenami ubranek wiec chciałabym się wybrać, albo w ostatecznosci mamę wyślę na większe zakupy z przecen do jakiegoś megastoru Smyka i H&M dla Ali i Wojtka...

Cze
ja znów na szybciocha, reanimacja kompa dalej trwa, w trybie awaryjnym skubany działał ok, ale przegrzał się i powiedział mi "dobranoc"....
Martolinka - super, że Antonio zadowolony.
Kikolek - niestety sklepy mają jakąś dziwaczną politykę sprzedaży... mam nadzieję, że może dziś dziadkowie wpadną na pomysł i zabiorą dzieci Ci, a Ty odpoczniesz.;-)
Polaa - sprzątanie odwalone, a Ty narzekasz, że tylko chodzisz na placyk zabaw, ja w sumie się b. oszczędzałam, nie sprzątałam, nie wychodziłam nawet na plac zabaw....
Agrafka - co do przecen nie wiem; dobrze wiedzieć, że sałatka w takiej cenie jest ble;-)
AZA - sałatka dla męża brzmi pysznie, jaką zrobiłaś?
Leje deszcz, mi się oczy kleją, a dziś chciałam tak fajnie spędzić czas z kobitkami, zobaczymy... może oferta ch skorosze jednak nas skusi. chyba że będą dzikie tłumy to podziękuję i w domu posiedzi;-)my.

Hej hej:-)

35576_Dzien_Dziecka_.chomik.jpg

Byłam wczoraj wykorzystać ten prezent od dziewczyn:-) 2 godzinki relaksu. Wróciłam do domu po 20.00 wypachniona, wymasowana i wyrelaksowana (3W):-D:-) Było super..
Ogłoszenie o sprzedaży mieszkania w agencjach mieszkaniowych nic do tej pory nie dały (a mamy w trzech). Wczoraj rano S. powiesił na tablicy osiedlowej i co? I dwa telefony od zainteresowanych..dzisiaj przychodzą pod wieczór oglądać:-) Trzymajcie kciuki;-):tak:
Martolinka, super, że wycieczka się udała i Antek zadowolony:-):-)
Kilolek, powodzenia w poszukiwaniu sandałków..;-)
Polaa, podziwiam Twój zapał w sprzątaniu;-) Mi się nic nie chciało na końcówce..a jak humorek?
Agrafka, czyli już troszkę przeterminowana jesteś (wg suwaczka?)..trzymam kciuki za Wojtusiowe wyjście!! Co do przecen, ja też nie wiem..
Ana, wywal dziada przez okno;-)

Kurcze, ale leje:szok::-(

reklama
o jak sie wscieklam z rana!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kuba poszedl do przedszkola, dzis z okazji DD maja wyjscie do kina.Ok. Ale cos mnie tknelo by sie A. zapytal na która, bo normalnie jedza obiad o 12,15 a zaraz po obiedzie Kuba na terapie śmiga (za która zaznaczam slono bulę i nikogo nie interesuje jak sie nie pojawie, przepadlo) no i sie okazalo ze wróca z tego kina mocno po 13 ale nikt nie wie ile, bo A. sie nie udalo ustalic na ktora do tego kina ida, kazda pani zna inna wersje. Chcielismy go odebraac prosto z kina zeby chociaz na kawalek zajec zdazyc no ale nikt nie wie o ktrej to sie skonczy :wściekła/y: żadnej informacji wczesnije nie bylo, ze trzeba dzieci póxniej odbierac. Ja rozumiem, ze przedszkole jest glownie dla dzieci co siedza tam caly dzien ale w calym przedszkolu na pewno znajdzie sie z kilkanascie sztuk, co wychodza po obiedzie jak moj i teraz wychodzi ze trzeba warowac pod przedszkolem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agrafka jak Wojtus???

Polaa połóż się i gnij ile sie da.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry