Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i ze Ale juz nie ma takich napadów kolek:-)
ja ledwo chodze teraz z Kubą, najwyzej co na plac niedaleko domu

moi na razie w trampkach biegaja ale upały maja przyjsc. Musze tate namówic na wycieczke do CH w przyszlym tygodniu. Nie wiem jak to ogarne, bo moj tata to jak kolejne dziecko a jeszcze wózek mu sie do auta nie zmiesci ale wyjscia nie ma. Moze chociaz wrecze tacie Zuzke w foteliku to sie bedzie mial czym zajac, nie bedzie przeszkadzal
.
:-) Było super..
:-(

Kuba poszedl do przedszkola, dzis z okazji DD maja wyjscie do kina.Ok. Ale cos mnie tknelo by sie A. zapytal na która, bo normalnie jedza obiad o 12,15 a zaraz po obiedzie Kuba na terapie śmiga (za która zaznaczam slono bulę i nikogo nie interesuje jak sie nie pojawie, przepadlo) no i sie okazalo ze wróca z tego kina mocno po 13 ale nikt nie wie ile, bo A. sie nie udalo ustalic na ktora do tego kina ida, kazda pani zna inna wersje. Chcielismy go odebraac prosto z kina zeby chociaz na kawalek zajec zdazyc no ale nikt nie wie o ktrej to sie skonczy
żadnej informacji wczesnije nie bylo, ze trzeba dzieci póxniej odbierac. Ja rozumiem, ze przedszkole jest glownie dla dzieci co siedza tam caly dzien ale w calym przedszkolu na pewno znajdzie sie z kilkanascie sztuk, co wychodza po obiedzie jak moj i teraz wychodzi ze trzeba warowac pod przedszkolem.