reklama

Listopad 2009

Witam,

maxwell i jak? Oglądali mieszkanie??

Wszystkim Dzieciaczkom życzę dużo zdrówka i uśmiechu na buziakach:-):-)

Włąsnie usiadłam, porobilam z mężem wszystkie rzeczy, ktore mi jeszcze nie dawały spać po nocach:zawstydzona/y: jutro rozkladamy lozeczko i mogę rodzić:-D
Jakieś skurcze mnie łapią ale na pewno tylko straszą (mam nadzieje), jak Kube chcialam przed terminem urodzic tak teraz po prostu muszę czekac jeszcze te dwa tyg. zebym w szpitalu była spokojna o Kubę:tak:

reklama
alez intenywny dzien, wlasciwie popołudnie. Przyszly wszystkie babcie, dziadkowie wujek. W sumie 10 osob, a my mamy stół na 4. Rwetes i zamieszanie. Padam na pysk. Ciekawe czy Zuzka nie bedzie mi po nocy odreagowywac.

hej

a ja dopiero teraz zajrzałam do Was..

Wszystkiego NAj dla dzieciaczków :-)

to ja też ponarzekam na pogodę a co:wściekła/y:masakra..D przez to nie poszedł do pracy:wściekła/y:ale chociaż zpedzilismy raze dzien bo ja dzis wolne.Zaprowadziliśmy razem małego do przedszkola ,D go przyprowadził hehe.

W przedszkolu dzieci miały poczestunek ( zadne chyba obiadu nie zjadło:-D) i dostali fajne puzzle ,Igi Auta-cars.Zaskoczona jestem bo nie wiedziałam nic o prezentach ze będą w przedszkolu...

i tak minął dzien..

zaczeliśmy z D ogladać dzis film "Mama w opałach" z Umą Thurman ..nawet fajnie sie ogląda ciekawa jestem zakonczenia.

Kilolku Ty to jesteś aparatka :-D

wywalczyłam 4 dni wolnego za tydzien huraaa a i jescze wolny mam poniedziałek jezu ale sie cieszę:-D:-):-D

e tam szybko zleci nim zdążę oszaleć:-D a Ty masz czas jeszcze na BB niezmordowana kobieto;-)
najbardzie nie moge sie doczekac czwratku az przyjedzie moja rodzina:_) mieli w piatek ale ze euro to moze byc lipa na trasie,choc nie wiadomo jak w czwartek bedzie:-)

jak Kubuś po terapi?

Dziewczynki, nadrobię Was za chwilę, bo wstyd się przyznać ale przez dostęp do neta moje najmłodsze jeszcze nie śpi:zawstydzona/y:

U nas wszystko gra. Asia ciągle się gdzieś obija, wypadek za wypadkiem. A przy tym stała się taka przesłodka, do mnie mówi "Rybko", do A "Kochanie":-D "Proszę bardzo, dziękuję bardzo" itd.

Miłek jest po zabiegu, w środę był, przez pierwszą godzinę po darł się i rzucał, ale potem już było tylko lepiej. Dziś ze mną pogadał przez telefon:tak: zalecenia to 10 dni w domu i w sumie tyle. Ale dzieciak obok w tym samym wieku został nakarmiony przez rodziców kilka godzin po zabiegu frytkami i colą. Masakra. W każdym razie Miłek wrócił do domu bez kataru, nie chrapie i ma spokojny sen jak nigdy!:-):-):-)

W niedzielę jedziemy na spływ kajakowy:-D mam nadzieję ze przeżyję.

Niestety nie wypaliło dzisiejsze spotkanie u Marty :-( Asia jak na złość ani razu dziś nie zakaszlała a i kataru brak:baffled:

Zdrówka, wpadnę mam nadzieję za chwilkę nadrobić Was, a jak nie to na pewno jutro!

Witam się i ja

zycz_%20Dzien%20Dziecka(1).jpg

Dziunka witamy!!!! dobrze że Miłek ma to juz za sobą:tak: i jego rodzice też. Zdrówka dla Asi, a Alicja na pewno cierpliwie poczeka:tak:.

Agrafka dzielna z Ciebie babka tak trzymaj!!!

Polaa co Ty tam ciągle sprzątasz??? ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz sprzątałam :zawstydzona/y:

Gosiulek jak Twoje samopoczucie?? Co porabialiscie z okazji dzisiejszego swieta?

Paweł byl dzisiaj w przedszkolu, tata go zaprowadzil na 8 i o 15 odebrał, był pięknym kotkiem, cała buzka wymalowana - ślicznie wyglądam. Chłopaki posiedzieli ze mną godzinkę w pracy i pojechalismy na obiad (obowiazkowo frytki). Mąż jeszcze musial jechac do pracy a ja z Pawlem wybrałam się na zakupy. Mały miał trochę kasy od babc i prababc mógl troche poszalec na zakupach (wrocilismy z 4 szybkościami tzn. samochodami:cool2:). Ja kupilam mu jeszcze naklejki na sciane, tablice do koszykówki, jakis materacyk na wode, awaryjne dwa male samochody, koszule dla meza na dzien taty, koszulkę dla Pawla, nowe bokserki do wody dla Pawla (bo już mu sie pierwsze przecierają), nowe okulary na +8lat:szok: bo te dziecece sa dla niego za małe (sprezentujemy je Antkowi) no i jeszcze pościel dla Pawła w auta oczywiscie :zawstydzona/y: ale poszalalam ale co tam dzisiaj Matki Pieniężnej jak my to w pracy mówimy, a prezenty będę dozowac przez cały czerwiec. Pawel sie wyszalal, bylismy jeszcze na lodach, tata pokazal sie na godzinke w domu, ale juz go nie ma :no:, ale ma jeszcze wrocic robi dzisiaj za kierowce szefa:baffled:-komu lepiej

etna ja to przez te dwa tyg, to teraz pewnie bede codziennie sprzątać:-D zartuje, oczywiscie bylo male spięcie z moim ale zrobil to o co Go prosilam i dopeiro mogl iść spać :zawstydzona/y: ja to czasami jestem... mzoe lepiej tego nie napiszę:zawstydzona/y: ale mam na blysk w domku :) i cieszę się. moge rodzić:-D
a jutro mamy zamiar robić w ogrodzie.
Super zakupki :)
Cleo no to super ze bedziesz miała kilka dni wolnego:tak: nalezy Ci się;-)

dziunka dobrze, ze Milek ma zabieg już za sobą:tak:

ide zzrobić sobie kanapkę z serem zółtym:baffled: a w sumie jeszcze 2 tyg wiec juz sobie nie zaluję:zawstydzona/y:

reklama
Kilolek kotka jest świetna z tymi myszami:-D

Cleo współczuję roty! Paskudztwo...

Banana jak tam klawiatura? Moja też tak robiła po zalaniu przez Asię, a teraz działa bez zarzutu.

Marta Asia jak widzi jakiegoś maluszka to z kolei łapie mu stópki i uderza nimi jedną o drugą:baffled: ostatnio musiałam uciekać przed nią jak trzymałam jej małego kuzyna na ręku.

Pola super zabawę ma młody z zestawem lekarza :-D

Jak kogoś pominęłam to serdecznie przepraszam. Ciekawe jak Agrafka bo Marta coś pisała w dzień że miała skurcze co 5 min ale niebolesne. Może już Wojtuś jest z nami? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry