reklama

Listopad 2009

reklama
Maxwell to trzymam kciuki za mieszkanie. To będzie zamiana czy macie już coś na oku?

Marta udanej imprezki.

Dziewczyny jutro ten spływ, a pogoda straszna, wieje jak cholera. To dobrze czy źle? Nie chcę jeszcze umrzeć:-D a poza tym nie mam pojęcia jak się ubrać:baffled: tym bardziej że nie mam zbyt wiele ciuchów do wyboru, właściwie nie mam nic do wyboru:zawstydzona/y:

Maxwell dobra ta kobieta z tymi butami, nie ma co.
Martolinka baw sie dobrze:-)

a mojego męża nie ma w domu, wybył z domu zanim wstałam:szok: nic nie mowiąc, czyzby miał mnie dość?:-D Wczoraj mowil ze na jakąś gielde pojedzie chyba z kumplem ale nic konkretnego. No to się mu dostanie jak wroci, nawet za Nim nie dzwonię. Wroci i bedzie mowil ze nie chcial mnie budzic a jednak sie zdecydowal, zebral i pojechal:tak:
a ogrodek czeka:-D tylko ta pogoda taka niepewna

Dziunka, na początku chcieliśmy na wymianę..ale to , co oglądaliśmy, to się nie nadawało na wymianę, bo byśmy musieli sporo remontować, a wiadomo przy wymianie, to musisz się gdzieś podziać od razu, a przy dwójce maluchów sobie nie wyobrażam remontu:baffled: Do teściówki nie chcę iść:wściekła/y::no: Więc zdecydowaliśmy, że nasze sprzedamy, a kupimy nowe. Mamy dwa na oku z miarę fajną ceną..
Co do jutrzejszej Twojej wyprawy, ja podziwiam, bo przy takiej pogodzie, to ja bym nosa nie wyściubiła z domu:zawstydzona/y:;-)

Oj tak, wiem coś o tym..;-) Może się zrobi fajnie jutro:confused2: Trzymam kciuki!!
Polaa, czyli jednym słowem zwiał Ci robotnik, haha:-) Oj, już mu nie zazdroszczę, jak wróci:-p

Wczoraj tj.1 czerwca o o 22.55 AGRAFKA URODZIŁA WOJTUSIA!!! Uwaga - 4 KILOGRAMY I 59 CM.!!!!!!!
Agrafka rodziła 1,5 godziny:tak: Mały zdrowy , dostał 10 pkt , tylko cukier ma niski
Super, gratuluję!!! Toż nie Wojtus tylko Wojciech! wielkich chłop, no i poród ekspresowy.

A wiecie kto sie w końcu Alą zajął?

kurde jaka dzisiaj paskudna pogoda. Bylismy na dworze godzinę, alez wymarzlam. Mła pijawa chyba tez bo spi juz 2 godziny odkad wróciclismy, a ostatnio cyca co pol godziny. Ledwo zipie.

Powiedzcie mi czy na wesele male dziecko trzeba stroic po weselnemu? Moge jej zwykła sukieneczke bawelniana załozyć? Szkoda mi kasy, zwłaszcza ze zabawimy pewnie ze 2 godziny, a wczoraj Zuzanka dostala od babci kilka ładnych sukieneczek, tylko takich raczej niezbyt wystawnych, no zwykłych, letnich. Sama tez nie kupuje sobie nowej sukienki, mam jedna z chrzcin Michała, nieco przymała niestety, troche kiepsko lezy ale musi ujsc, szalem sie okrece, moze nikt nie zauwazy.

Agrafka ogromne gratulacje, dużo zdrówka dla Was, super wieści,
images

Wojtusiu witaj na świecie, aż łezka się w oku kręci

jasno_brazowy_duzy_mis_z_kokardka349.jpg

Kilolku Zuzi musi być wygodnie, jeszcze jest malutka wiec za bardzo sie nie przejmuj. No i wobec siebie też nie bądź taka surowa, nie wszyskie kobiety muszą być idealne i ja tego się trzymam:tak:

reklama
Cze
Agrafka - wow super dla Ciebie wielkie gratki, Wojtusiu witaj na świecie, aleś sobie datę wybrał!!! Dzień Dziecka i urodziny w jednym!
Nie odniosę się do każdej bo mi komp wariuje, lecę na awaryjnym trybie, chyba go na serio wywalę przez okno.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kikolek - Zuzkę to bym ubrała lekko, ale bez przesady elegancko;-). Choć niektórzy to by zaszaleli i w kapelutek walnęli.:-D
Idę powalczyć z tym moim kompem, może się jeszcze "w trybie awaryjnym" odezwę.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry