banAna
Fanka BB :)
wow,agrafka, ale urodzilas znienacka ;-) ogromne gratulacje!!!!!! i jak szybko ci poszlo!
dziunka,klawiatura dalej raz dzialaraz nie,jakis klawisz sie musial zablokowac,bo jak wlaczam lapka to wyje niemilosiernie,az mi sie odechciewa
ale potem jakos daje rade. najgorsze,ze to nie woda ale woda z plynem do naczyn, do baniek mydlanych.sama woda wyschlaby i ok,a to nie.
wczoraj bylam na imprezie,18tka syna przyjaciolki (ona ma 4 lataiwecej ode mnie
) i swietnie sie bawilam.przylecieli jej rodzice i tesciowa i takie przyszne jedzenie porobily jak na wesele.o ciastach nie wspomne,mmmmmmmmmm objadlam sie,ze hej!
a dzis z rana na taki niby carboot,ale rzeczy tylko dla dzieci do 5 r zycia.mloda zaliczyla malowanie twarzy,tym razem bardzo udany tygrys,w przeciwienstwie do bardzo nieudanej biedronki, macala weza koralowego i zolwia i rozmawiala z myszkami mickey i minnie :-) kupilam jej troche ciuchow na teraz,stroj czarwnicy na haloween, pianinko ze stolkiem , klocki drewniane i fotelik do karmienia lalki
w zamian po powrocie do domu odmowila obiadu,bo krupnik be,ziemniaka tez nie chce i wogole fajnie jest sie podrzec.....
u nas od jutra znowu deszcz....
jak mnie ta klawiatura drazni!!!! musze go dac do czyszczenia,tylko sie boje,bo on jeszcze na gwarancji,ze jak rozkreca to przepadnie....
dziunka,klawiatura dalej raz dzialaraz nie,jakis klawisz sie musial zablokowac,bo jak wlaczam lapka to wyje niemilosiernie,az mi sie odechciewa
ale potem jakos daje rade. najgorsze,ze to nie woda ale woda z plynem do naczyn, do baniek mydlanych.sama woda wyschlaby i ok,a to nie. wczoraj bylam na imprezie,18tka syna przyjaciolki (ona ma 4 lataiwecej ode mnie
) i swietnie sie bawilam.przylecieli jej rodzice i tesciowa i takie przyszne jedzenie porobily jak na wesele.o ciastach nie wspomne,mmmmmmmmmm objadlam sie,ze hej! a dzis z rana na taki niby carboot,ale rzeczy tylko dla dzieci do 5 r zycia.mloda zaliczyla malowanie twarzy,tym razem bardzo udany tygrys,w przeciwienstwie do bardzo nieudanej biedronki, macala weza koralowego i zolwia i rozmawiala z myszkami mickey i minnie :-) kupilam jej troche ciuchow na teraz,stroj czarwnicy na haloween, pianinko ze stolkiem , klocki drewniane i fotelik do karmienia lalki
w zamian po powrocie do domu odmowila obiadu,bo krupnik be,ziemniaka tez nie chce i wogole fajnie jest sie podrzec.....

u nas od jutra znowu deszcz....
jak mnie ta klawiatura drazni!!!! musze go dac do czyszczenia,tylko sie boje,bo on jeszcze na gwarancji,ze jak rozkreca to przepadnie....

, ja właśnie oglądam Opole i szukam dla Lenki czapki na allegro bo chce jej ażurkową kupić i znalazłam tylko w jednym sklepie ale rozmiaru nie było :-( , muszę jeszcze poszukać na necie ;-)
dostawa 3-4 dni robocze