• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

u nas Kilolu to się już ciągnie od jakiegoś czasu, bo mały ma skazę białkową w ujściu odbytu i go to boli i chyba dlatego tak to wszystko się nakręca. Ale jeszcze podejrzewam wapno, witaminy i może już leków alergicznych za dużo. W każdym razie witaminy i wapno już odstawiłam a na jutro umówiłam się do pediatry żeby mi coś doradził. Dzisiaj tak dwa razy miał podejście do kupy ale udało mu się wstrzymać grr pewnie jutro śliwki dopiero go rusza, ale niech chociaż raz na dwa dni się załatwia

reklama
hej

czytałam Was wczoraj ale chyba nawet nic nie napisałąm nie wiem sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wziełam sie za sprzatanie mieszkania i trwa to od tego tygodnia...no i inne niuanse o ktorych TU nie chce pisać

w pracy masakryczny klimat ze rzygac sie chce dosłownie

Agrafka jeszcze raz gratulacje i dużo sił dla Ciebie :-)
Kilolku dla Ciebie rownież duuuzo sił i oby kłotnie Was omijały szerokim łukiem ,zdrówka dla Michasia no i gratulacje kupki.Igi wali w gacie ...przedszkole go cofneło chyba i zapomina sie momentami...
Pola już wrzesniówka urodziła tak wczesnie :szok:aż chyba pojde poczytac ...

Cze wieczorową porą,,,
ale tu gwearno dziś..
Lotka - pakuj torbę, będziesz spokojniejsza...
Agrafka - witaj w nowej rzeczywistości bezbrzuszkowej;-)
Martolinka - super, że na usg ok. Trzymam kciuki za kupkę.
Etna - trzymam kciuki też za kupkę.
Kikolek - może chce zainteresowania, jak zaczął narzekać na uszy?
Cleo - ehhh wygląda na to , że pełnia daje nam jakieś dziwne nastroje....
Polaa - koła do góry i leżeć plackiem proszę;-), za 1,5 tyg. będziesz lizać dom;-) bez bagażu z przodu.
Ehhh moje niedawno zasnęły, wybuchnęłam śmiechem nawet, bo Gonia miała zamknięte oczyska, wyglądała jakby spała, aby sprawdzić przed oczami przesunęłam jej dłoń i lekko zafalowałam palcami, oczy trach otwarły się uśmiech na twarzy i rączką mi pomachała... ja szybko zamknęłam oczy, jak lekko uchyliłam znów uśmiech i ta pachająca dłoń do mnie... no żesz mnie to rozśmieszyło...:-D
Ania - to tak na zakończenie mojego wywodu, nie dość, że pełnia i dzieciaki wariują, ale ... my mamy jakieś dziwne nocne przejścia .... kiedyś świstak zaczął nam sam z siebie świstać, nawet zamknięty w szafie poświstywał, potem kotek bawił się u nas kamieniami z ogniska domowego - czyli lampy solnej:-D:-D, a to następny kot siedział w łazience...
To tak na dobranoc;-);-)

Cleo, to co tak w pracy? Pomyśl, że od czwartku masz parę dni wolnego;-)
Ana, to kiedy ta pełnia? Była wczoraj czy jest dzisiaj? Kurcze, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z wczorajszej nocy..A machająca Gonia - uśmiałam się..
Umówiłam się na jutro z dietetykiem, bo normalnie patrzeć na siebie nie umiem, a może jak zabulę za dietetyka, to się bardziej zmotywuję:baffled::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Normalnie moja waga pokazuje, że jestem od mojego 20 kg cięższa i już nie mogę zwalać na ciążę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cleo, to co tak w pracy? Pomyśl, że od czwartku masz parę dni wolnego;-)
Ana, to kiedy ta pełnia? Była wczoraj czy jest dzisiaj? Kurcze, mam nadzieję, że nie będzie powtórki z wczorajszej nocy..A machająca Gonia - uśmiałam się..
Umówiłam się na jutro z dietetykiem, bo normalnie patrzeć na siebie nie umiem, a może jak zabulę za dietetyka, to się bardziej zmotywuję:baffled::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Normalnie moja waga pokazuje, że jestem od mojego 20 kg cięższa i już nie mogę zwalać na ciążę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
maxwell, pelnia wczoraj byla.... ;)

Cze
ja na posterunku!;-)
Noc jakoś przeleciała, niewyspana jestem, bo moje znów się kręciły, potrzebowały tato/mamy.
Gonia w żłobku ma 19 piknik rodzinny, 12,14 i 15 idziemy do przedszkola na zapoznawanie się, a 11 w przedszkolu Hanki jest imprezka z okazji mamy/taty i zakończenia roku. Ale nam się szykują imprezki popołudniowe!!
Oby pogoda się ustabilizowała, kawa pobudzała, herbata smakowała, mężowie rozumieli żony, dzieci były grzeczne i kochane tego sobie i Wam życzę na ten nowy dzień:-D:-D:-D

ANA oby twojeżyczenia się spełniły. Imprezowy dzień faktycznie macie.

Moja pijawka narazie grzeczna, ale to wynik mojego małego szantarzu. Ma zazpowiedziene, że jak będzie łobuzował to nie pojedzie do Oli. Narazie działa bo wcina śniadanie bez biegania i miączenia.

reklama
Hej:-)
Moje potworki nakarmione, ja też, o 11.00 ma przyjść do mnie pan dietetyk;-)
Ana, super się zapowiadają imprezki..u nas nie ma w przedszkolu żadnych zajęć integracyjnych (znaczy tam, gdzie się młoda dostała), więc będzie "rzucona" na żywioł:-(;-)
Pathanka, dobre z tym szantażem;-) Ja mojej starszej wczoraj wieczorem powiedziałam, jak juz wyczerpała limit mojej cierpliwości przy zasypianiu, że jak jeszcze raz wyjdzie z pokoju, to zabieram jej smoczka i azorka (jej przytulak) i oddam innej dziewczynce, która go potrzebuje bardziej..od razu się uspokoiła (choć słyszałam chwilkę jej chlipanie "mój totuś, mój azolek")..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry