reklama

Listopad 2009

reklama
Hej laski:-)
Kilolek, Cleo - super, że spotkanko udane..
Kilolek, a co Ci się stało w nogę? Co do pośredników - z wszystkimi mamy umowę otwartą, więc jeśli im się nie uda sprzedać, a nam - to nie musimy płacić żadnej prowizji na szczęście..
Gawit - ja też choleryczka..i niestety cierpliwości coraz mniej (jak sobie pomyślę, że w średniej i na studiach udzielałam korepetycji różnym niekumatym, to się zastanawiam, skąd miałam tyle cierpliwości)..Współczuję choroby lokomocyjnej Martynki:-(..
Ana, dobrze, że Hanuli się juz odrywa, ale wymiotów współczuję..

U nas skwar od rana, normalnie wypiłam kawę i czuję, jak pot spływa mi po plecach..na 11.00 jesteśmy umówione z dziewczynkami w parku ze znajomymi, więc może tam będzie chłodniej..

a to wazna czesc? moze sie bez niej na razie obejdzie
żebym to ja wiedziała...;-)od butelki chyba jakas część...na pewno musi być

uff Igi zaprowadzony.JAk weszłam na salę i zobaczyłam ich trampolinę to jaka malusia wporównaniu do tej co Igi skakał u Kilolka:-Dnormalnie przedszkolna -jednoosobowa:-D

Kilolku Ty i tak idz z nogami do lekarza koniecznie!!!!! to kiedy sie zapisujesz na wizytę? zyc Ci nie dam

Witajcie,

Ala byłą dziś już o 5 wyspana;-)Wczoraj niechcący zalałam telewizor wodą i padł , ale wzięłam sie od rana za jego suszenie suszarką(Ala przy okazji uśpiona) i stał się cud- działa:-D

Aza fajny pomysł z bazą wypadowa- czekamy na spotkanie:tak:
Kilolek , Cleo macie jakieś foteczki?
maxweel cieszę się , że paczuszka poszła:tak:

Ndrobiłam ale sama nie wiem co komu. U nas ok, Jasiek ładnie spisuje się babci a tak se martwiłam. W pracy ok choć na odpowiednim wątku napiszę więcej. Teraz mam 2 dni wolnego, ale cały weekend w pracy na 12h, bo jedna koleżanka jedzie na wesele na Pomorze. Zmęczona jestem ale szczęśliwa :tak: U nas od samego rana burza za burzą zaraz pakuje Jaśka w samochód i jedziemy na zakupy.

MARTOLINKA super że badanie ok.

KIKOLKU a co zrobiłaś w nogę?

AGRAFKA rysunek cudoooo. Kobieto ale od ciebie optymizm bije, służy ci to podwójne macierzyństwo.

Nie wiem już co komu, przepraszam, ale ciężko się wdrożyć po krótkiej przerwie, musze być bardziej systematyczna.

maxwell to bardzo fajnie, ze macie taka umowe. Nie wiedzialam ze tak mozna.

noga... lzłam przez trawnik za cukiernia i poczulam szarpniecie w paluchu. Myslalam, ze mi paznokiec wyrwalo, az mi sie slabo zrobilo. ocs mis ie musialo wbic ponizej plytki paznokciowej, szarpnelo rozrywajac wzdłuż paznoknia prawie do opuszka. Troche boli jak chodze ale najgorzej jak przenosze ciezar cila n palce, bo wtedy sie otwiera :eek:

Cleo no wlasnie sie zastanwiam z tm lekarzem, bo mi to uczulenie czy huk wie co jeszcze sie powiekszyo i zsiniala mi lekko lewa lydka. Tylko jak ja z ta banda do lekarza pojde?

Pathanka a kto siedzi z Jaskiem jaka ty w pracy?

kurde ale u nas zimno dzisiaj

Kilolku w dzień ktory mama Twoja ma wolne zostaw jej chłopaków a z Zuzia jedz do lekarza.Trudno nic jej sie nie stanie a TY musisz.Chyba ze przyjmuje popoludniu jakos jak A z pracy wroci i bys szybko poleciała.Nie wiem własnie do ktorej przyjmują u Was lekarze.Ni i przychodzi mi na myśl prywaciarz ale to koszty...wiec raczej te 2 opcje.Bo z 3 dzieciaków to się umęczysz okropnie.A daleko masz przychodnie od siebie?

zimno zimno ,ważne że wczoraj było ładnie;-)

Cleo bardz blisko, zaraz z światłami. Przyjmuja róznie, zaleznie od dnia. Musze cos wyombinowac, chyba ze mi samo moze wrescie przejdzie
Moja mam to wiesz, powie ze nie moze i koniec

reklama
cześć kochane,

uff.. robię dziś 100 rzeczy na raz, pranie, gotuję leczo (nie wiem czy dobre wyjdzie bo kurczaka na parze ogotowałam, boję się smażonego jeszcze), sprzątam, szukam kwater na wakacje.

Wojtuś ostatanio największą aktywność przejawia niestety między 2 a 4 rano, już się przyzwyczajam do wędrówek po mieszkaniu o świcie. Martwi mnie to ze strasznie ulewa, dziś to już masakra, nie dość że ulewa mleko to potem ulal też sporo już chyba z żołądka.

kilolku, jeśli chodzi o skierowania to jak chce mieć za darmo w pakiecie to musze mieć skierowanie z LIM/LuxMed od pediatry na badania. Jak nie mam to musze zapłacić.

pahtanka dzięki. Kurcze jak nie wiem gdzie we ten mój optymizm widzicie, ale moze faktycznie coś się we mnie zmieniło. Na razie po prostu nie mam czasu mardudzić :)

marta, złota rączka :)

chciałam jeszcze trochę mleka odciągnąć, ale boję się, ze Wojtek zaraz się obudzi, hmm...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry