• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,

leje u nas od wieczora . Czekam na jakąś małą przerwę żeby spacer uskutecznić;-)
Ala od pół godziny grzecznie śpi co raczej jej się rano nie zdarza;-)

Odebrałam wczoraj zdjęcia z rossmana i będziemy z Antkiem robić ramkę do zdjęcia dla taty.

reklama
Hej:-)
U nas szaro, ale ciepło, bo 20 stopni..obiad mam z głowy, bo jeszcze mam gołąbki z środy (wczoraj jedliśmy u moich rodziców:-p)..a po południu idziemy na urodziny do kuzyna dziewczyn (2 latka). Jego mama zażyczyła sobie dla syna opowieści biblijne, wydaje mi się, że ciut szybko, ale chciała - ma:tak: Dokupiłam mu tez w Realu zestaw do piasku..
Gawit, niezłe z tą burzą:-D:-D Ale ja mam czasem podobnie, bodajże z 3 lata temu paliła się część M1 (CH) w nocy..ponoć masę straży było, no i w ogóle głośno..ja mam d tego CH w lini prostej coś koło 1km - i nie słyszałam nic:-D:-D No i udanego urlopu!!!!
Kilolek, mam nadzieję, że mydło antybakteryjne pomoże..ja prezentu na dzień ojca też jeszcze nie mam - a musiałabym coś kupić w imieniu dziewczyn (za ten mój wspaniały prezent);-)
Ana, dzisiaj piątek, nie przepracowuj się;-)

POLA MOJE NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!!!!!!!!! Sorki ze tak późno :zawstydzona/y:ale nie miałam jak tu zajrzeć:zawstydzona/y:

Czy jeszcze jakas kochana ciężaróweczka się rozpakowała?

U nas ok, wlaśnie szykujemy się do wyjazdu, brat wylatuje do NO do pracy i go zawożę na lotnisko.

Dzieciaki zdrowe, Julka pyskacz, a Asia jak zwykle za nią papuguje i wymyśla głupoty;-). A wczoraj mnie poprosiła żebym jej kupiła taką dzidzię jak Maksiu (jej półroczny kuzyn):sorry2: gdyby to tak można było pójść do sklepu po niemowlaka hehe.

Szykuje nam się wypad w sierpniu do NO ale na razie jeszcze musimy wyrobić dzieciom paszporty i nie wiem czy zdążymy. Ale bilety taniutkie wiec az szkoda nie skorzystać:tak: Zobaczymy, jeszcze z bratową musimy wszystko obgadać :-)

Mój A mial w środę urodziny, a jeszcze w sobotę trzecia i ostatnia mam nadzieję imprezka ;-)

Tyle chciałam Wam napisać, a jak zwykle wszystko mi z glowy wyleciało i piszę o pierdołach :-(

Zdrówka dla Was i dzieciaczków, buziaczki!!!!!

Hej
Witaj Dziunka. Chcecie pojechać w celach turystycznych czy do pracy?

Ja miałam wczoraj cały dzień gości a jak pojechali rozpętała się okropna burza.Wszystko powyłączałam i poszłam do pokoju gdzie Kacper spał.Modliłam się żeby nikomu nic się nie stało. Kiedy sobie poszła wyjrzałam przez okno a tu koło domu rzeka płynie.Brakowało kilku minut a byśmy mieli piwnicę zalaną. Ludzie powychodzili zobaczyć szkody ale z tego co mąż mówi to kogoś jednego zalało.

Około 23 Kacper się obudził i płakał. Nie można go było uspokoić. Po pół godzinie stwierdził że jest głodny.:szok:Przyniosłam mu bułkę i chlebek kukurydziany do wybory.Wziął jedno i drugi i jadł na zmianę.W końcu bułkę oddał,chlebek zjadł i zasnął w naszym łóżku...Już się bałam że coś mu jest:sorry2:Całe szczęście nie.

Kurcze nie wiem co z Dniem Ojca.Pojedziemy zaraz do miasta do sklepu sportowego.Może jakieś sandały tatusiowi kupimy.

Kilolek jestem w szoku:szok:

Miłego dnia Dziewczynki

hej

od wczoraj prądu nie mieliśmy nagle nam wysiadł..myslelismy ze w całym bloku..poszłam do roboty
D mi pisze ok 22 ze tylko u Nas nie ma.o matko!! a wiem że rachunki uregulowane zawsze na czas...no nic rano dzwonie do elektrowni sie pytam co i jak.Miła PAni mowi ze uregulowane ,ze oni nic nie wylaczyli zebym sie skontaktowała z blokowym elektrykiem.patrze na rozpisce elektryk od 15.no nic ..małego zaprowadziłam..biedny bajki nie obejrzał;-)i spotkałam naszego gospodarza blokowego ...on jak z alternatywy 4 taki z zachowania trochę:-Dmówię żeby mnie ratował bo mnie czeka masakryczny weeken .jeden telefon i facet za poł godzinki był..okazało sie ze spalił sie na klatce jakis przewód w bezpieczniku i prowizorke zrobił ale bedzie musiał na nowo po weekendzie.uffffff

ok idę nadrabiać teraz:-)

dzis mam wolne i D jedzie do dziadków z małym na weekend.DZiadek ma być "grzeczny" i sie szykuje na przyjazd wnusia,nareperował motorek i szykuje w ogole jakies tam nowości cuda na kiju:-Dtakze chociaz sie wyspie mam nadzieję;-)

Kilolku to tak nasi lekarze do wszystkiego podchodza jak nie wiem co jest to od razu antybiotyk a na noge maść..wiadomo zaszkodzic nie zaszkodzi a może pomoże..wybiarają bezpieczną opcję.a moze to jakies uczulenie.wez wapno jak możesz...

Lotka jaki kolor wózka ? model bardzo fajny.W ogole wszystkie wózki są do siebie podobne ostatnio tylko ceny rózne :-/

uwielbiam ogladac wózki na allegro..ciagle je ogladam ostatnio:-D

reklama
dzieńdoberek :)
jezu jak mi się chce spać, zieeeeeew...
Dziunka, no nareszcie jesteś - lepiej sobie przypomnij co miałąś napisać, bo ci nie odpuścimy po takiej długiej nieobecności!!!
My na dzień ojca robimy laurkę tylko, wlaśnie jak się Wojtula obudzi pójdziemy do księgarni po jakieś pisaczki brokatowe. A jeszcze się upewnię - dzień ojca jest jutro ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry