reklama

Listopad 2009

Dziunka wracaj! ;-):-D
Wrzuciłam obiecane fotki na album :zawstydzona/y:
Kikolek - wow, pomysły to mają te dzieci... :szok:
Etna - spokoju w pracy, mam nadzieję, że walka z gorączką zakończy się już dziś u Was... znam to z autopsji ( wczoraj małżon miał dzienną wartę gorączkową )
Znów pogoda "wisząca" ... zapewne coś się wykluje - ulewa z burzą lub dalej powisi sobie do zastanowienia :-D:-D

reklama
wczoraj na nk widziałam że magda od NAs z forum się ujawniła z brzuszkiem.Zapomniałam dokładnie jej nicka ale miała MagdaP...cos takiego ..zaraz poszukam
juz kiedys pisalysmy o niej i nawet sie tu odezwala, ze sie spodziewa kolejnego dzieciatka.

witam sie i ja. okazalo sie ze u tesciow zrezygnowali z neta i podpielam sie chwilowo komputerem przez swoja komorke. wiec bedzie mnie tu mniej, raczej tylko wieczorami. wiec pewnie pozniej podczytam co i jak...
melduje sie tylko, ze zyje, jakos znosze upaly. wczoraj w koncu odebralam wozek dla Macka. jestem nim oczarowana, moze potem wkleje Wam linka. ;-)
milego dnia i trzymajcie sie cieplutko :-)

Witam kobiecinki! Ja oddelegowałam męża do pracy, mały śpi więc wpadam do Was :))) Dzisiejszej nocy dzięki burzy miałam godzinną przerwę w pracy bo wszystkie maszyny padły, jakiś przepięcie. Oczywiście ja z tego powodu bardzo uradowana :))) Ostatnio strasznie mnie nogi rwą, wszystko przez prace stojącą i te ciężkie buty ochronne.

Etna ja się wcale nie dziwię, że nagrodę dostałaś. Widziałam Cię w akcji z dzieciaczkami i pełny podziw. Co do sałatki to ja daję makaron świderki, ugotowaną na rosołku pierś z kurczak i drobno poobrywany surowy kalafior. Do tego majonez sól i pieprz. Sałatka szybka i bardzo dobra :))) Jeśli zaś chodzi o pracę to dziękuję za zainteresowanie. Jakoś daję radę na nockach. Owszem dni mam baaaardzo intensywne ale ja chyba to lubię. Oczywiście nie powiem, jestem padnięta i odliczam dni do weekendu :))) Poza tematem: jakie jeziorko polecasz na Kaszubach bo nie znam się kompletnie na tym rejonie:)))) Zdróweczka dla Pawełka...

Lotka dobrze, że wszystko oki... Wózeczek superowy :)))

Anawawka może coś ominęłam, jak tam ze zdrówkiem u twoich kobitek? Lepiej już?

Kilolek czekamy na donos jak po wizycie u lekarza...

Lotka - super, że u Was ok. Odzywaj się ;-) Wózek bomba.
AZA - nie do zdarcia masz organizm ;-). u nas choroba Hanki cofa się, Gonia twarda sztuka się trzyma. :-D
Ja dalej klapnięta fizycznie, mózg nabiera tempa. :-D Aż się gotuje pod kopułką.

Anawawka mój organizm przy Twoim to pikuś :))) Co do zdrówka to cieszę się, że u Was lepiej. Mam nadzieję, że rozpoczynające się dziś lato pozwoli Wam trochę od chorób odpocząć...

Ja zaraz idę się kąpnąć a jak mały wstanie to podjadę do Lidla i po paczke z Avonu :))) Kupiłam na dzeń ojca perfam dla Jarosława. Mam nadzieję, że mu się spodoba bo jak nie to wpierdziel :PPP

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry