kilolku, mnie tez jego objawy przerazaja, zapomnialam jeszcze,ze 2 tyg temu przez 3-4 dni praktycznie sikal krwia, i to nie jakims lekko rozowym plynem tylko taka zywa, czerwona. u lekarza byl wczoraj, ze wzgledu na ta krew dostal skierowanie do urologa w trybie pilnym, badannia krwi, a na wszystko inne dostal skierowanie do "kliniki zdrowego mezczyzny". tam mu doradza w sprawie rzucenia palenia, schudniecia i co tam jeszcze mu dolega
z kolei dzisiaj ja zaniemoglam. z samego rana wybralismy sie na pogrzeb, jakis tam znajomy jego ojca i ojciec jego kolegi z mlodosci, 2,5h jazdy w jedna strone, juz sie troche niewyraznie czulam, potem kosciol, na stype sie nei pchalismy,zjedlismy szybki lunch we wloskiej knajpie i juz jedzac czulam,ze mi siedzi na zoladku, choc bylo pyszne (osmiornica w panierce smazona na glebokim oleju i chleb czosnkowy z serem. jakos tak mi strasznie tlusto bylo. w drodze powrotnej tez tak sobie,ale juz pol po powrocie do domu calowalam sie z muszla i to na maksa,az mi nosem poszlo

sorry za dokladny opis

przynajmniej wiecie jak sie czuje

wypilam herbate,na jedzenie nie moge patrzec,ale dalej sie niewyraznie czuje. mam nadzieje,ze nie bedzie powtorki z kiblem
kilolku,napisalam ci kilka pomyslow na obiad, niewiem czy ci sie nada...
pola, dasz rade, a dla meza musisz byc bardziej wyrozumiala ;-) oczywiscie bez przesady
mamajulki,a co z ta pania z przedszkola nie tak?
asia gratulacje!!!!
przepraszam,ale nie dam rady odniesc sie do kazdej z was, chyba zaraz znowu zalicze lazienke...