• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Martolinka, będzie dobrze, zobaczysz!!..Dla mnie najgorszy był pierwszy dzień..raz, że Martusi pierwszy dzień, a dwa, że nie było też i Marysi, która była u dziadków (dopiero we wtorek po południu ją odebrałam)..ale Marta przy przekazywaniu jej w ręce "cioci" w ogóle nie płacze, a jak o tej 12.00 ją odbieram, to normalnie mnie rozwala - ten banan na gębulce, wyciągnięte łapki i potem wtulenie się..słodko..
Kilolek - no właśnie..przy Marysi "srałam się" we wszystkim - smoczek, przewijanie, karmienie, kapanie..a teraz zupełnie inaczej jest..i chyba lepiej;-):-)
Lotka, a jak się czujesz?
a dziekuje, nawet dobrze. upaly dopiero nadchodza, wiec pewnie jeszcze sobie zdaze ponarzekac ;-)
jedyne co mnie dobija to niemoznosc picia kawy, ziewam na okraglo... jeszcze 2 mce :-D

Ok,
a więc w dniu dzisiejszym odwiedziły nas i się nie objawiły;-) Ulenka, gie-oska, anian, Ewelia,,, ;-)
Wiem pisanie nie jest obowiązkowe ale chociaż cześć i czołem , żyję z dzieckiem ok.:zawstydzona/y:;-)
Jestem w domu z ferajną... dorwały się do kapusty... tośmy mieli surówkę:-D:-D
Maxwell - to Martuśka cudo dzieciak;-), bezproblemowy w zakresie zostawiania z ciociami.
Lotka - wracaj, bo tu cisza jakaś zapadła.:-D
Martolinka - jeśli małżon boi się o córcię;-) to polecam byś Ty zaprowadzała Alutkę:-D. Chyba , że Ty wybuchniesz płaczem.
Zaczynam się czerwienić jak czytam takie peany na temat mojego stylu pisania, mój polonista chyba by padł na zawał:-D:-D
wracam wracam..... juz sie doczekac nie moge ;-)

reklama
a więc w dniu dzisiejszym odwiedziły nas i się nie objawiły;-) Ulenka, gie-oska, anian, Ewelia,,, ;-)

ja i tak nie wbiję się w temat:sorry2: bo mi tu się nigdy nie udaje, bo co zaczynam coś na bieżąco jarzyć, to potem macie powera i nic mi się nie udaje:-p:happy:wtrącić:sorry2:

ana, ale się zszokowałam tym wywołaniem...normalnie z drugiej strony się znalazłam:happy2:

za dwa dni będą wakacje więc może uda mi się jakoś aktywnie włączyć:happy:

miłego wieczorku

My po spacerku, dziewczyny już w swoich łóżeczkach, a mój patrzy na mecz.
wink2.gif
Mam free:-D
Dziewczyny, no, mam nadzieję, że się jej nie odmieni, jak będzie bardziej świadoma..chociaż myślę, że w sumie ma już prawie 7 m-cy skończone, więc właściwie już jest dość świadoma, kto swój, kto obcy..jak myślicie?
Lotka -przeleci Ci, zobaczysz..potem tylko najgorsze jakieś dwa tygodnie przed godziną zero:-p:-p
Anian, pisz pisz..co tam u Twoich dzieciaczków? Arek idzie do przedszkola od września?

Cze wieczorową porą!
Lotka - ja wytrzymałam bez kawy całą pierwszą ciążę...:szok: a kawożłop jestem prawie od urodzenia.:-D Także koleżanko dacie radę;-)
Ilona - buhahaha, krótko acz treściwie.;-)
Anian
- witam cieszę się, że Cię wywołałam;-)Fajny avatarek
Maxwell - wydaje mi się, że wie kto jest kto, ale w tym wieku chyba nowości najlepiej się przyjmuje;-)
Tak mi się wydaje po Goni.
Mój też wgapiony w mecz, a ja powinnam sporo rzeczy porobić, ale najzwyczajniej w świecie mam lenia.

Ana, jak dobrze pamiętam, chyba Ty pomogłaś Etnie w konfiguracji komórki, żeby miała BB na niej..jeśli tak, to ja także HELP!!! Kurcze, nie działa mi, a nie wiem, jakby to zrobić..wrócę do pracy i co wtedy - w robocie nie mamy neta:zawstydzona/y::-(

reklama
Anian witaj. Pisz czsem. Nie musisz przeciez kazdemu odpowiadac. Nappisz jak ci minął dzien albo co cie wkurza czy cos w tym stylu

hmmm co ja mialam?

edit:
juz wiem
w ciazy kawy nie pilam ale jakos nie brakowalo mi jej (poza sama koncowka) teraz brakuje mi szalenie, bo iedzy ciazami i karmieniami cyzli w tych nielicznych krotkich okresach ;-) piłam po 6-8 dziennie wiec teraz zlopie bezkofenowa przynajmniej dla smaku. 3 to absolutne minimum

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry