• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Anian, pisz pisz..co tam u Twoich dzieciaczków? Arek idzie do przedszkola od września?

idzie, mój mały przedszkolaczek. siostra zostawiła mu miejsce:happy2:
Wg mnie Marta jest w tym wieku, że jeszcze bez problemu przyjmuje zmiany....czym starszy dzieciaczek tym gorzej

Anian
- witam cieszę się, że Cię wywołałam;-)Fajny avatarek

avatarek stary jak świat....to już dwa lata mijają jak moje dzieci tak nie wyglądają:-)
mój m. też wpatrzony w TV, a ja chociaż mam lenia to i tak pracuję, bo to dziś ostatni dzień - wypełnię wszystkie papiery i jutro już prawie wakacje i to mnie motywuje do pracy:happy2:
Anian witaj. Pisz czsem. Nie musisz przeciez kazdemu odpowiadac. Nappisz jak ci minął dzien albo co cie wkurza czy cos w tym stylu

staram się, ale....przez parę dni będzie mi się chciało, a potem już nie:baffled:
z kawą to też tak miałam, ale po wypiciu 1 opakowania bezkofeinowej wróciłam do mojej lury mlecznej....(tak było przy Pati, przy Arku jakoś się kawą nie matrwiłam, fakt, że na początku nie piłam ,po miesiącu jedną, a potem już poszło lawinowo:happy2:)

a tak wogóle to Wojtusie, Ala, Zuzia to śliczne babasy:happy2: patrząc na nie można się zapatrzeć....ale....ja już parkę mam, czyli zadanie wykonałam:happy2:

reklama
idzie, mój mały przedszkolaczek. siostra zostawiła mu miejsce:happy2:
Wg mnie Marta jest w tym wieku, że jeszcze bez problemu przyjmuje zmiany....czym starszy dzieciaczek tym gorzej

avatarek stary jak świat....to już dwa lata mijają jak moje dzieci tak nie wyglądają:-)
mój m. też wpatrzony w TV, a ja chociaż mam lenia to i tak pracuję, bo to dziś ostatni dzień - wypełnię wszystkie papiery i jutro już prawie wakacje i to mnie motywuje do pracy:happy2:

staram się, ale....przez parę dni będzie mi się chciało, a potem już nie:baffled:
z kawą to też tak miałam, ale po wypiciu 1 opakowania bezkofeinowej wróciłam do mojej lury mlecznej....(tak było przy Pati, przy Arku jakoś się kawą nie matrwiłam, fakt, że na początku nie piłam ,po miesiącu jedną, a potem już poszło lawinowo:happy2:)

a tak wogóle to Wojtusie, Ala, Zuzia to śliczne babasy:happy2: patrząc na nie można się zapatrzeć....ale....ja już parkę mam, czyli zadanie wykonałam:happy2:
oj tam oj tam, nigdy nie mow nigdy ;-)
jeszcze jedno dla złamania rutyny ;-)

heheh się mądrze, bo sama dopiero drugie koncze robic ;-)
w piatek wymyslilam sobie rodzinna wycieczke ;-)
mamy rezerwacje tutaj:
CENTRUM DZIEDZICTWA SZKŁA KROSNO
ciekawe co Tomi powie na takie atrakcje :-)

Anian, czyli Patryk wymienia sie z Pati?;-) Daj fotki aktualne Twoich bąbli..
Lotka, super!!!Ja byłam z hm..6 lat temu w fabryce kryształów w Stroniu Śląskim - fajna sprawa..
Nawet mam fotkę, jak "rżnęłam" kryształ:-D:
P1000273.jpg

Oki, zmykam..rano trzeba wstać;-)

Anian, czyli Patryk wymienia sie z Pati?;-) Daj fotki aktualne Twoich bąbli..
Lotka, super!!!Ja byłam z hm..6 lat temu w fabryce kryształów w Stroniu Śląskim - fajna sprawa..
Nawet mam fotkę, jak "rżnęłam" kryształ:-D:
Zobacz załącznik 478684

Oki, zmykam..rano trzeba wstać;-)
hahahahha
no to moze mi sie uda "wydmuchac" szkło ;-)
chyba tez ide spac w koncu, mlody znow sie obudzi rano i poklepie mnie po plecach mowiac "mama, tałaj, odwjuś sie" heh(tlumacząc :mama, wstawaj, odwróc się) ;-)

No proszę ... a ja kryształów jeszcze nie rżnęłam:-D obejrzałam film "gry weselne" - mieszane odczucia ,,
Anian- ja tu dopiero od 2010 roku zaglądam, bo wcześniej jakoś dzieciaki mnie pochłaniały;-) więc nie znałam Twego awatarka;-)
Maxwell - a jaki ma system ten komórkowiec?
Małż dalej nieobecny mi się powoli kleją powieki, czas spać. Kończę więc i do zobaczyska jutro.

Hello z rana:-)
Właśnie trwa budzenie Marysi..oj, jak na razie ciężko widzę wstawanie do przedszkola, chyba, że się jej we wrześniu odmieni - "jesce śpiem"..;-)
Ana, jak mi powiesz, gdzie to sprawdzić, to Ci odpowiem - ja ciemna masa jestem w tym..

Cze
jeszcze jutro tylko budzę moją ferajnę, uffff.
Maxwell - wg interneta wystarczy wpisać *#1234#. A potem będę starać się coś znaleźć na bb co dokładnie trzeba wgrać;-)

To i ja z rana się witam. Z meczem u nas odwrotna sytuacja ja siedziałam i ogladałam a moi panowie spali jak susły. Dziś jeszcze wolne, a później cały weekend w pracy. Dziś muszę zrobić coś konstruktywnego, bo wczoraj snułam się po domu.

MAXWEEL dobrze, że Martusia tak szybko się zaklimatyzowała. Dzielna kobietka.

ANIAN witamy po przerwie. Ja też czasem nie wchodzę na bb z braku czasu, ale jak już wejdę to zaczynam nie od czytania tylko napisze co u nas i wtedy nadrabiam. Pisz pisz, bo my tu ciekawskie babeczki ;-)

LOTKA już niedługo, ale fakt idą upały. A gdzie ty znowu w trasie jesteś poza domem? Bo coś przeoczyłam.

reklama
Witajcie,

całe szczęście dzis pogoda do przyjęcia , bo składałabym skargi do Najwyzszego. Moje posty zaczynają się od oceny pogody pogody- objaw zgnuśnienia starczego:cool:

Anian witaj , opanuj lenia i zaglądaj do nas wcześniej ;-)

Wczoraj rozmawiałam z panią z klubiku Antka , która jest po tym samym kierunku co ja .. i cóż- pracy w szkole szukała 5 lat. Ostatecznie znalazła w tym klubiku , ale potwierdziłą moje przupuszczenia , że jeżeli nie uśmiercę pani na etacie w szkole lub nie spowoduję , że zaciąży marne moje szanse:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry