• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

W ogródku jordanowskim , do którego chodzimy dziś było jakieś rozdanie dyplomów dla sportowców. Po imprezie zostało mnóstwo grillowanej kiełbasy , bułki itp. Nie muszę powiedzieć , ze jak jedno dziecko pan uraczył tymi pysznościami to reszta też chciała. Wobrażcie sobie stado dzieci od 1,5 roku do około 4 lat zajadające kiełbachę z bułą , zagryzające ogókiem. Antek wciągnął dwie a ja jakoś się nie skusiłam..

maxweel trzymam kciuki:tak:
:-D na pewno uroczy widok

reklama
hej
wpadłam się przywitać , nie mam na nic siły moje dzieci mnie wykańczają , no ale jeszcze jutro i weekend ,mój będzie w domu to troszkę dychnę
właśnie oglądam mecz i normalnie uwierzyć nie mogę :szok:

Ania, mam podobnie;-) też zawsze wypatruję weekendu:-D Teraz tylko z małą różnicą, że Marta jest te kilka godzin w żłobku:-p
Gosiulek fakt, Podolski jest niezłe ciacho;-) z moich okolic pochodzi:tak:

hej dziewczynki,
przepraszam, ze tak tylko ogólnie napiszę bo wykonczona jestem.
Byłam dziś z małym u chorurga w sprawie tego krwiaka, ale już sama zauważyłam że zaczął się wchłaniać dosłownie wczoraj lub przedwczoraj. Lekarz powiedziałm ze wszystko ok, fizjologicznie, za 2 tygodnie powinien zniknąć. Wojtuś ładnie spał całą drogę tramwajem i spowrotem metrem, zajechałam tylko do domu go przewinąć a potem po Alutkę i na plac zabaw. Uff...
Wieczór mnie wykończył, bo Wojtek wieczorami straszliwa maruda.
Jutro o 11.00 szczepienie Ali, już jej mówiłm, ze idziemy, ale nadal obawiam sie histerii jutro...

A poza tym co ? hmm... nic chyba... mieliśmy jechac do tesciów na 3 dni, ale jednak M ejdzie sam z Alą i wracają w niedzielę. M nie moze dłuzej zostać a mi się nie chce na 1,5 dnia pakować tego całgo majdanu, za dużo zamieszania.

No nic, idę chyba spać, bo Wojtek znowu bedzie dokazywał o 3.00 jak znam życie. Trzymajcie się :)

Hejo!
Dziś dla odmiany Gonia miała muchy w nosie, a Hanka humor rewelacja!:-D
Wczoraj po pierwszej połowie położyłam się z kobitkami i ... zasnęłam. Nie oglądam meczy od dawna, nawet w mistrzostwa;-).
Maxwell - kiedy będziesz znała wyniki biopsji brata?
Ania - trzymam kciuki za dzisiejszy dzień.
Agrafka - mam nadzieję, że Ala nie da Ci dziś popalić, kciukaszę za szczepienie.
Miłego dnia kobietki.

Witajcie,

Ala wczoraj położona o 20 co pół godziny do 22 szarpała się przy piersi. kosmos dosłownie. Agrafka już wiem o czym mówisz. Troche possała , poryczała i zasypiała . Po 22 już się wkkurzyłam i zrobiłam jej butle - wypiłą 50 ml i spała do 4. pojadła i dalej do 7 pociagnela.
Dziś zauważyłąm , że jak trzymam ją na sobie w pozycji półsiedzącej ta mała laleczka zaczyna się podciągać!!
Daleko oczywiscie jej do siadania , ale sam odruch mnie zaskoczył , bo Antek dwumiesieczny był jak plastelinka a ta potrafi głowe lezac na brzuszku 5 minut nawet trzymać

Ania ja też trzymałam za Niemców a tu taka niespodzianka!
Ana widzisz jak te Twoje córy Cię zaskakują- nigdy nie wiesz co czeka Ci rano;-)
Agrafka powodzenia dziś

reklama
Hej,
u nas noc po japońsku - jako tako..Marta ciąpie i nie wiem -żłobek czy ząbki:baffled: Na razie jest bezzębna i coś ciężko jej to idzie..:-(
Zawiozłam ja do żłobka, Marysia na pożegnanie siostrze krzyczy "Mata wlacaj":-D
Ana, nie wiem dokładnie, wycinek idzie do Wrocławia..ale do miesiąca na pewno musi być ten wynik, bo od niego zależy, czy młody załapie się na tą chemię. Najgorsze to jest to, że ta kuracja jest doświadczalna - 8 osób w PL ma ją "testować" na sobie:-(:-( Kurcze, normalnie się boję o niego:-(:zawstydzona/y::-(
Agrafka, kciuki za Alutkę!!!Daj potem znać, jak przeszła to szczepienie!
Ania, dzisiaj już piątek;-):-) Cieszysz się, bo ja tak:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry