reklama

Listopad 2009

Ccleo powiem szczerze ze jakbym miala zostac w zawodzie to wole juz szkole, bo jednak mimo ze coraz wiecej cudwo wymyslalaja to wydaje i sie ze przeliczajac ilosc godizn i warunki pracy to panstwowo jednak lepiej.
No chyba ze bym cos swjego otworzyla, na co mnie A. namawia ale j sie boje

Ja za pilka nie przepadam ale Euro mnie wciagnelo. Niestety to tylko owczy ped okazalo sie, bo jak tylko odpadlismy przestalo mnie to interesowac :sorry2:
do odważnych świat należy
nie wiem co masz w planach,na co Cię mąż namawia
ale ja z Twoim wykształceniem to bym plac zabaw/klub malucha otworzyła
a w naszym grodzisku jest dobre jedno miejsce,jak coś to pisz ja ci podam namiar

też miałam w planach sale zabaw ale obiło mi sie o uszy ze wykształcenie potrzebne,chociażby jednego z właścicieli a u nas z tym kiepsko wiec mogę zapomnieć

reklama
pierwsze slysze ze do sali zabaw potrzebne wykształcenie, no chyba ze oferuje zajecia dydaktyczne ale nawet w przedszkolach prywtnych kdr nie ma takiego wykształcenia. To nie jest dokladnie okreslone jaki stopien tego wylsztlcenia musi byc wiec wytarcza 30 godzinny kurs co moim zdaniem jest farsa a nie wyksztalceniem.
Jakbym otwierala to przedszkole ale na pewno nie teraz tylko w przyszlym roku ale bardzo nei mam na to ochoty.
A nad sala zabaw myslalam 2 lata temu z kolezanka ale w ostatnim czasie u nas zamkneli 3 wiec chyba nie za dobry to pomysl

Kilolku ja pamietam jak kiedys D mial pomysł zalozyc własny biznes to było jakis czas tamu chyba 2 lata temu jak mielismy kryzys...wymagania byly ze musisz miec wyksztalcenie kierunkowe i doswiadczenie aby dotacje dostac.

jak zakladasz sobie o tak o to nikogo nie interesuje masz kase krecisz biznes jaki chcesz,co innego dotacja...chyba ze sie zmieniło...

Moje znów mają fazę... Chciało mi się płakać jak odbierałam Gonię ze żłoba z przekonaniem iż to ostatni raz.:zawstydzona/y:
Kikolek - jak masz coś rozkręcać i to lubić... to decyduj się.;-)
Jassny gwint jakam skonana....

Witam!Moi panowie pojechali na wycieczkę rowerem, a ja robie generalne pożądki w domu i zaglądam co tam u Was. U nas dziasiaj piękna pogoda, taka w sam raz bo upałów nie cierpię. Nareszcie zaczełam wakacje, już jako dyplomowana położna :), i wkońcu mam czas w pełni zająć się Krzysiem.Kilolek jeśli czuła byś się w tym spełniona to próbuj. Ja też kiedyś myślałam nad własnym biznesem, ale narazie przyjmuję to jako ostateczność jeśli nie uda mi się znaleść normalnej pracy na etacie. Głównie ze względu na ogromne koszty, które niewiadomo czy by się przynajmniej zwróciły, no i czasochłonność.

hej
nareszcie cisza i spokój , nawet mój poległ :-D , Kuba mi dzisiaj tak dawał popalić że normalnie nie wierze że to moje dziecko , wdał się w mojego tate :tak::-D symulant jeden , ciągle go coś bolało bo widział że moje zainteresowanie jego osobą wtedy wzrasta w końcu zapakowałam się do samochodu i pojechaliśmy na zakupy bo powoli muszę wyprawkę przedszkolną kupić i tak nam zeszło 2h ale przynajmnjiej marudzenia nie było w tym czasie ,
maxwell piątek mnie zawsze bardzo cieszy pomimo że w co drugą sobote chodze na sprzątanie ale tam też sobie odpocznę od domu a mój ma wtedy pole do popisu przy dzieciach ;-)
ana dasz rade :tak: , wiem że to niełatwe ale kto ma dać jak nie my;-), moi też tak czasem mają że jak Lenka krzyczy to Kuba milczy ,a jak on się wydziera to ona wtedy spokój , chociaż ostatnio wchodzi w faze że jak ktoś płacze to ona też :dry:
kilolek współczuje nocki , no a z tym klubikiem to fajna sprawa pod warunkiem że chcesz to robić :tak:
cleo czasami tęskni mi się za takim zmęczeniem pracą , bo to już 4 lata jak nie pracuję :szok: , pochwal się zakupami :tak:

Ana aleś się przywiązala :-) nie smutaj się

wiecie chyba najwiekszy problem tkwi w tym, z eto w czym sie spelniam wyknca mnie nerwowo i fizycznie

Asica i co teraz? kiedy zaczniesz odbierac porody?

Były u mnie dzisiaj kolezanki z prcy. Nieco poplotkowalysmy tzn glownie one, bo ja to musialm przewinac a to spacyfikowac a to kawka, herbatka i generalnie mam niedosyt. Przed 18 sie zwinely i pjchaly na ognisko integrcyjne, ciut mi szkoda ze nie oglam sie zabrc ale co zrobic przynajmniej uzk zrobila mi prezent i usnela przed 21 po bagatela 20 minutch noszenia wiec czas na relaks

pierwsze slysze ze do sali zabaw potrzebne wykształcenie, no chyba ze oferuje zajecia dydaktyczne ale nawet w przedszkolach prywtnych kdr nie ma takiego wykształcenia. To nie jest dokladnie okreslone jaki stopien tego wylsztlcenia musi byc wiec wytarcza 30 godzinny kurs co moim zdaniem jest farsa a nie wyksztalceniem.
Jakbym otwierala to przedszkole ale na pewno nie teraz tylko w przyszlym roku ale bardzo nei mam na to ochoty.
A nad sala zabaw myslalam 2 lata temu z kolezanka ale w ostatnim czasie u nas zamkneli 3 wiec chyba nie za dobry to pomysl
koleżanki znajoma otwierała sale zabaw u siebie w miejscowości i głównym kryterium było wykształcenie (a ona ma pedagogiczne)

Witam:-)
Nie mam siły nic pisać, jestem skonana i zmęczona:-(, a tak ogólnie to jakieś doły mnie dopadają- na wszelkie tematy:baffled:.
Moi tak daja popalić że głowa mała , a Julia bije rekordy w histerii i wyciu- mam dość.:no:
Upał u nas okropny, więc jutro basen zalewamy ponownie wodą. Rany a ja mam tyle roboty że kosmos.:szok:
Przepraszam że do nikogo się nie odniosę, ale nie mam siły- wypompowana jakaś jestem.Idę ciut poczytać i pobuszować po allegro , bo mi się koszuli jeansowej zachciało:baffled:.

reklama
Witam a ja mam w końcu WAKACJE!!!

U nas wszystko ok tylko Paweł ma katar, ale mam nadzieje ze szybko odpusci.

Mąż w trasie więc odpoczywam ;-),to był ciężki miesiąc a ten ostatni tydzień to już Meksyk :nerd:. Muszę nabrać siły przez te wakacje żeby zaczac od wrzesnia z nowymi "potworkami:-D".

Byliśmy dzisiaj z Pawłem na jagodach mniammmmm, na kolacje wcinalismy manną z jagodami i malinkami (malinki kupione:cool2:).

Mam zamiar dzisiaj się wyspać bo ostatnie dwie noce mam malo przespane, najgorsze że Paweł ma dzisiaj ten katar bedzie sie pewnie budzil w nocy.

Teraz bedę mogła więcej czasu poświecic na bb i odpoczywac, odpoczuwac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry