• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Wróciłyśmy ze żłobka, dzisiaj Marysia już nie tak dzielnie żegnała się z Martulą;-) Biedronka zaliczona i teraz śniadanko;-)
Ana, jak wpisałam tą kombinację to mi wyskoczyło"
<SW VER>
S5330PMKC1
<CSC VER>
S5330PRTJK1
Cokolwiek to znaczy:-p a jeszcze znalazłam w ustawieniach telefonu, w info o telefonie, że wersja oprogramowania to "bada 1.1" i długaśny numer;-)
Edit.
Jeszcze mi się przypomniało..dziewczyny, mam prośbę:zawstydzona/y: Jakbyście mogły, t ładnie proszę o kciuki za mojego młodszego brata - dzisiaj ma robioną biopsję wątroby..ech..

reklama
MAXWEEL kciuki zaciśnięte. A co się dzieje z batem?

MARTOLINKA u mnie ta sama sytuacja. Na dodatek w mojej okolicy raczej nie zaciążą, bo wszystkie ok 45 lat mają. I na co ja mam liczyć hmmm....

Martolinka, Pathanka- no nie za ciekawie macie..z tego, co się słyszy, to raczej zwalniają nauczycieli, niż przyjmują:-(:-(
Pathanka, ech, długa historia..młody urodził się jako wcześniak, przechodził różne choróbska i w ogóle za małego..Jak chodził do technikum, zachciało mu się iść na wagary, żeby nie iść na matę i..żeby mieć usprawiedliwienie, poszedł z kolegą oddać krew. I wtedy okazało się, że choruje na WZW typu C:eek::-( Jedynym wytłumaczeniem choroby było jego wcześniactwo i rożne wkłuwania..przeszedł już trzy chemie i jak na razie tylko trochę obniżył mu się poziom wirusów we krwi. Dzisiaj ma mieć tą biopsję, żeby sprawdzić stan wątroby i czeka go kolejna kuracja..:-(:-(

maxwell &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja w szkole pracuje juz 11 lat iw ciaz nie mam stałej umowy, bo miejsca sie nei zwalniaja. J dostałam pracę najpierw na zastepstwo a póxniej dlatego z ebyl wyz ale to umowy max 3 lata bo póniej nie wiadomo ile dzieci i bedzie. I pech chcial wczoraj sie dowiedzialam ze za kilka dni jedna babka odchodzi na emeryture. Gdybym teraz pracowala to dostalabym wreszcie umowe a tak d... dostnie nastepna w kolejce

Maxwell - pytanko zaraz rzucę do odpowiednich osób co zrobić z takim telefonem i oprogramowaniem;-), a oczywiście kciukaszę. Musi być ok!
Martolinka, pathanka, kikolek - za Wasze roboty. Nauczyciel teraz "niechodliwy" zawód. A jeszcze jak się słyszy co mają zamiar zrobić z kartą nauczyciela to .... bez komentarza pozostawiam.
Duchota mnie męczy, a co będzie dalej??

kilolku to dziwne że w szkołach nei dają umowy na stałe:szok:
przecież sama wiesz ile jest dzieci chetnych do przedszkoli wiec i do szkoł też kiedyś pójdę wiec nie wiem czemu obawiają sie dać umowe o prace

coz to nie miejsce by sie rozwodzic ale to wcale nie jest takie pewne ile dzzieci keidy bedzie. W tym roku np mialo przyjsc do mojej szkoly 11 klas pierwszych, bo spodziewno sie wsyztsich 6 latkow z rejonu. Odroczyli przyjscie 6 latkow, decyzja rodzicow zden 6 latek nie zostal zpaisany do klasy 1 i tym sposobem sa tylko 4 klasy a w kazdym innym roczniku jest po 5 klas czyli juz nie ma racy dla 1 nauczyciela. Gdyby mial umowe na stale musieliby mu znalezc prce w innej skzole ale we wsyztskich innych szkolach zwlniaja naucycieli bo maja za malo dzieci.
a miejsc w przedskzolach jest duzzzo mniej niz miejc w szkolach, przedszkoli jest mniej, poza tym w przedszkolu jest 25 dzieci z rocznika aw szkole kolo 150

Ostatnia edycja:
Witam się z rana:happy:

maxwell, kciuki zaciśnięte

a ja w przerwie pomiędzy pracą, bo jeszcze o 17 akademia i ... już prawie

a u nas w szkole też nieciekawie się robi, coraz mniej dzieci, a co za tym idzie mniej pracy.
tak więc dziewczyny marzące o nauczycielstwie .... liczcie na zaciążenie innych Pań lub emeryturę,

U nas za oknem szarko, na dworze parno więc...oby do wieczora

To i ja z rana się witam. Z meczem u nas odwrotna sytuacja ja siedziałam i ogladałam a moi panowie spali jak susły. Dziś jeszcze wolne, a później cały weekend w pracy. Dziś muszę zrobić coś konstruktywnego, bo wczoraj snułam się po domu.

MAXWEEL dobrze, że Martusia tak szybko się zaklimatyzowała. Dzielna kobietka.

ANIAN witamy po przerwie. Ja też czasem nie wchodzę na bb z braku czasu, ale jak już wejdę to zaczynam nie od czytania tylko napisze co u nas i wtedy nadrabiam. Pisz pisz, bo my tu ciekawskie babeczki ;-)

LOTKA już niedługo, ale fakt idą upały. A gdzie ty znowu w trasie jesteś poza domem? Bo coś przeoczyłam.
ja w drodze od poczatku czerwca ;-)
najpierw w moim domu rodzinnym(malopolska) - bo matka sie na chwile z wloch pojawila i chciala tomka widziec, a teraz sie wczasuje u tesciow(na podkarpaciu) ;-) ale jeszcze kilka dni i w koncu powrot do siebie... i CHYBA koniec wyjazdow az do rozwiazania ;-)
Wróciłyśmy ze żłobka, dzisiaj Marysia już nie tak dzielnie żegnała się z Martulą;-) Biedronka zaliczona i teraz śniadanko;-)
Ana, jak wpisałam tą kombinację to mi wyskoczyło"
<SW VER>
S5330PMKC1
<CSC VER>
S5330PRTJK1
Cokolwiek to znaczy:-p a jeszcze znalazłam w ustawieniach telefonu, w info o telefonie, że wersja oprogramowania to "bada 1.1" i długaśny numer;-)
Edit.
Jeszcze mi się przypomniało..dziewczyny, mam prośbę:zawstydzona/y: Jakbyście mogły, t ładnie proszę o kciuki za mojego młodszego brata - dzisiaj ma robioną biopsję wątroby..ech..
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
W ogródku jordanowskim , do którego chodzimy dziś było jakieś rozdanie dyplomów dla sportowców. Po imprezie zostało mnóstwo grillowanej kiełbasy , bułki itp. Nie muszę powiedzieć , ze jak jedno dziecko pan uraczył tymi pysznościami to reszta też chciała. Wobrażcie sobie stado dzieci od 1,5 roku do około 4 lat zajadające kiełbachę z bułą , zagryzające ogókiem. Antek wciągnął dwie a ja jakoś się nie skusiłam..

maxweel trzymam kciuki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry