kilolek
podwójna listopadowa mama
Wpadłam na moment, przyssałam się do małżowego kompa
Upały potworne, ledwo żyje. A najgorsze ze latamy na terapie w samo południe, kawął drogi. Jak kupa ma zajęcia to myłazimy po dworze, bo na korytarzu Michał za mocno hałasuje a Zuzka się budzi. Dzisiaj po pol godzinie Michas zaczal narzekac ze go glowa boli
wystraszylam sie ale jak dotarlismy do domu (kilka godizn poźniej) zjadł, pobawil sie to wrocil do normy.
Moi sąsiedzi zakupili sobie basen, taki duuuzy, nie wiem jak duzy bo mi plot i drzewa zaśłaniaja ;-) ale siedza tam wieczorami i sacza drinki a mie az skreca. Zwłaszcza wczoraj jak nosiłam Zuzke 6 godzine i dochodizly mnie odglosy chlupani i rozdawania drinkó to myslalam ze sie zaplacze :-(
BanAna &&&&&&&&&
Upały potworne, ledwo żyje. A najgorsze ze latamy na terapie w samo południe, kawął drogi. Jak kupa ma zajęcia to myłazimy po dworze, bo na korytarzu Michał za mocno hałasuje a Zuzka się budzi. Dzisiaj po pol godzinie Michas zaczal narzekac ze go glowa boli
wystraszylam sie ale jak dotarlismy do domu (kilka godizn poźniej) zjadł, pobawil sie to wrocil do normy.Moi sąsiedzi zakupili sobie basen, taki duuuzy, nie wiem jak duzy bo mi plot i drzewa zaśłaniaja ;-) ale siedza tam wieczorami i sacza drinki a mie az skreca. Zwłaszcza wczoraj jak nosiłam Zuzke 6 godzine i dochodizly mnie odglosy chlupani i rozdawania drinkó to myslalam ze sie zaplacze :-(
BanAna &&&&&&&&&