AZA777
Fanka BB :)
Witam się i ja po krótkiej absencji. Ostatnio w pracy full roboty a w domu padałam. Nie miałam siły do Was zajrzeć. U nas wszystko oki. Konrad dalej w większości gada po swojemu ale za to poznał następne literki: H i Q. Proste wyrazy jak mama, tata potrafi przeczytać. Zawsze przed spaniem każe sobie układać literki lub pisać. Za to czytanie bajek wcale go nie interesuje. Dziwaczek mały...Wczoraj wieczorkiem miałam ogromne plany sprzątania mieszkanka ale po 2 piwkach z sąsiadką poszłam lulu i dziś próbuje ponadrabiać. Obecnie moi panowie śpią, jeden po nocce a drugi drzemeczka. Ja zaraz lecę na mopie i kibelek doprowadzam do czystości. Później pojedziemy nad oczko wodne pochlupać.
Banana trzymam kciuki... Normalnie mnie wystraszyłaś, mam nadzieję, że nic poważnego nie wyjdzie...
Martolinka biedny Antoś... Współczuję nieprzespanych nocy, u nas Konrad jak były burze to nawet przy uchylonym oknie spał jak zabity. Po mamusi to ma
)) Ja podczas burzy usnęłam
))
Kilolek oj zazdroszczę sąsiadom basenu. Ja bym chociaż malutki chciała... Co do prasowania to podziawiam, ja nic nie prasuję... Jestem leń masakryczny...
Banana trzymam kciuki... Normalnie mnie wystraszyłaś, mam nadzieję, że nic poważnego nie wyjdzie...
Martolinka biedny Antoś... Współczuję nieprzespanych nocy, u nas Konrad jak były burze to nawet przy uchylonym oknie spał jak zabity. Po mamusi to ma
Kilolek oj zazdroszczę sąsiadom basenu. Ja bym chociaż malutki chciała... Co do prasowania to podziawiam, ja nic nie prasuję... Jestem leń masakryczny...