reklama

Listopad 2009

teraz potrzebuję Waszej pomocy a wiec.Jadę na wakacje i muszę zabrać niezbędne minimum:-Dponieważ mój szwagier jezdzi słuzbowo ma swoje graty i nawet nie wiem czy się wózek zmieści:-Da więc gary odpadaja i inne pierdoły:-Dtylko oprócz ciuchów co zabrać jeszcze???

a wogóle to dajcie mi jakieś pomysły co we Władku fajnego jest Martolinka np Ty hihi :-) pewnie szwagiero wszystko wie ale jakby co chce wszystko wiedziec głownie atrakcje dla Igiego bo mi to wystarczy słonce i plaża:-D

jak mnie wkurwiają ludzie co nie szanują mojego czasu prywatnego i wiedzą ze siedze w domu.
caly weekend zapierdzielam po 10 h Igi w przedszkolu poszłam sie walnąc na wyrko ,jakies pol godz temu ktos puka i puka i kurde puka ..a w dupie mam nawet nie wstałam:angry:

Banana to macie pogodę :sorry:

reklama
Cleo na pewno karuzela - diabelski młyn itp.;-)wieża, Domu Rybaka ,niedawno otworzyli też ocean park ; Do tego budy z zabawkami , lody . gofry i inne uniwersalne ,nadmorskie atrakcje. Warto podskoczyć do Helu do fokarium

Hey! Mój potworek właśnie zasypia, małżon drzemie przed druga zmianą a ja zaraz lecę się szykować bo po spańsku Konrada jedziemy do koleżanki. Wieczorkiem odbieram z PKS-u teściową a potem na nockę lecę...

Banana w czwartek trzymam ostro kciuki... Co do wchodzenia do wody to Konrad to samo, nie chce na rekach wchodzić. najlepiej mu tak do kolan ale siada po szyje w wodzie...

Martolinka
super, że wyjazd udany.

Anawawka weekend aktywny, nie ma co... Skąd bierzesz tyle sił?

AniaSm jak samopoczucie, lepiej?

Anian miłego wyjazdu...

Maxwell zdróweczka dla Martusi, mam nadzieję, że choć ciut lepiej...

Gawit ale Ci fajnie. Pojechałabym na taka działeczkę...

Cleo na pewno karuzela - diabelski młyn itp.;-)wieża, Domu Rybaka ,niedawno otworzyli też ocean park ; Do tego budy z zabawkami , lody . gofry i inne uniwersalne ,nadmorskie atrakcje. Warto podskoczyć do Helu do fokarium

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D szwagiero bedzie z NAmi to Nas bedzie woził popołudniami a to fokarium to bym chciała bardzo :-) a kiedys słyszałam ze ludzie chyba pieniadze wrzucali i foka zmarła czy cos takiego własnie na Helu chyba....

a gofry sa najlepsze nad morzem ja pierdziu ale sie najjem:-D:-D:-Docean park mówisz idę na yt moze coś bedzie:-D

edit.ale czad ten ocean park!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cleo nie wiem czy coś bedzie , bo chyba to nowa atrakcja. Nic wiecej nie wiem;-)
W Helu mozesz sobie zobaczyć co ta foka miała w żołądku- ekspozycja ku przestrodze

Halo halo nadrobiłam ale miałam mieć dziś tyle czasu a jestem na nogach od 7 i ciągle w biegu i nie mam czasu na odpisywanie.

Zgłaszam pytanie kupiłam Jaśowi łóżko o wymiarach 80/160 nie wiem jak dużą kołderkę mu dokupić, bo on właściwie się nie przykrywa, ale coś musi mieć??? POMÓZCIE :)

Cleo oj juz ci zazdroszcze ja od środy zaczynam znowu maraton i cały weekend w pracy.

Ale co tam dziś dostałam wypłatę i koleżanka dzwoniła, że premie też już są, więc baaardzo się cieszę !!!

AZA ty też jesteś fajterka ciągle w biegu.

MAXWEEL zdrówka dla Martusi!!!! A jak tam Twoje przygotowania do powrotu do pracy, cieszysz się?

MARTOLINKA super, że wyjazd udany. A panna Ala musiała być w centrum zinteresowania, cudnie ją przechrzciliście.

BANANA bądźcie dobrej myśli. Kciuki zaciśnięte.

Ojewjciu i zapomniałam co komu. Idę odświeżyć sobie myśli.

Pola, Maxwell dobrze że z dziećmi już lepiej:tak:

Aniai jak tam samopoczucie, lepiej?

Marta to super że wyjazd się udał :-)

Cleo kiedy jedziecie? Moze spotkanko?

Anian udanego wyjazdu!

Banana nadal kciuczę!

Pathanka ja zostawiłam Asi jej kołdrę ale od początku miala tą większą 135x100 i starcza...Julia ma 160x200.

Hej, jak kogoś ominęłam to przepraszam.

Jestem u mamy, Julia na półkolonii - dziś Szymbark, Wieżyca, Nowa Huta (Diabelski Kamień), Sianowo i Park Miniatur. Ciekawe o której zjadą.... co jakiś czas dostaję smsa od jej kuzynki gdzie akurat są.

Mój komputer oszałał i klawiatura sama pisze głupoty :-( nie wiem co jest grane, musimy oddać do naprawy.

Aaaaa w piątek przyjeżdża do mnie Ilona z Mają i mężem i śmigamy na weekend do nas na działkę do Karwii :-) chcieliśmy do Rewy i jedno szczęście że sprawdziliśmy wczoraj jak tam jest:tak: Wioska - całkiem fajna :-) ale plaża.... zaraz Wam fotki powstawiam. Pięknie jest, z tym że kamień na kamieniu, brzeg również i 2-3 metry w głąb zatoki. Asia wchodziła do wody w crocsach. Moje stopy były jak tarki:-( dziś godzinę doprowadzałam je do porządku...Fajna za to miejscowość dla surferów:tak:

No i stwierdziłam że nie ma jak moja Karwia, piękny piasek i szeroka plaża;-)

reklama
Hej,

martolinka super, ze się wyjazd udał, czekamy na fotki;-)

anawawka
a dziękuję, nocka w miarę tylko ja z wrażenia jakos spać nie mogłam:zawstydzona/y:

dziunka super, że się z Iloną spotykacie

Chłopaki śpią :tak: czekam aż Kuba wstanie i idziemy na spacer:tak:
Pierwszy raz idę z dwojką sama, do tej pory zawsze ktoś ze mną szedl, a to mama albo mąż, no ale trzeba sobie radzić samemu:-)

Wojtula jak się przeciąga albo sie budzi to wydaje odgłosy jak lew, bardziej "narzeka" niż moj na kacu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry