C
Cleo1981
Gość
teraz potrzebuję Waszej pomocy a wiec.Jadę na wakacje i muszę zabrać niezbędne minimum
ponieważ mój szwagier jezdzi słuzbowo ma swoje graty i nawet nie wiem czy się wózek zmieści
a więc gary odpadaja i inne pierdoły
tylko oprócz ciuchów co zabrać jeszcze???
a wogóle to dajcie mi jakieś pomysły co we Władku fajnego jest Martolinka np Ty hihi :-) pewnie szwagiero wszystko wie ale jakby co chce wszystko wiedziec głownie atrakcje dla Igiego bo mi to wystarczy słonce i plaża
jak mnie wkurwiają ludzie co nie szanują mojego czasu prywatnego i wiedzą ze siedze w domu.
caly weekend zapierdzielam po 10 h Igi w przedszkolu poszłam sie walnąc na wyrko ,jakies pol godz temu ktos puka i puka i kurde puka ..a w dupie mam nawet nie wstałam
Banana to macie pogodę
ponieważ mój szwagier jezdzi słuzbowo ma swoje graty i nawet nie wiem czy się wózek zmieści
a więc gary odpadaja i inne pierdoły
tylko oprócz ciuchów co zabrać jeszcze???a wogóle to dajcie mi jakieś pomysły co we Władku fajnego jest Martolinka np Ty hihi :-) pewnie szwagiero wszystko wie ale jakby co chce wszystko wiedziec głownie atrakcje dla Igiego bo mi to wystarczy słonce i plaża

jak mnie wkurwiają ludzie co nie szanują mojego czasu prywatnego i wiedzą ze siedze w domu.
caly weekend zapierdzielam po 10 h Igi w przedszkolu poszłam sie walnąc na wyrko ,jakies pol godz temu ktos puka i puka i kurde puka ..a w dupie mam nawet nie wstałam

Banana to macie pogodę